עבור לתוכן

היזהרו מטיטקיבול

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים יקרים,

אני רוצה לספר לכם מקרה שקרה לי עם טקטיקבול בקישור הבא: http://www.indexportal.co.il/t​acticball/

אשמח מאוד אם תעזרו לי להפיץ את הקישור במערכות הפורומים השנות ובפייסבוק לחברים

תודה לכם. ותזהרו מהם

פורסם

מה עם ביהמ"ש לתביעות קטנות?

פורסם
  • מחבר

כתבתי שזה לא משתלם להביא עורכי דין כי הם עולים יותר מכל ההזמנות ביחד...

פורסם

למה לא ביטלת את ההזמנה?

היית מחזיר את המחסנית ופה נגמר הסיפור

פורסם
  • מחבר

שילמתי על זה כבר, הכל הוזמן מראש באשראי.

מאיפה אני אמור לדעת שאני יקבל מוצרים פגומים (וחלק בכלל לא) ויחס משפיל שכזה?

פורסם

התייעצת עם עו"ד? או שאתה מסתמך על מה שהקרוב משפחה שלך אמר?

פגישת התייעצות בדר"כ לא עולה כסף ואני לא רואה מה יש להפסיד, במיוחד כשאפשר להכניס לתביעה גם עוגמת נפש והוצאות נילוות.

פורסם

בשביל זה יש בית משפט לתביעות קטנות. אין צורך ואי אפשר להגיע לשם עם עורך דין. תפתח תביעה, אתה צריך רק את הקבלה והוכחה כלשהי שלא קיבלת את מה שהזמנת. אם יש לך סמסים או שיחות מוקלטות תשמור אותן.

ובלי קשר, מה זה המחירים האלו, איזה פאקינג ריפ אוף.

פורסם

לגבי עו"ד תשכח מזה באמת לא שווה לך זה סכום קטן, אבל,

קודם כל אם קנית בויזה/ישרכארט אתה יכול להתקשר אליהם ולבקש "הכחשת עסקה" שעשו לך הונאה באינטרנט ולא קיבלת כלום זה אחד,

שתיים אין קשר לזה שלא שווה לך לתבוע כי העו"ד יעלה יותר, תתבע אותו בפלילי דבר עם קרוב משפחה השוטר שיפתחו בחקירה יש היום הונאות באינטרנט זה לא חדש יכולים לפתוח לו תיק על הונאה ואז הוא נדפק, תבוא עם כל ההוכחות שלך למשטרה לקרוב שלך כמובן תצלם את כל המסמכים שיהיה לך עותק למקרה חירום שהמשטרה לא תאבד את התיק וזה קורה להם לא מעט, תבקש מהשוטר שיתן לך מס' אסמכתה לעקוב באתר של משטרת ישראל מה קורה עם התיק איפה זה עומד וכו'..

כל הפרוצדורה הזו אולי שעתיים לא יותר, ולא עולה כסף.

אופציה מס' 2

אם אתה יכול להקליט אותו זה יהיה מעולה, תשחק לו אותה מסכן תזכיר לו את כל מה שעברת שיודה כמה שיותר ותזכיר תשם שלו שיענה לך

ואז תגיד לו תקשיב לי טוב טוב אם עד מחר אתה לא מביא לי את מה שמגיע לי + עוגמת נפש ופיצוי מה שהצעת, אני מחרתיים מגיש נגדך תביעה במשטרה במחלקת פלילי דוד שלי עובד שם והוא אמר לי מה לעשות בשביל לעצור אותך על הונאה יש לי הקלטה שלך,

הוא יתחיל לגמגם,

תגיד לו מצידי תיקח מונית ספיישל 400 שקל תגיע לפה עד מחר שמעת ותנתק.

אם זה לא עזר תלך למשטרה תביא להם תהקלטה שלו תכניס לו יותר חזק..

במידה ויפתחו לו תיק על הונאה, הוא לא יוכל לעבוד בתחום הזה בחיים ובעוד הרבה עבודות, כי צריך תעודה מהמשטרה עם עבר ללא דופי.

שיהיה בהצלחה,

*כל האמור לעיל הינו בגדר חוות דעת אישית בלבד ואינו מהווה המלצה או חלופה לעו"ד.

פורסם

ערכתי לך החוצה את כל ההשמצות, בעיקר בגלל שלא סיפקת הוכחות לכך שרימו אותך לכאורה (קבלות ותמונות נוסופות יועילו) ובכל מקרה אין שום סיבה לכנות את חברה X בכינויים כלשהם מבלי שהוכח בבית משפט שהם אכן כאלו. נראה שרמת ההבנה שלך בחוק הישראלי נמוכה מאוד וזאת מכיוון שהדברים שאתה כותב בבלוג שלך עלולים לשמש כנגדך בתביעת דיבה במידה ולא תצליח להוכיח מעבר לכל ספק שאכן רימו אותך.

http://halemo.net/edoar/0092/0005.html

פורסם

בבית דין לתביעות קטנות עד כמה שיידוע לי אסור להביא עורך דין, מה שכן אם הם יחליטו לתבוע אותך על השמצה אתה תצתרך עורך דין מאוד טוב...

פורסם
  • מחבר

יש לי קרוב משפחה שיכול להעיד נגדי בבית משפט לאחר שהוא היה מעורב בכל הנושא הזה שהמוצרים לא סופקו

ועוד שלושה קרובי משפחה שהיו איתי שקניתי את הכלי ועשיתי את הכרטיס חבר מועדן

אבל מה יצא לי מזה בסופו של דבר?

ללכת לבית משפט יכול לקחת שנים ובסופו של דבר אני יקבל את ה 5 בלונים שעולים ביחד 50 ש"ח

אחרי שביזבזתי יותר כסף על דלק! (עזבו ימי עבודה והוצאות אחרות)

ככה שזה לא משתלם.. זה לא שווה לי ללכת איתו ראש בראש עד הסוף למרות כל ההוכחות שיש לי

זה ביזבוז זמן רציני

האתר נפתח כדי שאחד המנהלים הגדולים שם ברשת יתקשר עלי כדי להסדיר את כל הבלגן ועוגמת הנפש שנגרם לי

ובנוסף לפתוח לכל השחקים את העניים שלא יקנו מוצרים פי 3 - 4 יותר

וכדי שמקרים כאלה לעולם אבל לעולם לא יחזרו על עצמם.

פורסם

לא פעם ראשונה שאני שומע על החנות הזו

הם בעיקר מנצלים את העובדה שאתה לא יכול להזמין את המוצרים ממקום אחד ודופקים אותך במחיר.

פורסם

חכה שהוא יפול על מישהו שנגמר לו הסבלנות בחיים לגנבים חוצפנים ומעניש באופן קולקטיבי על כל החטאים.

:TIT FOR TAT EVOLUTION

SUCKER

CHEATER

GRUDGER

HOLY/DARK AVENGER

nice guys finish last

bad guys end up dead

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים