פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים first class זה המשלוח הרגיל, לוקח בערך שבועיים להגיע ואקספרס כשמו כן הוא
פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים הרבה מוכרים כותבים בתאור הפריט את המידות, למשל: רוחב (מבית שחי לבית שחי - armpit to armpit) ומידת אורך (מלמעלה עד למטה).בפעם הראשונה שהחלטתי להזמין חולצה מאיביי פשוט מדדתי מידות של חולצות שיש לייש מוכרים שלא כותבים את המידות בתאור אז אם אני נתקל בחולצה יפה ואין מידות בתאור אז אני פונה בכתב למוכר ומבקש שימדוד וישלח לי.יש כמה מוכרים שאני קונה אצלם קבוע.הנה לדוגמה:http://myworld.ebay.com/plact_bros&ssPageName=STRK:MEFSX:SELLERIDקניתי אצלו כבר כמה פעמים. יש לו טישרטים בעיצובים מאוד יפים.מה בנוגע למידות של החלוצות שם ? פחות או יותר שווה ערך למותג בארץ? או מול נגיד ambercombie ?
פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים אני לא קונה ambercombie לא בארץ ולא באיבייהעצה הכי טובה שאני יכול לתת זה לא לסמוך על המידות שרשומות על החולצות שלך אלא למדוד אותן עם מטרנגיד עם חולצות של TOMMY HILFIGER אני מידה LARGE גם בארץ וגם מאיבייאבל זה לא אומר כלום לגבי מותגים אחריםיש לי סלר מומלץ של חולצות טומי אם מישהו צריך
פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים תודה הזמנתי חולצה של hollister שאפילו אין בארץ (וגם אם היה היו לוקחים עליה 180+) ב34 דולר כולל משלוח.
פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים ואם קונים מאותו מוכר 3 חולצות,משלמים פעם אחת על מחיר המשלוח וזהו?,או שזה לא משנה?
פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים כל מוכר והתנאי משלוח שלו.מיסים צריך לשלם אם מחיר הפריט+עלות המשלוח מעל 50$ בלי קשר לסוג הפריט - ביררתי עם רשות המיסים.
פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים קניתי איזה 8 חולצות של Abercrombie ו Hollister בסביבות 20$ לחולצה כולל משלוח. בהתחלה כבר חשבתי שהן מזויפות אבל התברר שהן מקוריות ואיכותיות באופן מפתיע. מאז אני פונה למוכר בכל פעם שאני רוצה לבצע הזמנה כך ש-14$ לטישרט או 19$ לפולו שמוכרים בארץ במלעלה מ-200 ש"ח, זה כבר לא מחיר מופרך.נראה מה יהיה עם קולקציית החורף (;
פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים קניתי איזה 8 חולצות של Abercrombie ו Hollister בסביבות 20$ לחולצה כולל משלוח. בהתחלה כבר חשבתי שהן מזויפות אבל התברר שהן מקוריות ואיכותיות באופן מפתיע. מאז אני פונה למוכר בכל פעם שאני רוצה לבצע הזמנה כך ש-14$ לטישרט או 19$ לפולו שמוכרים בארץ במלעלה מ-200 ש"ח, זה כבר לא מחיר מופרך.אפשר בבקשה קישור למוכר ?
פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים hollister הכי זול שמצאתי זה ב26 כולל משלוח, וA&F יותר יקר מהם ככה שזה לא הגיוני.
פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים מיסים צריך לשלם אם מחיר הפריט+עלות המשלוח מעל 50$ בלי קשר לסוג הפריט - ביררתי עם רשות המיסים.אל תגיד סתם דברים בלי לבדוק. אתה טועה:במוצרי ביגוד, הנעלה וספרות תקרת הפטור היא בגובה $75.מקור:http://www.mustop.com/how-to-buy-in-the-usa/import-taxes-us-to-israel
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.