פורסם 2011 באוקטובר 2014 שנים רק שלא יהפכו את זה לCOD (לא שאני לא אוהב) אבל קונטר מה שאהבתי בו זה בלי סיבוכים נטו יריות משחק שיעבוד כמעט על כל מחשב בימינו בלי בעיות.
פורסם 2011 באוקטובר 2014 שנים אתה יכול ליראות את הסרטונים, לא שינו הרבה. הירי נשאר יחסית אותו דבר, הנשקים ברובם אותו דבר חוץ מכמה ישנים שהביאו במקומם רובים חדשים יותר שעובדים בערך אותו דבר וגם התנועה ניראת בערך אותו דבר.ניראה כמו גירסה שמשלבת את 1.6 וסורס עם כמה שדרוגים.
פורסם 2011 באוקטובר 2014 שנים רק שלא יהפכו את זה לCOD (לא שאני לא אוהב) אבל קונטר מה שאהבתי בו זה בלי סיבוכים נטו יריות משחק שיעבוד כמעט על כל מחשב בימינו בלי בעיות.איפה אתה רואה שהופכים את זה ל COD ?אין הרבה שינויים חוץ מגרפיקה יותר נעימה וקוסמטיקה (UI), הם לא טיפשים.יש להם קהילה מטורפת על הראש שהם לא יכולים לסכן.
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים לא אמרתי שאני רואה שהוכפים את זה לקוד, אבל כל המשחקים החדשים מתחילים להיות דומים יותר ויותר.מה שדווקא נראה לי אמרו ואהבתי שיהיו יותר מודים + מפות !ד"א סימון סיקס אחלה שירים יש ללהקה שלך.
פורסם 2011 בנובמבר 1414 שנים אתה יכול ליראות את הסרטונים, לא שינו הרבה. הירי נשאר יחסית אותו דבר, הנשקים ברובם אותו דבר חוץ מכמה ישנים שהביאו במקומם רובים חדשים יותר שעובדים בערך אותו דבר וגם התנועה ניראת בערך אותו דבר.ניראה כמו גירסה שמשלבת את 1.6 וסורס עם כמה שדרוגים.איפה 1.6 פה ? אני רואה 100% סורס שנראה טיפל'ה שונה
פורסם 2011 בנובמבר 1514 שנים סורס ו 1.6 היו מעט שונים בצורה שהם עבדו והרבה לא אהבו את השינויים שהם עשו בסורס אז VALVE חלק מהדברים החזירו וחלק שוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.