עבור לתוכן

קניית מדפסת משולבת לייזר שחור-לבן | תקציב גמיש

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת לייזר שחור-לבן, לשימוש של סטודנט. אני חושב על לייזר בגלל הפן החסכוני - דיו יכול להתייבש (ייתכנו פעמים שלא אדפיס במשך הרבה זמן), ובנוסף עולה יותר. אני מעוניין שיהיה בה גם פקס וסורק שיוכל לתפקד כמכונת צילום. המחיר גמיש - אני מוכן להשקיע בשביל שהמדפסת תשתלם לי בטווח הארוך. הדברים שחשובים בשבילי הם:

1. אמינות ועמידות לאורך זמן - מדפסת שתחזיק הרבה שנים בלי תקלות. אני לא מעוניין בהכרח באחריות של 3 שנים, אם זה מייקר את העלות בצורה משמעותית.

2. חיסכון - אני מעוניין במדפסת שתהיה משתלמת מצד היחס בין המחיר של טונר לכמות הדפים שאפשר להדפיס איתו, לפחות יותר משתלמת ממדפסת הזרקת-דיו רגילה.

3. מדפסת אלחוטית - יתרון, אבל לא חובה אם זה מייקר את העלות בצורה משמעותית.

הפרמטרים האחרים - מהירות הדפסה, DPI, תכולת מגש הזנה וכו' - לא חשובים לי במיוחד.

המחיר- כמו שאמרתי, גמיש, אך עדיף לחסוך כשאפשר. אני מעוניין שהוא לא יעלה על סביבות ה-1000 ש"ח.

תודה רבה לעוזרים,

אלעד.

פורסם

יש לי מדפסת לייזר שחור/לבן משולבת סורק צבעוני אבל בלי פקס.

תוצרת BROTHER הדגם הוא DCP-7030 כאמור היא ללא פקס אז כשאני רוצה לשלוח פקס אני סורק ושולח דרך אחד האתרים החינמיים.

יש לי אותה כבר כמעט חצי שנה ואני מאוד מרוצה - הדפסה איכותית ומהירה, יש מצב חיסכון בטונר, הדפים מאוחסנים בתוך המכשיר (מונע כניסת אבק), יש צג LCD וכפתורי הפעלה על המכשיר ככה שאם יש צורך לעשות צילום לא צריך להפעיל את המחשב, מיכל הטונר נפרד מהתוף ככה שאם נגמר הטונר לא צריך להחליף גם תוף.

היא עולה 500 שקל, לפי דעתי תמורת תוספת קטנה אתה יכול לקבל BROTHER שמצויידת בפקס.

פורסם
  • מחבר

יש לי מדפסת לייזר שחור/לבן משולבת סורק צבעוני אבל בלי פקס.

תוצרת BROTHER הדגם הוא DCP-7030 כאמור היא ללא פקס אז כשאני רוצה לשלוח פקס אני סורק ושולח דרך אחד האתרים החינמיים.

יש לי אותה כבר כמעט חצי שנה ואני מאוד מרוצה - הדפסה איכותית ומהירה, יש מצב חיסכון בטונר, הדפים מאוחסנים בתוך המכשיר (מונע כניסת אבק), יש צג LCD וכפתורי הפעלה על המכשיר ככה שאם יש צורך לעשות צילום לא צריך להפעיל את המחשב, מיכל הטונר נפרד מהתוף ככה שאם נגמר הטונר לא צריך להחליף גם תוף.

היא עולה 500 שקל, לפי דעתי תמורת תוספת קטנה אתה יכול לקבל BROTHER שמצויידת בפקס.

אני מעוניין במדפסת משולבת פקס. בעצם נתת לי המלצה על חברה של מדפסות, כשלמעשה אני מחפש דגם\ים ספציפי\ים, כשאת כל המאפיינים שציינת, כמו מצב חיסכון בדיו וכו', אצטרך לחפש מחדש בדגם אחר.

אשמח לעזרה נוספת, תודה.

פורסם

אכן BROTHER חברה מאוד מומלצת. גם לאחי יש מדפסת לייזר של BROTHER אבל רק מדפסת (לא מכשיר משולב) והוא מאוד מרוצה ממנה.

הסתכלתי עכשיו בזאפ וראיתי את המכשיר הבא:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717314

אני אישית לא מכיר את הדגם אבל זה נראה כאילו זה מכשיר כמו שלי בתוספת פקס ומזין.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה. אם למישהו יש עוד המלצות\רעיונות אשמח לשמוע, תודה לעוזרים.

פורסם

לפי מה שידוע לי המדפסות הדיו החדשות מאד חסכוניות.

תריץ חיפוש על hp 6500\6500 plus

פורסם
  • מחבר

לפי מה שידוע לי המדפסות הדיו החדשות מאד חסכוניות.

תריץ חיפוש על hp 6500\6500 plus

בכל מקרה, כפי שאמרתי בהודעה הראשונה, דיו מתייבש.. זה לא חסכוני מעצם טבעו במקרה כמו שלי, שלפעמים יש פעם מאוד גדול בין ההדפסות.. אני נשאר עם לייזר.

במאמר מוסגר, הבנתי גם שHP די מעאפנים בכל הנוגע לאחריות (מחליפים מדפסת שנשלחה לתיקון במדפסת של מישהו אחר שתוקנה).

פורסם
  • מחבר

אם למישהו יש עוד המלצות\רעיונות אשמח לשמוע, תודה לעוזרים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

Brother MFC7460DN

כוללת חיבור לרשת ודופלקס, נשמעת תמורה טובה למחיר

באופיס דיפו 999 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים