עבור לתוכן

Crossfire 6970+6970 - שאלה בנוגע להתאמה ו-OC

Featured Replies

פורסם

שלום..

פורסם

אם תקנה את האסוס (שאם אני לא טועה הוא מגיע מומהר מהמפעל )אז כשתעשה CF הוא יעבוד (ירד) למהירות של הכרטיס של ספיר אז אין מה להשקיע כי בדרך כלל הוא גם יקר יותר

רק אם תצליח להגיע עם הספיר לאותם תדרים בOC

איזה משחקים אתה משחק ואתה משתמש בeyefinity???

פורסם
  • מחבר

אם תקנה את האסוס (שאם אני לא טועה הוא מגיע מומהר מהמפעל )אז כשתעשה CF הוא יעבוד (ירד) למהירות של הכרטיס של ספיר אז אין מה להשקיע כי בדרך כלל הוא גם יקר יותר

רק אם תצליח להגיע עם הספיר לאותם תדרים בOC

איזה משחקים אתה משחק ואתה משתמש בeyefinity???

תודה,

יש כתבות על אפשרות של BIOS FLASH ל- SAPPHIRE שאפשר לשים לו BIOS של ASUS.

אני משחק בעיקר ב-DIRT3 ו-CRYSIS2.

השאלה איך עושים OC לכרטיסים מחברות שונות?

פורסם

האסוס מגיע מומהר ב 10MHZ, אי אפשר אפילו לקרוא לזה מומהר... היתרון היחיד שלו זה הקירור ואיתו -אוליי- יכולות אוברקלוק...

לא יתן לך כלום ללכת על האסוס... לך על 6970 הכי זול שתמצא, וכן הסקאלינג של ה CF מעולה ואתה תרגיש בשיפור ביצועים גדול מאוד עם כרטיס נוסף, במיוחד במערך שכזה...

פורסם
  • מחבר

האסוס מגיע מומהר ב 10MHZ, אי אפשר אפילו לקרוא לזה מומהר... היתרון היחיד שלו זה הקירור ואיתו -אוליי- יכולות אוברקלוק...

לא יתן לך כלום ללכת על האסוס... לך על 6970 הכי זול שתמצא, וכן הסקאלינג של ה CF מעולה ואתה תרגיש בשיפור ביצועים גדול מאוד עם כרטיס נוסף, במיוחד במערך שכזה...

תודה על התגובה,

השאלה באיזה אפליקציה אני יכול לעשות OC לכרטיסים למרות שהם מחברות שונות, ועל איזו אפשרות עדיף ללכת מבין השלוש?

ברשת מאוד אוהבים את הכרטיס של ASUS כי הלוח שלו X10 לעומת הלוח של SAPPHIRE שהוא X7 והרכיבים איכותיים יותר.

תודה

פורסם

הכרטיס מרעיש שהמאוורר על מצב AUTO ?

תבדוק מה המרחק בן הסלוטים אצלך, ה AC המדובר תופס קצת יותר משני סלוטים, ככה שאם אין לך לפחות סלוט 2 סלוטים בן PCI-E לPCI-E אתה תהיה בבעיה...

לא בעיה לעשות OC לכרטיסים שונים עם MSI AFTERBURNER,...

לקנות קירור יעלה 250~ שקל במידה ותקח רק אחד... הייתי חושב לכיוון מכירה של ה 6970, להביא זוג 6950 של MSI שנפתחים ל 6970 וכוללים קירור מתקדם, ככה גם יהיה לך שקט וגם הכרטיסים יהיו זהים... רק צריך לבדוק מה המחיר של כרטיס כזה, וכמה אתה לחוץ, כי מכירה של ה 6970 יכולה לקחת קצת זמן...

פורסם

אני רק יכול להוסיף שאוברקלוק לכרטיסים אפשרי בקלות לעשות בעזרת AMD VISION Engine Control Center שאותו מתקינים בדרך כלל עם הדרייברים , שם בלשונית Performance אתה בקלות יכול לעשות אוברקלוק לכרטיסים ולשחק עם תדרי הליבות , תדרי הזכרונות , עוצמות כוח ולשלוט על המאווררים של הכרטיסים

פורסם

אתה מדבר על OVERDRIVE ? אם כן אז נכון, אפשר, אבל בדרך כלל מוגבל לאוברקלוק נמוך מאוד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים