עבור לתוכן

עזרה דחופה - איזה מטומטם אני!! דרסתי בטעות את הווינדוס

Featured Replies

פורסם

לפני כחודשיים שלוש רציתי להתקין בלפטופ שלי לינוקס backtrack 4 r1

עכשיו ברוב טיפשותי בהתקנה לא הקצתי מקום ובטעות מחקתי את הווינדוס שהיה (וויסטה).

השאלה שלי אם יש דרך עכשיו להחזיר את הווינדוס עם כל הקבצים והמידע שהיה מבלי למחוק את הלינוקס (גם עליו יש לי מידע) וששני המערכות יעבדו ביחד.

בבקשה תסבירו לי מה לעשות, רק בעיה שאין לי דיסקים של ווינדוס או דברים כאלה..

פורסם

אתה יכול לנסות לשחזר את כל המידע שהיה על הדיסק הקשיח, בעזרת תוכנות שייעודיות לזה.

אבל לפני כן- אתה בטוח שההתקנה שלך מחקה את הקבצים שהיו על הדיסק הקשיח? תנסה לבדוק בעזרת גישה לדיסק עצמו דרך linux.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לנסות לשחזר את כל המידע שהיה על הדיסק הקשיח, בעזרת תוכנות שייעודיות לזה.

אבל לפני כן- אתה בטוח שההתקנה שלך מחקה את הקבצים שהיו על הדיסק הקשיח? תנסה לבדוק בעזרת גישה לדיסק עצמו דרך linux.

אני בטוח לפי מה שעשיתי בהתקנה.. העלאתי את המערכת דרך USB ובקובץ BOOT התקנתי, אבל מתי שהייתי צריך להקצות מקום בטעות דילגתי על זה וזה כנראה מחק את הווינדוס.

עכשיו עם התוכנות, איך בדיוק אני עושה את זה? ואני צריך להתקין את התוכנות על הבאקטראק?

פורסם

כדאי שלא תתקין כלום על המחשב הזה, ובאופן כללי שלא תבצע עליו שום פעולה של קריאה/כתיבה לדיסק, עד שתשחזר את הנתונים.

חלק מהנתונים אבדו, ככל הנראה, כי באמת נכתב עליהם תוכן חדש.

כדי לשחזר, אתה צריך לחפש תוכנה שיכולה לעבוד portable מאיזושהיא מעה"פ ניידת שאתה יכול להשתמש בה.

פורסם
  • מחבר

כדאי שלא תתקין כלום על המחשב הזה, ובאופן כללי שלא תבצע עליו שום פעולה של קריאה/כתיבה לדיסק, עד שתשחזר את הנתונים.

חלק מהנתונים אבדו, ככל הנראה, כי באמת נכתב עליהם תוכן חדש.

כדי לשחזר, אתה צריך לחפש תוכנה שיכולה לעבוד portable מאיזושהיא מעה"פ ניידת שאתה יכול להשתמש בה.

לא ממש הבנתי.. אתה יכול לתת לי מדריך או שם ספציפי של תוכנה?

תודה, צום קל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים