עבור לתוכן

מפרט עד 3K עם דגש למשחקים וסאונד

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000 ש"ח (עדיף כמה שיותר קרוב ל2000 ש"ח)

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א. למשחקים, אבל לא משחקים כבדים מאוד. המשחקים שאני משחק בהם בעיקר זה GTA, PES ומשחקי סימולטור טיסה (בעיקר הסימולטורים).

אני לא מעוניין בכרטיס מסך לא אנושי, אבל שיהיה איכותי ושמשחקים חדשים, בעיקר אלה שהוזכרו, בגרסאות הכי חדשות, ירוצו עליו חלק.

ב. סאונד. אני מקליט הרבה (יש לי מיקרופון באיכות טובה כך שגם אחד כזה אני לא צריך) ומשתמש הרבה בתוכנות מיקסוס כמן VIRTUAL DJ וADOBE AUDITION. אני מעוניין בכרטיס קול איכותי, אבל לא משהו שהוא מעבר לדמיון...בסופו של דבר אני מקליט ביתית והמטרה שלי היא לא להגיע לאולפן.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינץ', אולי עדיף יותר גדול?

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת אלחוטית

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה WIN 7, אופיס (אני לא מבין בהם) והרכבת מחשב בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה מסוימת רק לא בKSP

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

א. אני צריך הרבה חיבורי USB (סביבות ה10) האם מומלץ להתקין את כולם על האריזה עצמה או לקנות מפצל רב ואיכותי?

ב. חיבורי USB בפרונט של המחשב + חיבור למיקרופון בפרונט

ג. חיבור USB 2.0 או אם קיים יותר אז הכי גבוה (לא מבין בהם)

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? מעדיף מחשב שיישאר תמיד ב"קו" של המחשבים שיפותחו בעתיד, לא מתכנן לשדרג.

פורסם

אתה מבקש מפרט ב2000-3000 ש"ח, ומבקש להשאר במידת האפשר קרוב ל2000 ש"ח. האם אתה מודע שהתוכנות שביקשת לבד עולות מעל 900 ש"ח?

פורסם
  • מחבר

איזה תוכנות ביקשתי? התוכנות שאני משתמש בהן?

פורסם

" מערכת הפעלה WIN 7, אופיס "

פורסם
  • מחבר

בלי להתייחס ל2 התוכנות הנ"ל, מבחינת חומרה, יש אפשרות ליצור מפרט מתאים למחיר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים