עבור לתוכן

עזרה עם הצבא-חבר שלי תקוע בבקו'ם

Featured Replies

פורסם

פתחתי את זה גם בFXP בגלל שאני צריך כמה שיותר תשובות בזמן קצר.

חבר שלי היה לו גיוס ביום ראשון,עלה על האוטובוס לבקום בת'א הכל טוב ויפה.

הוא היה מיועד למג'ב כרזרבה,בסופו של דבר הקצין מיון אומר לו שהוא לא יכול מג'ב כי יש לו עבר עם כתב אישום,שנסגר בכלל!

בקיצור אחרי שדפקו אותו ככה הוא לא מעוניין יותר בשירות קרבי.

אמא שלו הייתה מאושפזת אז נתנו לו פס רק להיום,מחר בבוקר הוא אמור כבר להיות שמה ככה שהוא צריך עזרה דחופה.

הציעו לו בודק מעברים במ'צ,והוא לא מעוניין בזה זה תפקיד חרא לטענתו וכולם אומרים לו תברח מזה,ובצדק.

הקצין מיון סגור על זה,איך הוא יכול לעבור לתפקיד אחר?,ג'וב או משהו כזה..משהו שיכול לתת לו תפקיד טוב לעתיד,אשמח לעזרה זריזה זה מאוד דחוף.

פרופיל 82

קבא נמוכה סביב ה42

פורסם

הצבא לא מגייס אנשים עם קב"א 42 (אלא אם הם מתנדבים).

"משהו שיכול לתת לו תפקיד טוב לעתיד" - אל תחיה בסרט. רוב חיילי החובה לא נמצאים בתפקידים שיעזרו להם בעתיד מבחינת עבודה, שלא לדבר על אנשים עם קב"א נמוך (נגיד מתחת ל49 או 48) ועוד אחרי גיוס (בלי מיונים).

אם הוא יתנגד בכל תוקף ולא יזוז מהבקו"ם עד שישנו את השיבוץ שלו, הוא לא ילך למ"צ.

פורסם

לא כ"כ הבנתי איך בדיוק "דפקו" אותו כשהוא עם רישום פלילי ככל הנראה - לא יודע אם ידוע לך אבל מג"ב (ולא מג'ב) זה שוטר בעצם לכל דבר, וודאי שלא יהיה שוטר עם רישום פלילי.

בכל אופן כמו שאמר הבחור מעליי, שלא יצפה לכלום, שינסה להגיע להיות טבח או משהו כזה כדי שיצא לו אולי כמה שיותר יומיות ואולי אפילו משהו בסגנון של 5 ימי בסיס (יומיות אולי) ו-9 בבית (שמעתי כבר על דברים כאלו גם). בזמנו החופשי שיחפש עבודה ויעשה כסף. זו ההצעה הכי טובה שאני יכול לתת לו - כי שום דבר שהוא יעשה עם קב"א ברצפה לא יעזור לו בעתיד (שגם ככה לא נראה מזהיר אבל אני מקווה שאני טועה)

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאני טועה בקשר לקב'א שלו.

אם הוא יבקש מהקציון מיון לעשות קדצ' יתנו לו?

כרגע זה הכיוון שלו אחרי שמג'ב ירד מהפרק,הוא לא מעוניין בתפקידים קרביים אחרים.

פורסם

תקשיב

חבר שלך ילד... הוא לא מבין כלום וגם אתה כנראה ...

איך ממגב הוא פתאום רוצה איזה שטות?...

שילך ליחידה טובה... מה רע בגולני<?... לא חסר אם הוא כלכך רוצה לתרום ולא לזסיין תמוח שהוא רוצה... אז שילך לגולני וזהו...

מה הצבא לא דופק אף אחד... הוא גוף בעל אינטרסים.. ואין מה לעשות.. אז שיכוון למעלה מאשר להיות איזה טבח מעפן.... או כלומניק כלשהו

פורסם

עדיף שחבר שלך יקח את עצמו מעכשיו בידיים ולא יצפה שהצבא יתנהל כבקשתו.

לפי התגובה ההיא רואים שמההתחלה לא היה לא שום מוטיבציה ושלא יעשה פוזות על אף אחד.

פורסם

אם יש לו עבר אם כתב אישום,ולא רוצים אותו במג''ב אבל כן לוקחים אותו למשטרה צבאית?!

פורסם

זה לא באמת מ.צ זה מ.צ מעברים - סטייל חירניק ששומר במחסומים.

פורסם

אני לא יודע מי זה החבר שלך, אבל עם קב"א וכתב אישום לאן הוא חשב להגיע? להיות שוטר במדינת ישראל? נראה לי שהוא קצת חי בסרט לפני הגיוס.

בכל מקרה, אני מציע לו אם הוא רוצה לחשוב על העתיד שלו, ועצה מבנאדם קצת יותר גדול ממנו שלא יעשה החלטה פזיזה. שיגיד לקצין מיון שהוא רוצה להיות הכי קרבי שיש. וילחם על זה. אם הוא יהיה איזה משהו מעפן הוא יסבול שנתיים ויתחרט על זה כל החיים. אם הוא רוצה משהו שישאר לו לכל החיים שילך לקרבי. אין יותר טוב מזה בצבא.

פורסם

נראה לי אותו בחור רצה מג"ב רק בגלל החבר'ה.

אחד שעוד באותו היום של הגיוס פתאום מחליט שלא מתאים לו בכלל קרבי מסיבה כזו או אחרת עדיף שבכלל יעשה יומיות במקום לרוץ להוציא גימלים ופטורים.

פורסם

בן דוד שלי בדיוק במצב הזה

היה מיועד לגולני הגיע לבסיס טירונות אחרי שבוע קיבל "רגליים קרות" ויצא משם אחרי שלא הסכים להיות בקרבי

עכשיו הוא תקוע בבקו"ם גם רואה כל יום קצין מיון ואומר לו שהוא רוצה יומיות קל"ב

יום ראשון הוא יוצא ל02...

פורסם
  • מחבר

עדכון קטן לגבי מה שקורה.

יום ראשון כנראה מכניסים אותו לכלא על סירוב פקודה,אני מאמין שזה סביב ה7-14,שמעתי על מקרים כאלה שנתנו גם 30,נקווה שלא.

הוא יבקש להיות נהג מהקציון מיון,ונראה כבר מה הוא יגיד,לא מאמין שלא יביאו לו אם זה אם לכל אחד שהוא בצו ראשון מתחננים אליו שילך לקדצ',אז למה שלא יתנו לו?

נחכה לעדכונים.

פורסם

"הציעו לו בודק מעברים במ'צ,והוא לא מעוניין בזה זה תפקיד חרא לטענתו וכולם אומרים לו תברח מזה,ובצדק"

למה אתה חושב שאתה, או החבר שלך יותר טוב מאלה שמבצעים את התפקיד?

"משהו שיכול לתת לו תפקיד טוב לעתיד"

למה אתה חושב שהצבא אמור לסדר לך את הקריירה?

פורסם

"הציעו לו בודק מעברים במ'צ,והוא לא מעוניין בזה זה תפקיד חרא לטענתו וכולם אומרים לו תברח מזה,ובצדק"

למה אתה חושב שאתה, או החבר שלך יותר טוב מאלה שמבצעים את התפקיד?

"משהו שיכול לתת לו תפקיד טוב לעתיד"

אני יגיד רק דבר אחד עדיף משמר הגבול מאשר מעברים,אם כול הכבוד לאותם חיילים של מ.צ שנמצאים במעברים אבל אם יש לך הזדמנות ואתה יודע שאתה רוצה ומסוגל עדיף תלך כבר לקרבי ותשתחרר אם תעודת לוחם,אם כמובן יש לו רצון לקרבי,שילך למ.צ ומשם יבקש העברה לקרבי.

למה אתה חושב שהצבא אמור לסדר לך את הקריירה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים