עבור לתוכן

ga-z68x-ud3h-b3 חדש לא עושה BOOT

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

רכשתי לוח ga-z68x-ud3h-b3 עם מעבר CORE I5 וזכרונות של GSKILL PC3-12800

התקנתי את הכל במארז חיברתי כבל 24 PIN + כבל 12VX4 את המעבד + הקירור שלו (FIRO OCK)

הכל היה נראה סבבה ... הדלקתי מכפתור ההדלקה והמחשב נדלק לשניה ואז נכבה ואז שוב נדלק לשניה ונכבה

ככה בלופ אין סופי ניסיתי כבר כמה פעמים לבדוק שהכל יושב טוב והמעבד במקום ונעול היטב והזכרונות כמו שצריך

אבל כלום פשוט לא ראיתי פעם אחת BOOT כמו שצריך !!!

דרך אגב ספק כח 600W של TT ToughPower

האם יש לכם עוד עצות ?

האם כדי לקחת את הלוח + המעבד + הזכרונות למעבדה ב KSP שם רכשתי את כל הציוד (מלבד ספק הכח והדיסקים הקשיחים שהעברתי מהמחשב הישן) ?

מת להתחיל לעבוד כבר על המחשב החדש !!! אז תשובה מהירה תתקבל בברכה

פורסם

תתחיל צעד צעד, חבר רק מעבד, כרטיס אחד של זיכרון, אם יש לך כרטיס מסך מובנה תחבר אותו למסך ותראה מה קורה. אם לא עובד, תנסה לחבר סטיק אחר של זיכרון (תוציא את הראשון).

אגב, משחה טרמית שמת? המאוורר של המעבד עובד?

פורסם
  • מחבר

ברור שיש משחה טרמית וגם ניסיתי כבר את מה שאתה מציע

לפי הבנתי המחשב יכול לעשות BOOT גם אם הקירור של ה CPU בכלל לא מחובר

למרות שאני דיי בטוח שהוא מחובר טוב

פורסם

יש לך אולי ספק כוח אחר לבדיקה? ואני מאמין שאתה מתכוון ל-POST

פורסם
  • מחבר

הספק כח תקין לגמריי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

הספקתי כבר לחבר אותו שוב למחשב הישן והוא רץ כמו גדול עם כרטיס מסך 275 מעבד e6750

3 דיסקים קשחים כל אחד של אחד טרה מאוורים צורב.

הכל רץ כמו גדול.

אין שום סיבה שהלוח החדש עם המעבד החדש שצורך עוד פחות מהמעבד הישן שלי וללא כרטיס מסך לא יעשה POST או BOOT

אני חושב שזה הלוח האם דפוק כי הזכרונות אמורים לעבוד מצויין עם המערכת הזאת, באתר שלי GSKILL רשום שזה עובד עם הלוח הזה

בקיצר כבר החזרתי אותו לקופסה עם המעבד והזכרונות וביום ראשון אני אצל KSP נראה מה אומרים שם במעבדה

אם הטכנאי (הרוסי הם תמיד רוסים שם, לא שזה רע) יצליח לעשות לו POST או ו BOOT אז סימן שאני עשיתי משהו לא בסדר ואם לא אז שיחליפו לי את הלוח הזה ... את המעבד והזכורנות זה לא בעיה לבדוק גם למרות שאני דיי בטוח שזה לא זה ולא זה ...

חבל שאין לי פה עוד לוח קצת יותר חדש הייתי בודק את הזכרונות והמעבד לבד :(

פורסם

התקנת את הרגליות לתמיכה בלוח האם? מהתיאור שלך נשמע כאילו הלוח מקצר. הרבה פעמים זה קורה כאשר הלוח לא מותקן (פיזית) כמו שצריך, או שרגלית שלו שבורה או נוגעת בחלק מתכתי אחר.

בנוסף תבדוק שחיברת את כל הכבלים של המארז (LED, Power וכו') ואת מחברי ה-Front Header בקוטביות הנכונה.

פורסם

אני הייתי מנסה להפעיל את הלוח ללא מארז, להניח אותו על משטח מבודד כלשהו !

פורסם
  • מחבר

הרגליות מחוברות בסדר גמור

אני מריץ כרגע לוח אם אחר על אותו המארז

לא רוצה להתעסק יותר מדיי עם הלוח כי הוא חדש לגמריי

עדיף לתת למעבדה ב KSP לראות אם הכל בסדר איתו ועם השילוב של הזכרונות והמעבד שהם מכרו לי

תודה לכולם

ביום ראשון אני יעדכן אותכם מה קורה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים