פורסם 2011 באוגוסט 1714 שנים שלום לכולםאני גר ביחידת דיור מתחת לבית של ההורים, המודם של הבית נמצא בקומה 2 ואני בקומה 0 כבר בקומה 1 הקליטה חלשה ולא בכל מקום.איך אפשר לפתור דבר כזה ע"מ שתהיה רשת אלחוטית בשתי הקומות (1,0) הציעו לי להוסיף אנטנה לראוטר או משהו שמעביר את האינטרנט על גבע רשת החשמל. אשמח לקבל עצות או רעיונות נוספים ומה משני הרעיונות הנוכחיים יעיל יותר.תודה חזי
פורסם 2011 באוגוסט 1714 שנים מה שאתה מתאר אלו הן התוצאות הצפויוית.אם אתה רוצה כיסוי תקשור אלחוטי בשאר הקומות אתה צריך לפזר נקודות שידור בכל קומה כאשר הן יעבדו בתצורה של bridge עם היציאה הראשית לאינטרנט.
פורסם 2011 באוגוסט 1714 שנים מחבר כן זו התוצאה שאני רוצה השאלה מה הדרך היעילה ביותר לעשות את זה?לקנות ראוטר אחר עם יותר אנטנות וכמה זה ישפיע על מי שיושב לידו יום יום כמה שעות ביום?האם המכשיר שעובד על רשת החשמל משדר אלחוטית?בקיצור אני צריך הכוונה איך לעשות את זהתודה
פורסם 2011 באוגוסט 1714 שנים מה לא היה ברור בתגובה שלי? תעשה מה שעושים בכל מקום שצריך כיסוי אלחוטי נרחב - תפזר נקודות שידור.קח דוגמא של קניון למשל כשאר יש SSID יחיד ונקודות שידור עם כיסוי בכל אזור כאשר יש חפיהי של לא יותר מ10% בין איזור לאיזור.ציוד homeplug לסוגיו עובד כמו Ethernet לכל דבר אז תוכל לחבר AP לכל שקע חשמל/רשת בבית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.