עבור לתוכן

Counter-Strike: Global Offensive - דיון מקדים.

Featured Replies

• תגובות 53
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה הם משנים את ה UI, ניראה נחמד וגם ניראה כאילו זה עובד לא רע במחשב.

פורסם

כמו כל גירסא של CS אפשרית שיצא לא ילך.

כמו CSPROMOD

כמו CSS

ועוד רבים.. אין מה לעשות שום משחק בעולם לא יגיע לרמה של 1.6 מבחינת ריקול אמיתי ומבחינת סקייל+חשיבת משחק..

ואומר לכם את זה מישהו שהיה משחק 7 שנים במשחק הזה + לאנים וטורנירים.

פורסם

זה גם מה שאומרים מעריצי BF1942 (הכותר הראשון בסידרה) אבל בכל זאת הם ממשיכים הלאה כי הגרפיקה מתקדמת

פורסם

אני לא מתכוון בכלל להשוות בין שני המשחקים האלה.. זה נכון ששתיהם FPS

אבל המרחקים בינהם שונים מאוד..

באמת שעד היום לא מצאתי משחק כמו 1.6 עם הכי פחות באגים ריקול ואיים וחוכמת משחק והכל במשחק אחד..

פורסם

ותאמת שאני לא משחק בשביל גרפיקה.. אני אוהב משחקים אמייתים מי שרוצה לשחק בשביל גרפיקה שילך לשחק קרסיס..

פורסם

אני חייב שהם ישלחו את המיתוס הזה של הריצה עם סכין ל mythbusters ;D

פורסם

שעה של גיימפליי

פורסם

צריך לפרסם את זה בדיון של BF3 ובפורום של EA בשביל שאנשים יבינו מה זה BETA...

לפחות יש חברה אחרת בעולם שעוד רצינית בצורת העבודה שלה, לפי מה שהם אומרים VALVE מוציאים למשחק עדכון כל יום-יומיים. בודקים את המשחק עם שחקני E-SPORT ומכניסים את המשחקים לתחרויות כשהם ב BETA בשביל לבדוק שכל המערכות מסביב עובדות ואיך השחקנים שזה מה שהם עושים בחיים שלהם מרגישים עם המשחק.

אפילו במהלך המשחקים בסרטון שומעים שהם מדברים עם נציגים של VALVE שמאשרים כמה שינויים שהם יעשו בהתאם לאיך ש 2 הקבוצות שיחקו.

פורסם

אני חייב שהם ישלחו את המיתוס הזה של הריצה עם סכין ל mythbusters ;D

לא יצא לך לרוץ בצבא עם נשק ולראות שזה לא נוח?

פורסם
פורסם

לא יצא לך לרוץ בצבא עם נשק ולראות שזה לא נוח?

לא נוח =! פחות מהיר. אלה אם אתה אצן אולימפי או משהו. אתה עדין נושא עליך את כל שאר הנשקים.

צריך לפרסם את זה בדיון של BF3 ובפורום של EA בשביל שאנשים יבינו מה זה BETA...

לפחות יש חברה אחרת בעולם שעוד רצינית בצורת העבודה שלה, לפי מה שהם אומרים VALVE מוציאים למשחק עדכון כל יום-יומיים. בודקים את המשחק עם שחקני E-SPORT ומכניסים את המשחקים לתחרויות כשהם ב BETA בשביל לבדוק שכל המערכות מסביב עובדות ואיך השחקנים שזה מה שהם עושים בחיים שלהם מרגישים עם המשחק.

אפילו במהלך המשחקים בסרטון שומעים שהם מדברים עם נציגים של VALVE שמאשרים כמה שינויים שהם יעשו בהתאם לאיך ש 2 הקבוצות שיחקו.

בהחלט.

אבל אני די מאוכזב ממה שאני רואה.. זה נראה כמו source reloaded או משהו. קיוויתי למשהו יותר מודרני.

פורסם

אתה אומר לי שאתה יכול לרוץ ולירות באותו זמן באותה מהירות שהייתה רץ עם סכין?

אני יודע שאני לא.

פורסם

הם אמרו מראש שהמשחק הזה לא בא לחדש שום דבר, הם רק רוצים לאחד את כל השחקנים של CS1.6 ו CS:S למשחק אחד מעט משודרג. CS עד היום שולט בהרבה מאוד E-SPORTS ו VALVE לא רוצים לאבד את המעמד הזה. הפתרון היחיד הוא להוציא גירסה מחודשת שתאחד את הקהילות השונות, במקום 2 משחקי שבכל אחד מהם יש 60K שחקנים בכל רגע נתון הם רוצים משחק אחד עם כמה מאוד אלפים בכל רגע נתון.

צריך לזכור שזה גם לא משחק במחיר מלא, זה משחק להורדה בלבד. גם כן יש שיפור בהשוואה למשחקים הקודמים, הגרפיקה מעט יותר טובה, יש מפות חדשות, שיפרו את ה HIT BOX, סדרו הרבה בעיות מהמשחקים הקודמים.

פורסם

אבל מה מבטיח להם שזה לא יעשה בדיוק ההפך ורק יחלק את הקהילה ל3 משחקים?

כלומר אני לא רואה אנשים שאוהבים COD או BF עוברים לשחק CS:GO.

אתה אומר לי שאתה יכול לרוץ ולירות באותו זמן באותה מהירות שהייתה רץ עם סכין?

אני יודע שאני לא.

לרוץ ולהחזיק רובה != לרוץ ולירות.

אבל בסדר, אתה צודק, לרוץ עם סכין זה מהר יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים