עבור לתוכן

עזרה במציאת מבנה מוכן למדריך למשתמש

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש איזה שהוא מבנה מוכן (tample) למדריך למשתמש, הכוונה: נכון שאתם קונים מוצר כלשהו אז הוא בא עם חוברת הפעלה\הדרכה? אז אני מחפש איזה שהוא מדריך או מבנה שאפשר פשוט לשנות שם לפני המוצר שלי.

תודה.

פורסם

למה שלא תקח מדריך למשתמש של משהו שיש לך בבית, וכמו שהצעת, תשנה לו את השם? ...

פורסם
  • מחבר

כי אז זה יצא בתור מסמך וורד..

אני רוצה ממש את המבנה כולל מבנה הדף (A5 אני חושב).

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך.. וכן עכשיו אני מתחיל למצוא דברים... :) (התבלבלתי עם המילה באנגלית..)

התייעצות:

אני כביכול צריך את זה לפרויקט שאני עושה, שמודיע למשל תקלה מס' 1, אז אני רוצה שהמשתמש יגש לחוברת לתקלה מס' 1 ויראה שצריך להחליף חוט כזה וכזה.

מה אתם אומרים?

פורסם

אתה מתכוון לטבלת FAQ שמופיעה בד"כ בסוף?

פורסם
  • מחבר

לא ממש...

הכוונה הייתה שהמשתמש שמשתמש בפרויקט יפעל עם חוברת ההפעלה. זאת אומרת: הוא מדליק את הפרויקט, הפרויקט עושה איזה שהוא משהו ולאחר מכן מודיע בהתאם על תקלות. למשל מופיע לו על LCD תקלה מס' 1, אז אני רוצה שהוא ילך לחוברת הפעלה ושם יראה שתקלה מס' 1 אומרת שחוט 123.4 תקול ויש להחליפו.

האם אני צריך לעשות את כל ה USER MANUAL? עם ההקדמה הפרקים והכל (כדי שיראה מכובד ורשמי) או שפשוט מספיק לכתוב את כל מס' התקלות והמשמעיות שלהם במסמך וורד פשוט - לעשות שער פתיחה, באמצע יהיו התקלות, וסיכום קטן בסוף וזהו?

פורסם

זה כבר תלוי בך. אתה יודע, מדריך למשתמש לא כולל רק תקלות. צריך הסבר על המוצר, סעיפי בטיחות, איך להתחיל להשתמש וכולי.

פורסם
  • מחבר

להתחיל להשתמש וזה בטוח שיהיה.

סעיפי ביטיחות לא ממש צריך... אין זרם גבוה או משהו בפרויקט עצמו.

הסבר על המצור וכל ההקדמות והמבוא יש כבר בספר הפרויקט...

מה אתה אומר?

פורסם

לא יודע, אני לא מכיר את המוצר. באמת, קרא כמה מדריכים (manuals) ותאסוף את כל סוגי החומר שרלונטים עבורך. לא צריך להשתגע,

יש גם חברות ענק שכותבות מדריך גרוע.

פורסם
  • מחבר

אספתי כמה דברים והגעתי למסקנה שאני יעשה את זה בתבנית של שאלה תשובה כמו בהודעות בפלאפון.

יש לי מסמך של מבנה באנגלית, יש לי אפשרות לתרגם את כל המבנה לעברית?? -הכוונה מבנה מוכן דומה בעברית, כי פשוט אם אני אתרגם את המסמך הכל יצא הפוך...

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים