עבור לתוכן

שלום, שאלה לגבי GTX 460

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

לפני בערך שנתיים רכשתי מKSP מחשב שעד היום אני די מרוצה באופן כללי מהביצועים שלו, סה"כ מערכת מאוד אמינה.

Intel core 2 E7400 2800Mhz

לוח אם שגם נחשב בזמנו טוב מאוד לאוברקלוק-Gigabyte GA-EP43-UD3L 1066mhz

זכרונות 4GB 400MHZ לא זוכר את החברה אבל נחשב מוצר איכותי.

ספק כוח- וכאן בעצם השאלה- יש לי טרמלטייק 420W.

לא יודע אם זה קשור, אבל היה לי בעבר כ.מסך שקניתי עם המחשב- GT9800, נדמה לי 512 מגה, שיחקתי עליו בעיקר משחקי ספורט-ההכי כבד NBA2K11, ואפשר להגיד שדיי אהבתי לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עד שפשוט יום אחד(בחודשיים שלפני קצת התחילו ארטיפקטים אבל קלילים) הוא החליט שהוא לא יכול יותר והוא נשרף, הסתבר שהכרטיסים האלה חזרו אליהם עוד הרבה פעמים.

כרגע יש לי כרטיס נקרא לזה "חלופי" כבר בערך שנה וקצת- ATI Hd radeon 4850, אני פחות מרוצה ממנו, והבנתי מכאן שהכרטיסים האלה גם כן מתחממים מאוד בקלות.

השאלה שלי היא כזאת, אם אני מביא GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI PCI-E (אין לי כסף ליותר מזה והבנתי שהוא אמין) זה משהו שהספק יכול להחזיק או שכדאי לשדרג ל550W?

אני מפחד שזה יהיה מאוד גבולי שוב, מה אתם אומרים?

רצוי חוץ מזה להוסיף עוד מערכת קירור למחשב? יש לי גם מסך LED FULLHD ככה שאני מאוד רוצה לנצל את הרזולוציה הזאת, השאלה היא האם המחשב יעמוד בזה.

המון תודה לכם מראש!!

פורסם

ראשית כל- טרמלטייק לא ספקים איכותיים בכלל חוץ מסדרת- ToughPower, כך שיהיה עדיף לקנות ספק אחר..

http://tms.co.il/product/6850 ספק נהדר..

בנוגע ל- GTX460, נכון להיום לדעתי עדיף לרכוש את- HD6850 שנותן ביצועים גבוהים יותר במחיר זול יותר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים