עבור לתוכן

המלצה לכבל HDMI לטלויזית Sony

Featured Replies

פורסם

קניתי טלויזיה חדשה Sony KDR-46-EX401 (זאת מהמבצע של באליגם) חיברתי את הטלויזיה למחשב בעזרת כבל HDMI (שאני לא יודע מה הנתונים שלו, קיבלתי אותו מחבר) לאחר כמה זמן הצבעים משתנים לגוון ורוד ואחרי עוד קצת זמן חוזרים לעצמם. (זה כמובן קורה הלוך ושוב ולא רק פעם אחת) ניסיתי לחבר את הכבל לשתי כניסות שונות בטלויזיה וקיבלתי את אותה תוצאה, בשיטוט בפורומים קראתי שטלוזיזיות סוני לא אוהבות כל כבל HDMI שמחברים ואני חושב שאולי זו הבעיה. ד"א - בחיבור VGA לא קרתה התופעה ולכן אני מניח שהבעיה היא ככל הנראה בכבל. השאלה שלי היא בעצם, האם יש אמת בכך שטלויזיות דוני לא אוהבות כל כבל HDMI? ובכל מקרה, אני רוצה לקנות כבל חדש האם יש המלצה למשהו ספציפי בהתאם לשאלה הקודמת?

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע שטלויזיות סוני לא אוהבות כבלי HDMI

אולי הכבל פגום או שיש בעיה ביציאת HDMI של המחשב

אם מדובר במרחק קצר אז אין צורך להשקיע בכבל יקר וכל כבל הכי פשוט אמור לתת לך מענה

פורסם

אין צורך להשקיע בכבל יקר. נקודה. כבלי HDMI הם כבלים שמעבירים מידע דיגיטלי, תעשה קצת חיפוש ב ENGADGET תראה שהם עשו הרבה פעמים השוואות מול הכבלים הסופר יקרים של MONSTER לעומת כבלים ללא שם. התוצאה זהה. הסיבה ? זה כמו כבל USB אם הוא מעביר מידע הוא מעביר, אם הוא לא מעביר הוא לא מעביר.

זה לא כמו הכבלים האנלוגיים של פעם שהאיכות חומרים שלהם הייתה גורם משפיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים