פורסם 2011 באוגוסט 1614 שנים בס''דלמה אני יצטרך לשדרג בשביל שהכרטיס מסך הזה AMD Radeon™ HD 6770M יעבוד נורמלי בלי הקטנות איכות משחק אם אפשר כמה אפשרויות שהכי זולות להפעלות המשחקים האלו :Portal 2,Crysis 2,Brink PC,Call Of Duty: Black Ops,Assassin's 2\3,world of warcraft וכו' ואיך זה ?NVIDIA GeForce GTX 460Mתודה לעוזרים!!!
פורסם 2011 באוגוסט 1614 שנים אתה מדבר על כרטיסי מסך למשבים ניידים.. ה M מציין Mobile, איך אתה מתכוון להחליף את הכרטיס?
פורסם 2011 באוגוסט 1714 שנים בדרך כלל לא משדרגים מעבד במחשב נייד למרות שטכנית זה אפשרי,ולגבי הכרטיס מסך בניידים הוא מובנה על הלוח אם ואותו לא ניתו להחליף בכלל.
פורסם 2011 באוגוסט 1714 שנים מחבר אז רגע לרשום לך תלוח אם ותאמר לי אם זה טוב להפעלת המשחקים בלי הורדת איכות
פורסם 2011 באוגוסט 1714 שנים 1. רבאק, איזה חלק של "אי אפשר לשדרג כרטיס מסך ברוב המוחלט של הניידים" לא הבנת?2. על איזה "לוח" אתה מדבר כאן? לוח אם? מה הוא קשור לשאלות שלך בכלל?3. אני רואה שפתחת דיון על בניית מפרט במדור מפרטים. אם הכוונה שלך לקנות נייד, תעשה לכולם טובה ותזכיר זאת בדיון המיותר ההוא כדי שאנשים יידעו לא להתייחס אליו - נייד לא מרכיבים באופן הזה בכל מקרה.4. אם הכוונה שלך אינה לקנות מחשב נייד דווקא, אלא שאתה מתלבט בינתיים בין נייח לנייד - אולו קודם תחליט ביניהם (נעזור לך אם תרצה), ורק אחרי זה תבקש שאנשים ירכיבו לך מפרטים או ימליצו לך על ניידים?
פורסם 2011 באוגוסט 1714 שנים מחבר סליחה שאני משגע אותך אבל AMD Radeon™ HD 6770M מספיק טוב בשביל להפעיל תמשחקים בצורה נורמלית בלי הורדת איכות כי פשוט אמרו לי באיזה מקום שהוא לא מספיק שצריך את סדרת 68XX ואני רוצה להיות בטוח אז אתה בטוח שהוא מספיק ?
פורסם 2011 באוגוסט 1714 שנים הבעיות הכי גדולות שלך הן הבעה בכתב והבנת הנקרא (לא בהכרח בסדר הזה).מה אתה מחפש? מחשב נייד או מחשב נייח?תענה על השאלה הזו ונוכל להתקדם.
פורסם 2011 באוגוסט 1814 שנים מחבר אני יודע שהמעבדים טובים אבל הם מספיק טובים להפעלת המשחקים האלו בצורה נורמלית ( בלי הורדת איכות משחק ) ? ואם הם מספיקים לחלק המשחקים בבקשה אם אתה יכול לרשום מה מספיק ומה לא .תודה
פורסם 2011 באוגוסט 1814 שנים במחירים ההגיוניים מחשבים ניידים יריצו לך משחקים בצורה עלובה (מניסיון..) לעומת מחשבים נייחים,אלא אם כן מדובר במשחקים שלא דורשים יותר מדי..
פורסם 2011 באוגוסט 2014 שנים מחבר במחירים ההגיוניים מחשבים ניידים יריצו לך משחקים בצורה עלובה (מניסיון..) לעומת מחשבים נייחים,אלא אם כן מדובר במשחקים שלא דורשים יותר מדי..רשמתי לך תשחקים Portal 2,Crysis 2,Brink PC,Call Of Duty: Black Ops,Assassin's 2\3,world of warcraft וכו' בקיצור משחקים שדורשים הרבה אתה בטוח שהכרטיס מסך הזה AMD Radeon™ HD 6770M או NVIDIA GeForce GTX 460Mלא מספיקים כי אמרו מאתר אחר שהם מספיקים .
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים מספיק זה עניין יחסי, הם מספיקים בשביל להריץ את המשחקים אפילו בהגדרות מעל בסיסיות, הם לא מספיקים בשביל להריץ את המשחקים על הגדרות גבוהות עם רזולוציה גבוהה.
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים מחבר זה מספיק להגדרות גבוהות Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.