פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים אני מעתיק את הטופס כמו שהוא מפורום אחר שפירסמתי בו פוסט דומההאם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מכיר שם חנויותמהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): חו"ל - קנדהתקציב: 600$יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 50-70$יד ראשונה\שניה: ראשונהזמן אחריות רצוי: לא משנה, זה חו"ל..חברת המחשב הניד המועדפת: חשוב שלא יהיה Lenovo או MSI - העיצוב שלהם גועל נפשמערכת הפעלה מועדפת: WIN7 או בלי מערכת הפעלהגודל כונן קשיח מועדף: 500GB ומעלה, ואם אפשר 7200RPM זה יהיה מצויןמשקל הנייד המועדף: כמה שפחות (?)גודל הצג: 15.6"זמן סוללה רצוי: כמה שיותר, זה חשוב מבחינת ניידותצבע המחשב הרצוי: לא משנה, שחור עם עיצוב יפה יכול להיות נחמד אבל זה לא באמת חשוב..אפשרויות נוספות במחשב: חשוב שהסוללה תחזיק מעמד כמה שיותר, שהוא יראה טוב ושתהיה מקלדת מלאה (עם NUMPAD)מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג (בקטנה..)\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - גיימינג לא באמת חשוב לי, אפשר להתייחס לזה כאל בונוס.. המחשב ישמש בעיקר לעבודה (בניית אתרים) ולגלישה באינטרנט, סרטים וכו'.. אבל, זה לא אומר שאני מתפשר על המפרט, אני אשמח למעבד i5 וכרטיס מסך נחמד אם זה אפשרי בטווח מחירים הזה..
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים לניידים יש פורום מחשבים ניידיםhttp://hwzone.co.il/community/index.php?board=62.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.