עבור לתוכן

האם יכול להיות שאופניים נהיו מצרך כל כך יקר???

Featured Replies

פורסם

מה הקשר סוג האופניים? נכון שאין בעיה לרכב עם זנב קשיח. איך זה בדיוק מעיד על איכות המכלולים (קסטה, מעבירים, בולמים, בלמים)? זה לא.

• תגובות 33
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר להסתדר גם עם אליביו בלי בעיה

פורסם

מה זה פה אצ'קלונה? אני לא פה ויש פה דיון על האם אני רוכב רציני או לא? :lol:

יש לי TREK FUEL EX 9 שנת 2010

http://www.trekbikes.com/us/en/bikes/2010/archive/fuelex9

התכוונתי רציני במובן של מבין בתחום פחות או יותר ורוכב קבוע. אני גם מוכשר נהיגה מבצעית כי אני ראש צוות ביחידת אופניים משטרתית.

פעם כשנכנסתי לתחום בכלל לא ידעתי איפה יש חנויות אופניים מקצועיות ולא "שכונתיות"... :)

למה באמת אין פה דיון רציני על אופניים? צריך לפתוח אחד.

פורסם

אתה מרוצה?!

אני בדיוק רוצה לשדרג מז"ק לש"מ

וחשבתי ללכת לכיוון של specialized Stumpjumper FSR Elite 2011

אם לטרק היה בולם 140 מ"מ מקדימה הייתי לוקח אותם.

פורסם

מה זה פה אצ'קלונה? אני לא פה ויש פה דיון על האם אני רוכב רציני או לא? :lol:

יש לי TREK FUEL EX 9 שנת 2010

http://www.trekbikes.com/us/en/bikes/2010/archive/fuelex9

התכוונתי רציני במובן של מבין בתחום פחות או יותר ורוכב קבוע. אני גם מוכשר נהיגה מבצעית כי אני ראש צוות ביחידת אופניים משטרתית.

פעם כשנכנסתי לתחום בכלל לא ידעתי איפה יש חנויות אופניים מקצועיות ולא "שכונתיות"... :)

למה באמת אין פה דיון רציני על אופניים? צריך לפתוח אחד.

נו אז מה בלבלת את המוח? העלאק לא ידעת איפה לקנות ביותר מאלפייה.

ומי שדיבר פה על אופניים ונס הרים וכו'....נכון שלרוכב יש השפעה אבל כשרמת הרוכבים דומה, לאופניים יש משמעות. במקרה כזה מי שיהיה עם אופניים קלות יותר יהיה מהיר יותר, נקודה.

פורסם
  • מחבר

אני שמח לראות שהשאלה שלי עוררה דיון, אם כי לא בהכרח כפי שרציתי או ציפיתי :silly:

בכל מקרה - הרעיון הוא כזה.. אני לא רוצה לקנות אופניים כפי שניתנו בתחילת השרשור - שקונים בחנות צעצועים - ואין מה לעשות, זה כן על חשבון איכות/מחיר. (כמו לקנות מחשב באיזה חנות שכונתית "אה לה - אבי מחשבים") כאנלוגיה לעולמנו שיותר קשור למחשבים).

אבל כשאני מסתכל בחנויות הרשתות המקצועיות - האופניים הכי זולות שמוצאות חן בעני שם TREK 3500 (שלפי מה שאני מבין הם סבבה לגמרי לרוכבים שרוצים איכות אך הם עדיין "מתחילים"). והם מתאימות לשימוש שלי (רב שימושי - עיר, קצת שטח, לא כביש) עולות 1450 שאני מניח שאפשר להוריד קצת במחיר לסביבות ה - 1270 גג..

מה שתיסכל אותי הוא שהם דיי דומות לאופניים שהיו לי לפני עשור - אופניי TREK כלשהם עם פחות או יותר אותו מראה שעלו חצי מחיר (אתן כאן עוד אנלוגיה באמצעות עולם החומרה - מחיר מעבד S.B עדיין עולה באותו סדר גודל כמו של הדור הקודם, אולי לעיתים אפילו זול יותר => החומרה מתקדמת אך המחירים נשארים זהים (כמובן שזה לא חוק בל יעבור ויש מקרים הפוכים). דבר שמשום נראה לי כאילו לא קורה בעולם האופניים. אז האם זה פשוט תוצר של המדד במדינה שעולה במשך הזמן וגורם לזה? או שמא בגלל באמת העובדה שאופניים נהיו יותר ויותר אופנתיות בשנים האחרונות?

האם יש אפשרות למצוא אופניים באותה רמת איכות בסדר המחיר של 600-1000? אשמח לסיוע.. תודה

פורסם

Trek זה מותג ועל מותג משלמים. אני מאמין שניתן למצוא אופניים סבירות מיצרן לא מוכר פחות מ-1,000 ש"ח. תבדוק בחנות אופניים שכונתית.

פורסם

הייתי יכול להישבע שהגבתי בדיון הזה.

יכול להיות שיש דיון נוסף על יוקר האופניים ?

פורסם

אני ראיתי שהגבת....כנראה מחקו. האמת...... קשה לי לא להסכים עם המנהל שמחק לאור מה שהצעת לו לעשות......

פורסם

זאת היתה תגובה סרקסטית למציאות בה גנבו לי (וכמעט לכולם) המון המון זוגות אופניים במהלך החיים.

באמת שכבר עדיף לי לקנות חזרה מהגנבים במחיר מוזל.

אין לי מושג איפה להשיג, אני לא באמת מחובר לעולם פרחחי הפשע.

מה שכן אני זוכר כשהייתי ילד (ואתם יודעים איך זה ילדים) גיליתי לא פעם ולא פעמיים מקלטים עם מאגרי אופניים.

עם כל הכבוד לחוק ולצדק ולאיך שהמציאות אמורה ועדיף שתהיה, נמאס לי כבר שגונבים לי את האופניים.

אני לא באמת מעודד אנשים לגנוב אופניים או לקנות אופניים גנובות.

רק מציין שהמציאות של גניבות האופניים לא מעודדת החזקת אופניים ושימוש חופשי.

לא כשאתה בצד שגונבים ממנו...

פורסם

אני בעל אופניים משנת 2006. ניסו לגנוב זוג אחד, לא הצליחו, רוב הזמן האופניים היו אצלי בחדר. מי שיכול לשמור עליהם בתוך הדירה (ואכן עושה זאת) לא תהיה לו בעיה.

פורסם

לי יש sub 40 merida כבר שלוש שנים ואני רוכב איתם כל בוקר והם עלו לי 1200 ש"ח אבל יש דגמים של פחות מ-1000 ו-800

פורסם

האופניים של Merida הם בסדר גמור להתחלה. היה לי דגם פשוט בסביבות ה- 1000 ש"ח עד שהשתדרגתי.

ממליץ לך לנסות 29" (לצערי אין לי) זה עולם אחר לגמרי.

הכי פשוט שתלך לחנות ותתנסה באופניים. בסדר גודל של 1000 - 1500 ש"ח לא תמצא הבדלים כאלה משמעותיים.

http://www.matzman-merutz.co.il/?CategoryID=864

http://www.rosen-meents.co.il/?CategoryID=259&ArticleID=2475&Page=1

http://www.rosen-meents.co.il/?CategoryID=259&ArticleID=2477&Page=1

פורסם

אם מדברים על אופניים כבר... מה בא בין 2000-4000 ש"ח עם שימאנו דיור (האבים והילוכים), גלגלים 29" ושלדה מתאימה לבן אדם ששוקל 100 קילו ?

ALL TERRAIN USE... יהיה הרים וטראקים מלאים בסלעים, יהיה סתם יער מתוחזק, ויהיה קצת כביש ללכת לקנות אוכל אחרי העבודה.

פורסם

אני בעל אופניים משנת 2006. ניסו לגנוב זוג אחד, לא הצליחו, רוב הזמן האופניים היו אצלי בחדר. מי שיכול לשמור עליהם בתוך הדירה (ואכן עושה זאת) לא תהיה לו בעיה.

לשמור עליהם בבית זאת לא הבעיה.

מכניסים הביתה ונגמר הסיפור.

הבעיה היא כשאתה מחנה ברחוב עמוס כמו ז'בוטינסקי, וכשאתה מסיים לעבוד האופניים לא שם כי מישהו עם תעוזה חיכה לרגע הנכון, הוציא פלייארקאטר מהתיק ושבר את השרשרת המחוזקת והמוקפת גומי שהשקעת בה סכום לא קטן.

ואז לקח את האופניים ורכב עליהם דרך הסימטא הקרובה, שגם אם מישהו מרחוק ראה מה הוא עושה כבר לא יוכל לתפוס אותו (ומי בכלל ירצה לרדוף אחריו).

כשדברים כאלה קורים לך כמה פעמים, ואתה כל פעם מנסה לשנות אסטרטגיות ובסופו של דבר איזה מניאק עובר שם וגונב אותם, אתה כבר מתייאש מהעניין.

בהתחלה משקיע באופניים יקרות.

אחרי זה משקיע בבינוני.

אחרי זה לוקח הכי זול שיש, וגם את זה הבני זונות גונבים בלי בושה, כי זה טיפשי להשקיע בשרשרת טובה שעולה חצי מהאופנים שלא עזרה בפעמים הקודמות, אז זה אפילו עוד יותר קל לגנוב את האופניים הזולות שלך.

גנבו לי מעל 10 זוגות אופניים בחיים.

וככל שעבר הזמן הגניבות נהיו מאוד מהירות.

אתה קונה אופניים ובקושי מספיק ליסוע איתם לפני שהם נגנבות.

זה מאוד מתסכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים