עבור לתוכן

הקניה/מכירה הכי טובה שלכם בeBay?

Featured Replies

פורסם

אין לי שום עניין ב"מותג", אבל לצערי אלו המוצרים היחידים בשוק שאני יודע שהם איכותיים. שהצבע לא יירד 2-3 כביסות וגם לא אחרי 20 ושהחולצה לא תתחיל להיפרם באופן ספונטני.

החולצות פשוט יושבות טובות ונראות טוב, תכונות שמאוד נדירות במוצרים זולים [למרות שאני בטוח שאפשר לייצר ולמכור את אותם המוצרים בחצי מחיר ופחות].

• תגובות 110
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר להגיד ש300-400 שקל לחולצה של לקוסט זה מוגזם (בחול סביבות 60-100$ לחולצה, לא הבדל אסטרונומי) , אבל אי אפשר להגיד שזה לא איכותי.

פורסם

זו בדיוק הנקודה. אני יודע שגם אם הם היו לוקחים 200 ש"ח [לחולצות של 100+$] הם היו מרוויחים יפה והלקוח היה מקבל מוצר איכותי.

פורסם

זה העניין, אני קניתי כמה חולצות כאלה איכותיות ביותר ב-30$ לחתיכה באאוטלטים בארה"ב. מעניין ת'סבתא שלי שזה דגם של שנה שעברה,

העיקר שהן יושבות עליי מעולה, נראות טוב ובד איכותי.

פורסם

זו בדיוק הנקודה. אני יודע שגם אם הם היו לוקחים 200 ש"ח [לחולצות של 100+$] הם היו מרוויחים יפה והלקוח היה מקבל מוצר איכותי.

אני יודע שגם אם פרארי היו לוקחים 100,000$ פחות על כל אוטו, עדיין היו מרוויחים יפה והלקוח היה מקבל מוצר איכותי.

אין מה לעשות, כל עוד יש מישהו שיהיה מוכן לשלם המחיר לא ישתנה. וחוץ מזה, חולצות כאלה לא קונים כל שבועיים.

פורסם

אפשר להתעלק?

אני מחפש משדר FM נורמאלי שעובד ב ebay או delaextreme אם מישהו קנה במחיר שפוי אשמח להמלצה :) תודה

פורסם

תגידו נראה לכם רלוונטי ליצור קשר עם המוכר ולשאול אם הוא מוכן לעשות הנחה למשלוח או למוצר?

או שזה לא לעניין באיביי?

פורסם

לקוסט ב- 50 שקל זה בטוח מקורי

בטח בלוגו יש ג'ירף במקום תנין

יש מקורי הכל שם גנוב גם ככה

וגם אם זה לא מקורי למי אכפת ?

פורסם

בשביל לקוסט לא מקורי לא צריך להרחיק מעבר ליבשת, יש את ראש העין.

פורסם

תגידו נראה לכם רלוונטי ליצור קשר עם המוכר ולשאול אם הוא מוכן לעשות הנחה למשלוח או למוצר?

או שזה לא לעניין באיביי?

זה תמיד לעניין. למה לא לנסות, איזה רע כבר ייצא מזה?

פורסם

1. תמיד כדאי לשלוח מיילים ולדבר עם המוכרים. לא פעם קיבלתי משלוח ממוכר שכביכול לא שולח לחו"ל בכלל או לארץ בפרט.

2. ag43 - תחנות הרדיו בארץ, ואני מדבר על אלה של בני הדודים הם מכה. אל אף האמור, המשדר הנ"ל עושה עבודה טובה, מצליח לפעמים

להתעלות בצורה נקייה על תחנות ישראליות עם אות נקי. אה, ואני נמצא באיזור הכי גרוע - ליד ירושלים (קרוב יותר לירדן)

פורסם

הזמנתי מ- Ebay סט של 12 ראשי גילוח (Schick Hydro 5).

החבילה הגיעה לאחר שבוע.

תוכל לציין מחיר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים