עבור לתוכן

חייגן L2TP מאיט את מהירות החיבור?

Featured Replies

פורסם

שלום, לאחרונה השתדרגתי מ5 מגה גיימרים ל12 מגה גיימרים ב012.

כאשר הייתי מבצע בדיקת מהירות ב5 מגה הייתי מקבל בדיוק 5 מגה הורדה ואולי קצת יותר,

אך לאחר השדרוג כאשר אני בודק את המהירות אני מקבל הורדה של 11.70 מקסימום, בתמיכה הטכנית טוענים שהחייגן מוגבל ולכן החיבור לא מגיע למקסימום ובשביל להגיע למקסימום צריך לעבור לחיבור MPLS, כמובן שאני לא יעבור כי אני לא מוכן לוותר על הגיימרים.

1. לנתב שלי אין בעיה להתמודד עם חיבור של 12 מגה ויותר עם חייגן ( TP-LINK 1043nd עם הקושחה האחרונה )

2. יש לי מודם כבלים של מוטורולה SB5101 שהוא מצויין.

אז האם ספק האינטרנט שלי צודק ובגלל פרוטוקול החיוג המהירות לא מגיעה למקסימום? אשמח לתשובות ואולי גם לפתרונות, בתודה, עדי!.

פורסם

כן L2TP/PPTP מאיטים ותוקעים את הראוטר, ומתנתקים הרבה.

היה לי מצב שהייתי צריך לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר חזרה כדי שהוא יתחבר לעזעזאל.

התקשרתי ל012 ושמעתי מהם שהוט מציעים אינטרנט ללא חייגן.

למי שבעל מהירויות גבוהות כי הבעיה של הניתוקים בVPN נפוצה.

וזה אדיר האינטרנט אפילו יותר מהיר ככה,

תכוון את הראוטר ל Dynamic IP במקום L2TP אחרי שהוט עשו לך חיבור ללא חייגן מהמודם.

תהנה!

עריכה: אמרת חיבור MLPS

:S

מה ההבדל בין חבילת גיימרים של 012 לחיבור רגיל?

ה012 הרגיל אצלי עובד פשוט בצורה מצוינת :S

פינגים נמוכים מהירויות טובות

פורסם

ייתכן שהמהירות לא מגיעה למקסימום בגלל שהחיבור שלך עובר "אישרור" מול שני מוקדים - הספקית והתשתית.

לא אמור לפגוע במהירות יותר מדי אבל אפשרי, מה שכן, חיבור MPLS יעשה לך את החיים הרבה יותר קלים מבחינת ההתמודדות עם זה משום שאז רק הוט אחראית על המהירות שלך ויהיה לך למי לפנות במקרה הצורך,

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, הייתי עובר לחיבור ללא חייגן מזמן אבל הבעיה היא שבחיבור זה אי אפשר לעשות את תעדוף הגיימרים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

חבר את המודם ישיר למחשב ותראה אם אתה עדיין לא מקבל את המהירות המקס'

בכל מקרה,

אני מחובר בהוט ב12MBb עם חיבור L2tp עם נתב לינקסיס ואני מקבל מהירות מקסימלית

פורסם

11.70 זה בגבולות התקין מבחינת הספק, הם לא יעזרו לך יותר מדי.

אכן אתה תקבל את כל המהירות בחיבור MPLS, אבל לפי דעתי הגיימרס יותר חשוב אם אתה משחק במשחקי רשת.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש בעיה כזו,

בחיבור ישיר למודם אני מקבל מהירות מושלמת של 12 מגה, אך עם החייגן (לינקסיס wrt45GL) המהירות נפגעת. מה שאמרו לי בתמיכה לא רק שאי אפשר גיימר עם MPLS אלא שגם המהירויות לחו"ל יורדות בצורה דרמטית (אמר ל- 3 מגה), ככה שזה לא אופציה.

האם שדרוג קושחה יכולה לפתור את הבעיה (יש לי את הקושחה האחרונה של היצרן) או שכדאי להחליף ראוטר (בכל מקרה הלינקסיס עם כל הגדולה שלו זה ראוטר מזדקן) - במקרה זה מישהו יכול להמליץ לי על "יורש" ללינקסיס המפואר הזה?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים