פורסם 2011 באוגוסט 1114 שנים האם על פי ה Header של אימייל ניתן לדעת את המיקום הכללי של שולח המכתב ?? ניסיתי לחפש לפי ה IP שמופיע שם והתשובה שאני מקבל היא שזה Private IP Address .......... למשל: 10.142.47.9מה ניתן לעשות והאם ניתן לאתר לפחות את האזור ממנו יצא האימייל ?תודה מראש לעוזרים
פורסם 2011 באוגוסט 1114 שנים מחבר לא הבנתי את התשובה. הכוונה שלי היתה האם ניתן לאתר לפי ה IP שמופיע ב header"אין דבר כזה" = ??
פורסם 2011 באוגוסט 1114 שנים מחבר האם לפי IP אי אפשר לדעת לפחות את האזור? מדינה ?? ב header ישנם פרטים רבים וחשוב לי לדעת את מקורו של האימייל, גם אם לא ממש מדוייק. מה עושים ?
פורסם 2011 באוגוסט 1114 שנים הכתובת היחידה שאתה רואה שם זה של שרת הSMTP שממנו ההודעה יוצאת.http://antivirus.about.com/od/windowsbasics/a/emailheaders.htm
פורסם 2011 באוגוסט 1114 שנים אפשר לפעמים גם לראות את הIP של המחשב ששלח את ההודעה.תכניס את הHeader לאיזה header analyze tool שתמצא בגוגל אם אתה מתקשה לקרוא אותו.בכל מקרה, גם אם תמצא את כתובת הIP של המחשב השלוח זה לא גרנטי לשום דבר...
פורסם 2011 באוגוסט 1114 שנים מחבר סליחה אם השאלה עלולה להשמע מטופשת (לצערי לא מבין כלום בנושא הזה) - האם שרת ה SMTP יהיה באותה מדינה או האזור ממנו נשלח האימייל או שזה לא מחוייב המציאות ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.