פורסם 2011 באוגוסט 914 שנים שלום רביש לי נתב של בזק נתגיר 2200 אני מנסה להגדיל את הטווח שלו ע"י שימוש בראוטר (כ AP) נוסףשיתחברו ב WDS כבר הצלחתי לעשות את זה וזה עובדאבל הבעיה שבנתגיר הוא מחייב אותי לעבוד עם הצפנה נמוכה ולא עם AESכך שלמעשה הוא מוריד אותי לעבודה בתקן G ולא ב Nהאם יש אפשרות לעקוף את זה?או שאפשר לחבר את שניהם בדרך אחרת ולא ב WDS?ללא חיבור בכבל רשתתודה רבה
פורסם 2011 באוגוסט 914 שנים WDS לא עובד באופן מושלם (או אם בכלל) בין יצרנים שונים של ציוד. זהיכול להתבטא החל מיכולות הצפנה עד ליכולות שידור.
פורסם 2011 באוגוסט 914 שנים מחבר זה לא קשור,שאני מפעיל את ה WDS ב 2200 הוא אומר לי שאני חייב לשנות את שיטת ההצפנהושאני משנה את שיטת ההצפנה הוא אומר שבשיטות האלה הוא עובד רק ב Gהשאלה אם יש אופציות אחרות שהם יעבדו כנתב ורפיטר (שקוף למשתמש) עם אותו SSID כמו שקורה עם ה WDS ?תודה.
פורסם 2011 באוגוסט 1414 שנים מחבר אין לך אף אחד פה את הידע איך אני מחבר את שני הנתבים האלה שיעבדו בתקן Nובלי חיבור עם כבל?
פורסם 2011 באוגוסט 1914 שנים 1+גם אני תקוע עם אותה הבעייה...( גם אי אפשר להחליף אנטנה , הי פנימית ...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.