עבור לתוכן

מעבד להפעלת משחקים

Featured Replies

פורסם

בס''ד

למה אני יצטרך לשדרג בשביל שהכרטיס מסך הזה AMD Radeon™ HD 6770M יעבוד נורמלי בלי הקטנות איכות משחק אם

אפשר כמה אפשרויות שהכי זולות להפעלות המשחקים האלו :Portal 2,Crysis 2,Brink PC

,Call Of Duty: Black Ops,Assassin's 2\3,world of warcraft וכו'

ואיך זה ?

NVIDIA GeForce GTX 460M

תודה לעוזרים!!!

פורסם

אתה מדבר על כרטיסי מסך למשבים ניידים.. ה M מציין Mobile, איך אתה מתכוון להחליף את הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

אני אשאל באתר ( כשאני יקנה מחשב נייד ) אם אפשר לשדרג

פורסם

בדרך כלל לא משדרגים מעבד במחשב נייד למרות שטכנית זה אפשרי,ולגבי הכרטיס מסך בניידים הוא מובנה על הלוח אם ואותו לא ניתו להחליף בכלל.

פורסם
  • מחבר

אז רגע לרשום לך תלוח אם ותאמר לי אם זה טוב להפעלת המשחקים בלי הורדת איכות

פורסם

1. רבאק, איזה חלק של "אי אפשר לשדרג כרטיס מסך ברוב המוחלט של הניידים" לא הבנת?

2. על איזה "לוח" אתה מדבר כאן? לוח אם? מה הוא קשור לשאלות שלך בכלל?

3. אני רואה שפתחת דיון על בניית מפרט במדור מפרטים. אם הכוונה שלך לקנות נייד, תעשה לכולם טובה ותזכיר זאת בדיון המיותר ההוא כדי שאנשים יידעו לא להתייחס אליו - נייד לא מרכיבים באופן הזה בכל מקרה.

4. אם הכוונה שלך אינה לקנות מחשב נייד דווקא, אלא שאתה מתלבט בינתיים בין נייח לנייד - אולו קודם תחליט ביניהם (נעזור לך אם תרצה), ורק אחרי זה תבקש שאנשים ירכיבו לך מפרטים או ימליצו לך על ניידים?

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני משגע אותך אבל AMD Radeon™ HD 6770M מספיק טוב בשביל להפעיל תמשחקים בצורה נורמלית בלי הורדת איכות כי פשוט אמרו לי באיזה מקום שהוא לא מספיק שצריך את סדרת 68XX ואני רוצה להיות בטוח אז אתה בטוח שהוא מספיק ?

פורסם

הבעיות הכי גדולות שלך הן הבעה בכתב והבנת הנקרא (לא בהכרח בסדר הזה).

מה אתה מחפש? מחשב נייד או מחשב נייח?

תענה על השאלה הזו ונוכל להתקדם.

פורסם
  • מחבר

מתלבט. כרגע נייד אם הוא יהיה נורא יקר בשביל לספק את צרכיי אז נייח

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהמעבדים טובים אבל הם מספיק טובים להפעלת המשחקים האלו בצורה נורמלית ( בלי הורדת איכות משחק ) ?

ואם הם מספיקים לחלק המשחקים בבקשה אם אתה יכול לרשום מה מספיק ומה לא .

תודה

פורסם

במחירים ההגיוניים מחשבים ניידים יריצו לך משחקים בצורה עלובה (מניסיון..) לעומת מחשבים נייחים,

אלא אם כן מדובר במשחקים שלא דורשים יותר מדי..

פורסם
  • מחבר

במחירים ההגיוניים מחשבים ניידים יריצו לך משחקים בצורה עלובה (מניסיון..) לעומת מחשבים נייחים,

אלא אם כן מדובר במשחקים שלא דורשים יותר מדי..

רשמתי לך תשחקים Portal 2,Crysis 2,Brink PC,Call Of Duty: Black Ops,Assassin's 2\3,world of warcraft וכו'

בקיצור משחקים שדורשים הרבה אתה בטוח שהכרטיס מסך הזה AMD Radeon™ HD 6770M או NVIDIA GeForce GTX 460M

לא מספיקים כי אמרו מאתר אחר שהם מספיקים .

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה לענות לשאלה האחרונה שרשמתי ?

פורסם

מספיק זה עניין יחסי, הם מספיקים בשביל להריץ את המשחקים אפילו בהגדרות מעל בסיסיות, הם לא מספיקים בשביל להריץ את המשחקים על הגדרות גבוהות עם רזולוציה גבוהה.

פורסם
  • מחבר

זה מספיק להגדרות גבוהות Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים