עבור לתוכן

הקניה/מכירה הכי טובה שלכם בeBay?

Featured Replies

פורסם

first class זה המשלוח הרגיל, לוקח בערך שבועיים להגיע

ואקספרס כשמו כן הוא

• תגובות 110
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וה-priority תוך כמה זמן?

פורסם

9-10 ימים אבל פעם אחת התמזל מזלי והגיע בידיוק תוך שבוע

פורסם

הרבה מוכרים כותבים בתאור הפריט את המידות, למשל: רוחב (מבית שחי לבית שחי - armpit to armpit) ומידת אורך (מלמעלה עד למטה).

בפעם הראשונה שהחלטתי להזמין חולצה מאיביי פשוט מדדתי מידות של חולצות שיש לי

יש מוכרים שלא כותבים את המידות בתאור אז אם אני נתקל בחולצה יפה ואין מידות בתאור אז אני פונה בכתב למוכר ומבקש שימדוד וישלח לי.

יש כמה מוכרים שאני קונה אצלם קבוע.

הנה לדוגמה:

http://myworld.ebay.com/plact_bros&ssPageName=STRK:MEFSX:SELLERID

קניתי אצלו כבר כמה פעמים. יש לו טישרטים בעיצובים מאוד יפים.

מה בנוגע למידות של החלוצות שם ? פחות או יותר שווה ערך למותג בארץ? או מול נגיד ambercombie ?

פורסם

אני לא קונה ambercombie לא בארץ ולא באיביי

העצה הכי טובה שאני יכול לתת זה לא לסמוך על המידות שרשומות על החולצות שלך אלא למדוד אותן עם מטר

נגיד עם חולצות של TOMMY HILFIGER אני מידה LARGE גם בארץ וגם מאיביי

אבל זה לא אומר כלום לגבי מותגים אחרים

יש לי סלר מומלץ של חולצות טומי אם מישהו צריך

פורסם

מכס לוקחים מעל 50$ כולל המשלוח?

פורסם

ביגוד והנעלה מעל 75 דולר

פורסם

תודה :)

הזמנתי חולצה של hollister שאפילו אין בארץ (וגם אם היה היו לוקחים עליה 180+) ב34 דולר כולל משלוח.

פורסם

ואם קונים מאותו מוכר 3 חולצות,משלמים פעם אחת על מחיר המשלוח וזהו?,או שזה לא משנה?

פורסם

כל מוכר והתנאי משלוח שלו.

מיסים צריך לשלם אם מחיר הפריט+עלות המשלוח מעל 50$ בלי קשר לסוג הפריט - ביררתי עם רשות המיסים.

פורסם

קניתי איזה 8 חולצות של Abercrombie ו Hollister בסביבות 20$ לחולצה כולל משלוח. בהתחלה כבר חשבתי שהן מזויפות אבל התברר שהן מקוריות ואיכותיות באופן מפתיע. מאז אני פונה למוכר בכל פעם שאני רוצה לבצע הזמנה כך ש-14$ לטישרט או 19$ לפולו שמוכרים בארץ במלעלה מ-200 ש"ח, זה כבר לא מחיר מופרך.

נראה מה יהיה עם קולקציית החורף (;

פורסם

צר לי לאכזב אותך אבל Abercrombie ב- 20$ כולל משלוח זה 100% זיוף !

פורסם
קניתי איזה 8 חולצות של Abercrombie ו Hollister בסביבות 20$ לחולצה כולל משלוח. בהתחלה כבר חשבתי שהן מזויפות אבל התברר שהן מקוריות ואיכותיות באופן מפתיע. מאז אני פונה למוכר בכל פעם שאני רוצה לבצע הזמנה כך ש-14$ לטישרט או 19$ לפולו שמוכרים בארץ במלעלה מ-200 ש"ח, זה כבר לא מחיר מופרך.

אפשר בבקשה קישור למוכר ?

פורסם

hollister הכי זול שמצאתי זה ב26 כולל משלוח, וA&F יותר יקר מהם ככה שזה לא הגיוני.

פורסם

מיסים צריך לשלם אם מחיר הפריט+עלות המשלוח מעל 50$ בלי קשר לסוג הפריט - ביררתי עם רשות המיסים.

אל תגיד סתם דברים בלי לבדוק. אתה טועה:

במוצרי ביגוד, הנעלה וספרות תקרת הפטור היא בגובה $75.

מקור:

http://www.mustop.com/how-to-buy-in-the-usa/import-taxes-us-to-israel

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים