פורסם 2011 באוגוסט 814 שנים הפרסומות עושות "עקוב אחרי" ??? ,אתרים עלומים שאני נכנס אליהם במקרה.וגם כאלה שבדרך-כלל אני נכנס אליהם.ופורומים שונים
פורסם 2011 באוגוסט 814 שנים על פי ה-IP שלך הם יודעים מאיזה מדינה אתה וכך מכוונים אליך פרסומות. האם פנתה אליך ג'ניפר בת 27 ראש העין שרוצה לעשות חיים?
פורסם 2011 באוגוסט 814 שנים האם פנתה אליך ג'ניפר בת 27 ראש העין שרוצה לעשות חיים? חחחחחחחחח . הפרסומות הללו הן בד"כ פרסומות גוגל, וגוגל יודעת לזהות לפי הIP שלך מהיכן אתה.
פורסם 2011 באוגוסט 814 שנים מחר יפתחו נושא:איך זה ששופרסל שולחים לי קופונים בדיוק למוצרים שאני צורך?ברוך הבא לעולם הגלובלי.
פורסם 2011 באוגוסט 814 שנים אני יודע, פשוט כיום זה כבר כל כך נפוץ (לטוב ולרע) שזה הזוי לשאול שאלות רטוריות כאלה... :
פורסם 2011 באוגוסט 814 שנים מחר יפתחו נושא:איך זה ששופרסל שולחים לי קופונים בדיוק למוצרים שאני צורך?+1
פורסם 2011 באוגוסט 914 שנים כמו שנאמר - כל הדברים האלו מכוונים לא רק לפי מיקום , אלא במקרה של גוגל גם לפי החיפושים שלך ואנליטיקות סטטיסטיות על המייל.עם הקופונים - תאשים לדוגמא את חברות האשראי ותקרא טוב את ה10 עמודים שחתמת עליהם כשביקשת כרטיס אשראי.את ה2 עמודים בתור חבר מועדוןאת ה20 עמודים של ההסכם סלולארועוד המון מקומות שבסעיפים קטנים כותבים שהם יכולים להעביר את הפרטים שלך , סוג הרכישות וכל מני ניתוחים על המידע הזה לחברות צד שלישי או להשתמש בהם כדי להציע עיסקאות חדשות.ליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.