עבור לתוכן

איך אני יכול לעסוק בצבא במשהו שקשור למחשבים?(עם תעודת CCNA)

Featured Replies

פורסם

סליחה שאני פותח הרבה ת'ארדים בזמן האחרון. :cool2:

הגיוס שלי הוא ב23.10 פרופיל עוד לא ידוע אמור להיות לי סיכום פרופיל שנדחה משום בגלל שלא שלחתי בדיקת דם נוספת(שלחתי לפני חודש וחצי,אבל לא היה לי עד עכשיו סיכום פרופיל),בינתיים הפרופיל 97+הת'ש 3.

בתיכון למדתי במגמת CCNA,הוצאתי את התעודה הזאת.

לא עשיתי מיונים מוקדמים כי הייתי מיועד להיות קרבי,כרגע לא.

קבא 48 ד'א.

השאלה שלי היא איך אני אוכל להגיע לצבא לתפקיד שקשור למחשבים?

הציעו לי חייל התקשוב לפני כמה זמן שמישהו מהלשכת גיוס התקשר דירגתי את זה ראשון ואת מ'צ שני(אני יודע שעשיתי טעות תחסכו ::) )

ואיך חייל התקשוב בכללי?,מה עושים שמה מבחינה פרקטית?,הבנתי כבר שזה תפקיד מאוד כללי,מה היציאות שמה ואיך התנאים?

אשמח לעזרה של הוותיקים,מאמין שזה יעזור גם לאחרים בעתיד. :xyxthumbs:

פורסם

ברוך הבא לחיל המשטרה הצבאית.

:jump:

פורסם

עם קב''א 48 לא תוכל להגיע לעסוק במחשבים.

פורסם
  • מחבר

אפילו לא משהו זוטר?,מה עם חייל התקשוב?

לא בא לי לשרוף 3 שנים במ'צ. :bash:

פורסם

אין סיכוי לא יסתכלו עלייך בכלל

פורסם
  • מחבר

אפשר המלצה לאיזה תפקיד אחר מעניין?,ממש לא בא לי להיות במ.צ 3 שנים.

איך אפשר להתגלגל לשב'ס?,אם אני יבקש את זה מהקצין מיון הוא יתן לי?

פורסם

בחיל תיקשוב יעשו אותך טממ"ניק זה טחינה אחו-שרמוטה עדיף לך להיות שוטר לא צוחק איתך, שמור תתעודה לאזרחות

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה מ.צ ואתם טוענים שלא ישבצו אותי גם בחייל התקשוב.

איזה תפקידים סבירים יש שהם לא קריעת תחת ומעניינים?

פורסם

מאופי השאלות אני מניח שאין לך חברים שכבר התגייסו, נכון?

פורסם
  • מחבר

רק 1 התגייס אבל הוא גם ממש טרי עוד תקוע בבקום מהסיבות שלו.

פורסם

בנוגע למחשוב, אולי מדריך מטמיע או מנהל רשת יאפשרו לך עם קב"א כזו, או טכנאי שחור במידה ואכן יש לך תעודת CCNA. בכל מקרה טמ"מ לא תגיע, ונתמ"מ אין שום סיכוי.

וכמו שדובי אמר, וולקם טו משטרה צבאית....

פורסם

שום וולקום מ"צ.

כאחד שכבר חצי שנה עם צה"ל במלחמה לברוח ממשטרה צבאית - אף אחד לא יקח אותך לשם עם קבא 48.

btw, עצה מעכשיו - אם אני טועה ובכל זאת אתה מגיע לבקו"ם ואומרים לך מ"צ - בשום פנים ואופן אל תתפנה.

ישקרו לך בצורה ברמה כזו שאשכרה יגידו לך אחרי כמה ימים שאתה לא הולך למ"צ ואם תשאל את נהג האוטובוס - הוא יגיד לך שהוא בדרך לבסיס של מ"צ.

עד שאתה לא מקבל הבטחה כלשהי למשהו, אל תעלה על האוטובוס בשום אופן - ברגע שאתה מגיע לבה"ד 13 [טירונות מ"צ] קשה מאוד לצאת משם.

פורסם
  • מחבר

מפחיד אותי כל העיניין.

חבר שלי היה אמור ללכת למ.צ כבודק בטחוני.

הוא אמר שהוא לא רצה ללכת לשמה וטרטרו אותו לגמרי,נתנו לו לישון בבקום איזה שבוע,אבל הגיעה לו היום מנילה של ג'ובניק סוף סוף.

מנילה של ג'ובניק יש שמה שב'ס?

איך זה שב'ס בכללי?,מה היציאות בתנאי שיש לי הת'ש 3?,איך היחס והתנאים?,יש מה לעשות עם זה באזרחי או אפילו בקבע?

עריכה:ביררתי קצת לגבי שב'ס.

הבנתי שאתה שמה 24 שעות ואז חוזר לבית ליומיים!,לפי איך שזה נראה היציאות הם ממש נוחות.

אבל מה הכוונה ב24 שעות האלה?,להיות ער בכל ה24 שעות האלה ולשמור על האסירים?,מה פחות או יותר אני עושה שמה חוץ מלשמור?,אפשרי להביא איזה לפטופ ולהיות איתו ולשמור במקביל? ::) ,מה זה לשמור גם אני יושב על כסא ומסתכל על אלה שבכלא?,יש סיכון בתפקיד הזה?,מה הדברים הטובים ומה הפחות אשמח להסבר כללי על זה.

פורסם

עכשיו אתה בצבא , לאחר הגיוס אם לא התמיינת למסלול לפני הגיוס הצבא יקח אותך לאיפה שחסר לו - זה לא כמו מנילה של מלש''ב

קודם כל קב''א 48 זה מאוד מאוד נמוך ולכן אל תסכים להתפנות למ''צ כי אין סיכוי שתגיע לבילוש \ מצ''ח.

כרגע אתה אפילו לא מוסמך 02 ולכן רוב הסיכויים שישלחו אותך לטירונות כלל צה''לית במקום כמו זיקים או ניצנים ולאחר שתגמור את הטירונות או שתראה קצין מיון שאיתו תוכל להתווכח לאן ללכת או שתקבל צו סיפוח לקורס\יחידה (אם הצבא לא רוצה שתעשה קורס) .

בכל מקרה אם יש לך ת''ש 3 אתה תיהיה 3 לילות בשבוע בבית. זה אומר כמעט תמיד חמשושים ולעיתים רחוקות שוש + אפטר.

בשב''ס לפי מה שאני יודע זה הולך במשמרות - משמרת של 12 שעות ו36\24 שעות בבית או משמרת של 24 שעות ו48 שעות בבית.

http://www.aka.idf.il/Sip_storage/files/3/67543.jpg

פורסם
  • מחבר

gio-כן ראיתי באתר שמה והבנתי פחות או יותר על מה מדובר.

השאלה היא מה זה בפועל?,מה אני ישמור על האסירים 24 שעות רצוף ואז הולך לבית ליומיים?

נגיד יום ראשון אני בא על הבוקר לשמה בשעה 8,עושה שמירה של 24 שעות וחותך משמה ב8 בבוקר של יום אחרי?,ואז חוזר לשמה ביום רביעי עוד פעם ב8 בבוקר?

אשמח להתייחסות לגבי מה שערכתי למעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים