עבור לתוכן

הקניה/מכירה הכי טובה שלכם בeBay?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

פשייי חשבתי למכור את הNS-10 שלי רמקול אחד משופץ אבל הם עובדים טוב אבל הם כבר ישנים אבל יש להם שוק טוב יש מצב למכור אותם ב400 דולר! אבל אין לי מושג אך זה עובד כל העניין של המכירה

• תגובות 110
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הזמנתי מ- Ebay סט של 12 ראשי גילוח (Schick Hydro 5).

החבילה הגיעה לאחר שבוע.

פורסם

קניתי את הDOK הזה לפני שלוש וחצי שנים ב260 ש"ח כולל משלוח כאשר המחיר בארץ היה פי שלוש. הוא עדיין משרת אותי נאמנה, כולל מימוש אחריות בארץ על מוצר שנקנה בחו"ל.

פורסם

לפני שנה קניתי באיביי ב196 שקל עם שליח עד הבית ג'ינס מקורי של LEVIS שעולה, אחד לאחד אותו דגם, 600 שקל בארץ.

פורסם

היי,

מישהו קנה חולצות מהאתר הזה?

http://www.ioffer.com

המחירים נראים אטרקטיבים ממש, השאלה היא האם יש שם מישהו שמוכר חולצות מקוריות...

פורסם

הכלל הוא פשוט. אם חולצה ממוצעת באתר של אברקרומבי עולה 25-30$, וב-ioffer היא עולה 50 שקל עם משלוח ממוכר סיני, כנראה שזה זיוף.

פורסם

מישהו מכיר מוכר באיביי שמוכר חולצות פולו של Lacoste במחיר סביר?

פורסם

אני לא מכיר אבל רציתי להגיד לך שיש המון זיופים של LACOSTE אז תקרא היטב פידבקים של מוכרים לפני הקניה.

פורסם

איך זה שיש מוכרים שמשלוח priority על חולצה עולה 14 דולר וכאלה שעולה אצלם כפול ויותר

פורסם

עבור מחיר משלוח לא משלמים אחוזים ל-EBAY (תבין לבד)

פורסם

לא הבנתי, התעריף של סוג המשלוח אמור להיות אחיד, המוכר לא יכול להוסיף לעצמו רווחים מבלי שידעו

פורסם

אתה בטוח? כי זאת גניבה. אפשר בקלות לברר דרך האתר של USPS כמה עולה המשלוח למוכר

פורסם

מחיר המשלוח באייביי מוגדר כ- shipping and handling כלומר זה לא רק דמי משלוח אלא גם דמי טיפול ולאיביי אין שום פיקוח על הסכום הזה. כל מוכר יכול לקבוע מה שהוא רוצה.

אי ביי שינו את מדיניות העמלות שלהם והם כבר לוקחים עמלה מסך המכירה: מחיר פריט + מחיר משלוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים