פורסם 2011 באוגוסט 1114 שנים היי, ברשותי מחשב מדגם Dell n5010.לפעמים אני משאיר אותו להוריד בלילה אז אני צריך לכבות את המסך שלו כך שהמחשב יישאר עובד ולא ייכנס לשינה.הגדרתי בהגדרות צריכת חשמל שכאשר המחשב מחובר לחשמל, סגירת המכסה רק תכבה את המסך ולא תשים אותו במצב שינה.הבעיה היא שכאשר המכסה של המחשב סגור הרבה זמן והוא עובד, הוא מתחיל להתחמם מאוד-במיוחד הדיסק הקשיח.אני צריך דרך לכבות את המסך של המחשב כך שהוא יישאר פועל אבל עם מכסה פתוח.תודה.
פורסם 2011 באוגוסט 1114 שנים מחבר היי.תודה, אבל זה לא בדיוק מה שחיפשתי. התאורה של המסך עדיין דולקת, פשוט המסך שחור. אני הייתי רוצה לכבות אותו לגמרי.
פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים בחלק מהמחשבים יש שילוב כלשהו (Fn+פונקציה כלשהי) לכיבוי המסך.מעבר לכך, בהגדרות צריכת החשמל אפשר להגדיר שהמסך ייכבה כעבור X דקות של אי-שימוש, גם בחיבור לחשמל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.