פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים טוב עדיף מאוחר מאשר אף פעם בעבר קונסולות ניראו בערך ככה - ובעיות חום לא היו נפוצות למרות שכן היו בעיות אחרות בכל מקרה הקונסולות הישנות לא פלטו הרבה חום ולא היו צריכות איוורור מיוחד עם המעבר לחומרה שיותר מזכירה מחשבי PC אבל במארז קטן התחילו בעיות חום בחלק מהקונסולות -לפחות בחלק מהדגמים שלהם בדיון הזה אני ידבר על הדגמים הבעיתים ואיך אפשר לצמצם סכנה לנזקי חום אבל לפני זה כמה המלצות כלליות לקיץ שעות החום בקיץ הרבה אנשים מקבלים חופשות בקיץ ומין הסתם יש להם הרבה זמן לשחק במשחקי קונסולות הבעיה היא שבארץ בדרך כלל חם מאוד בקיץ ויחד עם היותר שעות משחק זה מגדיל את הסיכון לקלקול מחום של קונסולות בעיתיות עכשיו אני לא אומר לרגע -לא לשחק בקיץ אבל כן לןהגביל את זה לשעות מסוימות (למי שמפעיל מזגן בחדר הקונסולה אפשר לדלג ) קודם כל השעות החמות ביותר בקיץ לרוב זה בין 12-15 אלו השעות האדומות בקיץ בחדר לא ממוזג אני לא ממליץ לשחק בשעות האלו בכלל בקיץ ומבחינתי קיץ זה מתחילת יוני עד ה15 בספטמבר (כמובן +- ויש ימים יוצאים מהכלל ) המעטפת השניה זה 10-12 ו15-17 אלו שעות פחות חמות אבל עדין בדגמים בעיתים לא היתי ממליץ לשחק בקיץ יתר השעות הרבה יותר נוחות רק תפתחו חלון שיהיה איוורור בחדר פשוט כי הקונסולה עצמה כמו מזגן על חום ותחמם חדר סגור (בדגמים בעיתים ) טוב אחרי חלק השעות מגיעה המיקום הרבה אנשים תוקעים את הקונסולה בתוך ארון או על מערכת סאונד או מכשיר חשמלי אחר פה יש בעיה גדולה כי צריך איוורור הקונסולה פולטת אוויר חם וצריכה אוויר קר לקירור -לכן תימצאו לה מקום מספיק מאוורר ולא צמוד או על מכשיר אחר דגמים בעיתים אני הולך לדבר רק על הדור הזה XBOX 360 כל הגרסאות השמנות (יצאו לפני הסלים ) טוב יש כל מיני דגמים של אותו מוצר בכללי ככל שהולכים קדימה בשנות יצור יש פחות סיכוי לבעיה בשנה הראשונה הבעיות היו מאוד נפוצות ולכן כדי ליתרחק מזה דיגמי הסלים נחשבים אמינים בהרבה הבעיה הנפוצה זה RROD -יש לה עוד שמות בגדול זה 3 נורות דולקות אדומות כמו בתמונה יש אפשרות לתקן את הבעיה אבל הסיכוי שזה יחזור אחרי תיקון גבוה מאוד למי שרוצה יש ערכות תיקון שאפשר לקנות ברשת ומדריכים אפילו ביוטיוב לצמצם סיכוי לבעיה אל תשחקו בשעות חמות ואל תשחקו יותר משעה רצוף או תשאירו דולק עם משחק יש ערכות קירור חיצוניות לזה אבל אין הוכחה שהן עוזרות מה שכן מי שמשוגע לדבר יכול לעשות מוד ולהתקין קירור מים כמו פה זה בטח יעזור- כמובן צריך ידע וכישרון לזה ועדיף כבר למכור ולקנות דגם סלים נעבור לPS3 וגם פה הדגמים השמנים פה זה קצת משונה כי האמינות לא הולכת בדיוק לפי היצור כל השמנים יכולים לחטוף YLOD -שזה נורה צהובה אבל בניגוד ל360 זה לא לפי תאריך יצור כי דגם ה80 גיגה נחשב יותר בעיתי מדיגמי ההשקה בכל מקרה הסכנה פחות נפוצה מב360 אבל אותם כללים חלים גם פה עכשיו כמה אזהרות מניסיון שלי העניין הוא יד שניה ו"מכשירי תצוגה " "עודפים" או כל דבר אחר אני בזמנו החליפתי WII בPS3 שמן והוא נידפק אחרי חודש וחצי וסיכוי טוב שעבר תיקון לפני זה רק לא יכולתי לעשות כלום אני לא אומר שכולם ככה אבל בארץ בגלל המחירים יש אנשים שעושים את זה ויש אנשים שגם יקנו מקולקל בזול יתקנו ואז ימכרו חזרה ביד 2 במחיר יקר בהרבה בלי לדווח על הבעיה ופה אני אומר -תוותרו על המחיר הזול על כל הדגמים השמנים -זה לא משתלם ותחיו בלחץ שזה יתקלקל בדיגמי הסלים הבעיה משמעותית פחות נפוצה והם הרבה יותר בטוחים ככה שמי שמחפש מציאות -תיתרחקו מהשמנים למי שיש שאלות -תשלפו
פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים מחבר לפי דיווחים כן תכתוב את השם באנגלית עם RROD ותראה זה לא אותם אחוזים של הדגמים הקודמים אבל בכל זאת מהסלים אין יותר RROD -לא רק בגלל יותר אמינות אלה גם בגלל ששינו את השיטה לבדוק תקלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.