עבור לתוכן

מפרט עד 4500 שקל לגיימינג כבד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

רוני את כל השאלות שלך תישאל באשכול אחר ... תיפתח אשכול אל תיתעצל ...

סבבה אני לוקח את ה750W ואני לא עושה OC ...

• תגובות 31
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בינוני זה 4-4.5

פורסם

דווקא פתחתי ( אבל המומחים הגדולים עוד לא שם, ואני חייב כבר לסגור מפרט ). וחבל אני רק באתי גם לעזור לך. אין בעיה הלכתי.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=508581.20

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=508643.0

ש נ י צ קי .

לי אישית זה אכן מספיק.

פורסם

סבבה אני לוקח את ה750W ואני לא עושה OC ...

ספק בהספק מוגזם, המערכת בשיא העומס לא תצרוך 400W

פורסם
  • מחבר

שאלתי בFXP והם אמרו לי ש620W ביכלל לא מומלץ למפרט כזה ... עדיף 750W

פורסם

אם היית שואל ב FXP מה המינימום להרצת סוליטר לא הייתי פוסל את האפשרות שהיית מקבל המלצה ל SLI של GTX580

פורסם

חחח FXP ... מתי תבינו שכולם שם ילדי כאפות משועממים בני 12

תקישב למי שפה זה פורום מקצועי לא כמו שמה

פורסם
  • מחבר

סבבה ... ואם אני יעשה OC עדיין הספק יספיק של ה620W ?

פורסם

קודם כל פותח הדיון ציין שהוא אינו מתכנן OC לכן לא שמתי מעבד K!

LIRAM21:באיזה עולם מפרט מבוסס GTX570 יותר טוב מזוג 6870?, שלא לדבר על המארז וספק ששמת שהם נחותים מהמארז וספק שאני שמתי, פותח הדיון גם ציין שהוא רוצה להזמין מ-TMS אז לא צריך להביא לו מפרט מחנות אחרת....

1. אני חולק על דעתך בעיניין המפרט - אני משתמש במארז הזה והוא מארז מאוד נוח לשימוש ומאוד פונקציונלי, נכון אני לא ישווה אותו לCORSAIR או ZALMAN, אבל למשתמשים הבינוניים הוא מצויין, הרבה המליצו וממליצים עליו עד היום.

על הספק אני לא יכל לריב איתך כי בכל מערכת זה שונה > בכללי אתה צודק SS יותר איכותיים.

3. שים לב מה רשמתי לו: "אם יש לך אפשרות להזמין מחנות אחרת", קריאה קטנה לא תזיק.

פורסם

רק באמת חבל לא לקחת מעבד K.

:hizuk:

פורסם

רק באמת חבל לא לקחת מעבד K.

צודק, עדיף שתשדרג לבאנדל שכולל את המוגן כקירור ויש לך מפרט מושלם!

אולי כרגע אתה לא מתכנן OC (כי ממש עכשיו צורך...) אולי בעתיד תתעניין בזה יותר וגם אם תרצה להוציא מהמעבד שלך יותר כשהוא יתחיל לקרטע!!!

פורסם

2500K הוא אוברקלוקר לא רע בכלל, למעשה בערך כל מי שאני מכיר שיש לו כזה, עשה לו OC ל4.8GHZ לפחות, כאשר מדובר ביציבות 24/7, אבל כאמור, גם במצב סטוק הוא לא מהווה צוואר בקבוק לשום דבר. ייתכן והדבר ישתנה בהמשך, אבל:

1. זוג 6870 בCF + מעבד 2500 בהחלט יחיו בשלום עם הספק שלך, אבל ברגע שמדובר בOC מהותי + התחשבות בהזדקנות הספק, הדברים כבר פחות ודאיים.

2. עשיתי לפני כמה חודשים סיור קצר בFXP, הבעיה שם היא לא שהממליצים הם בני 12, הבעיה שם היא שהם ומנהלי הפורום הם כולם בעלי עניין אדוקים ומסורים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים