עבור לתוכן

שאלה לגבי חיבורי של מערכת סראונד למחשב וכפרט הAD880

Featured Replies

פורסם

לא תמצא כבל כי אין כזה, למה? כי בצד אחד אתה רוצה אות דיגיטלי אופטי ובצד השני "בננה" אנלוגית?

אתה צריך כרטיס קול עם יציאה קואקסילית, לא שום דבר אחר.

• תגובות 83
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לאאאאא!!! אני רוצה בננה SP-DIF!! אני קיבלתי עם הרמקולים בננה SP-DIF ובכרטיס קולי שלי יש יציאות רגילות ו2 אופטיות..

אז אני צריך כבל SP-DIF שבצד אחד הוא כמו שקיבלתי עם הרמקולים ובשני הוא אופטי.....

ואם אין כזה דבר? אז מה אני עושה???????

עריכה: ובבקשה אל תיתפוס אותי במילה, כי אני לא מבין בזה כימעט כלום..! אז מה הפיתרון? לקחת מתאם?

פורסם

ואלה, עשית סלט לא נורמלי.

אני ממה שאני קורא בקושי הבנתי מה אתה מבקש פה...

בכל אופן, שתבין, אות דיגטלי לא תוכל להפוך לאנלוגי ולהפך, ואופטי יוכל להשאר אופטי ולא יוכל לעבור בכבל קוקסיאלי רגיל

עכשיו תנסה להיות יותר ברור

פורסם

מיצטער...

בקיצוררר! איך אני מחבר תרמקולים שלי לכרטיס קול המובנה שלי בלוח ABIT IC7 יש שם 5 יציאות..

שחור- סאב וסנטר

כחול-LINE IN

צהוב- LINE OUT (אם אני לא טועה)

ירוק-לא זוכר

כתום- מיקרופון

אז מה אני עושה? ובאיזה צד אני שם תמתאם? אולי תעזרו לי ופשוט תכתבו איזה מדריכון לחיבור ADA880 לדיגיטלי???

כי להרבה יש בעיות עם זה! שימו את זה דביק זה יהיה נחמד לשבועיים

פורסם
  • מחבר

גם לי יש תבעיה של החיבור של הרמקולים האלו למחשב!

הלכתי לחנות אבל הוא לא הבין מה אני רוצה, אמרתי לו שאני צריך מתאם מדיגטלי לדיטלי של הכרטיס קול, הוא לא הבין בכלל ולא רציתי לקנות

מתאם שלא יעבוד.

איזה מתאם לעזאזל אני צריך לבקש? מה התכונות שלו?!

פורסם

מתאם שיכנס אליו בצד אחד הSP\DIF שלך שהוא גדול והוא לא יכנס לכ.קול ובצד השני שלו חיבור לאנאלוגי

כאילו שהSPDIF הגדול יהיה קטן מספיק כדי להכנס לכ.קול שלך

פורסם

סדר!!!!:

1. אין דבר כזה כבל שבצד אחדהוא אופטי ובצד השני הוא אנלוגי

אופטי זה לייזר אתה יודע איך כבל אופטי בנוי מבפנים? הוא חלול ויש לו איזהשהי מסגרת עגולה שאני לא יודע ממה היא עשויה שהלייזר עובד דרכה

איך אתה רוצה בדיוק שהלייזר הזה יהפוך לאות אנלוגי בתוך הכבל?

2. מה שאתה צריך זה יציאה קואקסיאלית שהיא יציאת PL קטנה כמו של אוזניות רק מונו

עם אין לך כזאת יציאה בלוח אז תקנה לייב שיש לו כזאת יציאה וחבר שם חוט מונו רגיל עם כניסת PL ויציאת PL

וזהו!

::)

פורסם
  • מחבר

סדר!!!!:

1. אין דבר כזה כבל שבצד אחדהוא אופטי ובצד השני הוא אנלוגי

אופטי זה לייזר אתה יודע איך כבל אופטי בנוי מבפנים? הוא חלול ויש לו איזהשהי מסגרת עגולה שאני לא יודע ממה היא עשויה שהלייזר עובד דרכה

איך אתה רוצה בדיוק שהלייזר הזה יהפוך לאות אנלוגי בתוך הכבל?

2. מה שאתה צריך זה יציאה קואקסיאלית שהיא יציאת PL קטנה כמו של אוזניות רק מונו

עם אין לך כזאת יציאה בלוח אז תקנה לייב שיש לו כזאת יציאה וחבר שם חוט מונו רגיל עם כניסת PL ויציאת PL

וזהו!

::)

כל המילים המודגשות אלו מושגים שאני לא מבין, אין לי מושג מה הם...

הייתי מוכן לשמוע הסבר.

ולא הבנתי מה הקשר כבל אופטי? לפי מה שהבנתי אני אמור לחבר את הכבל הדיגיטלי שהגיע עם הרמקולים לכרטיס קול, אבל היציאה בכרטיס קול היא כמו של אוזניות ולא מתאימה לכבל הדיגיטלי, אז איזה כבל אני צריך??

פורסם

היציאה דיגיטלית בכרטיס קול היא כמו של אוזניות נכון? וגם ברמקולים היא כמו של אוזינות נכון?

אז תשיג חוט שיש לו 2 פלאגים של אוזניות

הפלאג הקטן של אוזניות נקרא PL

פורסם
  • מחבר

לא...

יש לי ברמקולים ADA880 יציאה אנלוגית עם כבל אנלוגי שהוא בדיוק כמו של האוזניות וכמו היציאה של הדיגטילי, אבל זה אנלוגי ואני לא יכול לחבר מיציאה דיגיטלית של הכרטיס קול לכניסה אנלוגית של הרמקולים!!

והיציאה הדיגטלית של הכרטיס קול היא כמו של האוזניות אבל הכניסה הדיגיטלית של הרמקולים היא כמו של AV כזאתי עם כבל אחד.

פורסם

יואוווווו איזה עצבים!!!!! זה הכבל!!!!!!

אתה צריך כבל עם 2 פלאגים של אוזניות אבל מונו

לחבר ליציאה דיגיטלית בכרטיס קול ובכניסה דיגיטלית ברמקולים!! זה מה שאתה צריך!

יודע מה אני לא יודע איזה כניסה יש ברמקולים שלך צלם אותה

פורסם

ברמקולים החיבור הוא RCA, בכרטיס קול הוא מיניפלאג מונו.

לך לחנות אלקטרוניקה או משהו תבקש כבל שבצד אחד הוא RCA בודד ובצד השני הוא מיניפלאג מונו.

פורסם

אהההההההההההההההההההה

נו חחח

יש לי מאות כבלים כמו שאתה צריך

זה לא צריך לעלות לך יותר מ10 שקל

בכל חנות אלקטרוניקה

פורסם

עדיף כבל עם התנגדות של 75ohm, כמו כבל קואקסילי אמיתי.

פורסם

אוקיי אחרי שהבנתי.... יש לי כמה שאלות מסכמות מה יותר טוב בכבל 0.75OHM מכבל שבצד שלו הוא מומ ובצד שני הוא RCA?

והאם באודיג'י יש כניסה דיגיטלית לרמקולים? יעני בלי ממיר? ואילו יתרונות יהיהו לי אם אחבר אודיגי' בתור כרטיס קול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים