עבור לתוכן

עזרה- CPU גבוה מאוד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חשבתי שבתוכנות הוא התכוון ל ישומים.. טעות שלי :kopfpatsch:

לרוב זה הכרום בשיעור הכי גבוה... מוזר... לפעמים גם שאפילו האימיול פתוח

כן הכרטיס קול הוא על הלוח אם... אבל אני התקנתי את הכרטיס קול אחרי שפירמטתי את המחשב מיליון אחוז!!!!!

זה לוח אם שלי:

(MSI 945GZM3 (MS-7267

באתר של msi אין בכלל דרייברים ללוח אם הזה! וכמו שאמרתי התקנתי כבר בהתחלה אותו ככה שחזרתי לנקודת ההתחלה

91209128.jpg

פורסם

http://www.msi.com/product/mb/945GZM3.html#/?div=Driver&os=Win7%2032 יש לך פה את מנהלי ההתקן. רק תבחר במערכת ההפעלה שבה אתה משתמש (ייתכן שחלק ממנהלי ההתקן לא יופיעו עבור מערכות הפעלה כלשהן).

לגבי האיטיות, אם מדובר ב-Chrome או בדפדפן באופן כללי תנסה לבדוק אם זה קורה בכל האתרים או רק באתרים מסוימים.

כשהמערכת שוב הופכת למאוד איטית, תעלה צילום מסך של מנהל המשימות כשהתהליכים מסודרים מהגבוה לנמוך לפי אחוז השימוש במעבד.

תעלה גם צילום מסך של הלשונית Performance כאשר המערכת במצב הזה.

פורסם
  • מחבר

הנה התצלום של המסך(בהתחלה הוא היה 100% אבל עד שצילמתי אותו הוא ירד ל83%-81%):

48212684.jpg

714793.jpg

בנוגע לאיטיות... זה בכל האתרים.... לפחות ממה שאני גולש ;D

בנוגע לדרייבר... איך מצאת את זה?!?! תודה יא מלך ;) והראתי כבר (בתמונה שבתגובה הקודמת) שזה כבר מותקן אצלי!!

אז מה לעשות?? אם אני אתקין גם את אלה יהיה לי 5 פעמים התקנה של רחיב חומרה אחד!!!

פורסם

תנסה להסיר את מנהל ההתקן הקיים ולהתקין את מנהלי ההתקן מאתר היצרן. אם לא יעזור גם לא יזיק.

לגבי ה-Chrome. אין לי כרגע תשובה ברורה לזה. אבל מומלץ להתחיל מהדברים הבאים:

1. תוודא שאתה משתמש בגרסה העדכנית ביותר.

2. תנקה את המטמון (Cache) של הדפדפן. אין צורך למחוק סיסמאות שמורות רק קבצים זמניים ו-Cookies.

3. תוודא כמובן שמערכת ההפעלה מעודכנת כולל כל חבילות השירות.

4. כדי לבדוק אם הבעיה נובעת מרכיבי Javadcript ו/או Flash תתקין את התוסף NoScript.

5. אם שום דבר לא עזור, תנסה לבטל את האנטי וירוס כדי לבדוק אם זה עושה שינוי כלשהו.

פורסם
  • מחבר

התקנתי מחדש את ההתקן שהתקנתי אותו עוד בהתחלה (הפעם השתמשתי בקישור שלך)... הארבעה ההם עדיין לא מותקנים.. ואני גם לא מצליח להתקין אותם

1.עשיתי

2.עשיתי

3. המערכת הפעלה שלי מעודכנת ויש בה עדכונים אוטומטים

ועדיין אין שינוי ={

4. לפי מה שהבנתי ה noscript הוא יותר מתאים לפיירפוקס זה נכון??? והורדתי את זה מהאתר שלהם יש לקובץ הזה סיומת מוזרה (xpi) איך אני מתקין את זה .... כאילו המערכת לא מזהה את הקובץ הזה

פורסם
  • מחבר

תודה ;D ...

התקנתי את זה זה באמת עזר לcpu שלי אבל האינטרנט ניהיה איטי, נתקע כל שתי שניות ויש אתרים שבכלל לא יכולתי להיכנס אליהם><

יש לך אולי במקרה עוד הצעות?? :s05:

תודה מראש=}

פורסם

ובלי התוסף הזה אתה כן מצליח להיכנס אליהם?

מה זאת אומרת האינטרנט נהיה איטי ונתקע? תנסה להסביר בדוגמה כי התיאור הזה קצת מעורפל מדי.

פורסם

לפי צילום המסך שלך, יש לך במחשב רק 1 גיגה זיכרון ראם - בין אם לא מותקן יותר זיכרון או אם המערכת לא מזהה את שאר הזיכרון, זה יכול להסביר את האיטיות כי יש פעילות רבה מול הדיסק, שם נמצא חלק מהזיכרון הפעיל בגלל חוסר מקום בראם.

פורסם
  • מחבר

ובלי התוסף הזה אתה כן מצליח להיכנס אליהם?

מה זאת אומרת האינטרנט נהיה איטי ונתקע? תנסה להסביר בדוגמה כי התיאור הזה קצת מעורפל מדי.

כן אני מצליח בלעדיו, לוקח לו מלא זמן להיתען, ולפעמים הוא מראה לי רק חלק מהאתר.... למשל: אני רוצה להיכנס לפייסבוק לוקח לו מלא זמן להתען ועד שהוא נכנס לשם הוא מראה לי רק את הסרגל למעלה ואני לא יכול לעשות כלום><

לפי צילום המסך שלך, יש לך במחשב רק 1 גיגה זיכרון ראם - בין אם לא מותקן יותר זיכרון או אם המערכת לא מזהה את שאר הזיכרון, זה יכול להסביר את האיטיות כי יש פעילות רבה מול הדיסק, שם נמצא חלק מהזיכרון הפעיל בגלל חוסר מקום בראם.

כן יש לי רק 1gb ראם={.. אתה ממליץ לי לשים עוד זיכרון? ??? ?

פורסם

לדעתי עוד 1 גיגה ישפר את המצב.

פורסם
  • מחבר

כי פשוט כל הבעיה פה זה שהמחשב מנצל כמעט את כל הראם למרות שהוא לא צריך לעשות את זה ויכול להיות שאם אני אוסיף עוד זיכרון המחשב ינצל גם אותו עד הסוף??

פורסם

כן אני מצליח בלעדיו, לוקח לו מלא זמן להיתען, ולפעמים הוא מראה לי רק חלק מהאתר.... למשל: אני רוצה להיכנס לפייסבוק לוקח לו מלא זמן להתען ועד שהוא נכנס לשם הוא מראה לי רק את הסרגל למעלה ואני לא יכול לעשות כלום><

כי כנראה הוא חוסם את החלקים שאתה לא רואה ואתה צריך להפעיל/לאשר אותם ידנית.

אם הוא גורם לך ליותר בעיות מתועלת תסיר אותו.

כי פשוט כל הבעיה פה זה שהמחשב מנצל כמעט את כל הראם למרות שהוא לא צריך לעשות את זה ויכול להיות שאם אני אוסיף עוד זיכרון המחשב ינצל גם אותו עד הסוף??

מה זאת אומרת "לא צריך לעשות את זה"? המערכת והתוכנות מנצלות כמה זכרון שהן צריכות. אם אין לך מספיק אז עליך להוסיף זכרון או לפתוח/להחליף תוכנות. לפחות לפי צילום המסך שהעלית אתה לא נמצא בחוסר של זכרון תמידי והמערכת לא מנצלת באופן קבוע את כל הזכרון. כמובן שהוספת עוד 1GB לא תזיק, אפילו סביר להניח שתועיל, אבל לא בטוח בכלל שזה מה שיפתור את הבעיה. אתה אומר בעצמך שעד לאחרונה הכל עבד כמו שצריך. אבל באופן כללי ההמלצה של callMeAl להוספת עוד 1GB של זכרון היא טובה (אלא אם כן אתה מתכוון להחליף מערכת בקרוב).

ואם נחזור לרגע לנושא המקורי שלשמו נפתח הדיון. אז אני כבר לא מבין מה הבעיה למען האמת.

בו נתחיל מההתחלה. מה גרם לך להתקין את המערכת מחדש מלכתחילה? אחרי ההתקנה האם דאגת להתקין את כל מנהלי ההתקן (מלבד אלו של 4 הרכיבים הלא מזוהים)? האם חוץ מהאיטיות בדפדפן (או הדפדפנים) יש עוד בעיות?

פורסם
  • מחבר

אוקיי הסרתי אותו..

המחשב שלי קרס המערכת הפעלה איך שהוא נפלה וזה היה כאילו אין מערכת הפעלה כל הזמן הוא עשה ריסטארטים לעצמו...

כן התקנתי את כל הרכיבים...

אחרי שעתיים שלוש שהוא פועל הוא לא נכבה... הוא כאילו נתקע על המסך "שומר הגדרות", נתקע לי אחרי כמה זמן במשחקים

והנושא שלשמו נפתח הדיון הזה: זה שה cpu שלי "קופץ" לאחוזים גבוהים רק מהאינטרנט

פורסם

המעבד שלך נמצא בעומס כי לדעתי אתה גולש באתרים שבהם יש הרבה קטעי קוד דינמיים (Flash ו-Javascript). אם זה נכון אז זה לא ממש מפתיע.

תנסה דפדפן אחר (FireFox או Opera) ותראה עד כמה זה קורה שם. אם אתה משתמש ב-Firefox תשתמש גם ב-Adblock ו-NoScript כדי לבדוק איזו השפעה יש לזה.

אם כל שאר המערכת עובדת כמו שצריך אז אין פה בעיה כללית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים