פורסם 2011 באוגוסט 614 שנים ולכן אין שום סיבה למכור אותה ביותר מ-2-4ש"ח (תלוי בסוג)אתה צודק אבל יש את הצד של העסק:יש לו לשלם שכירות, מיסים למדינה, מיסים לעיריה ועוד מיסים, ובנוסף לזה שכר עבודה שהוא מגוחח בפני עצמו.למה אני אומר את זה? כי לדעתי יש בעיה עם איך שהכלכלה מתנהלת, משהו לא תקין כאן.
פורסם 2011 באוגוסט 614 שנים לא שונה מכל מקום אחר בעולם... אפילו השכר שהוא משלם לעובדים נמוך יחסית.תאמין לי, אני בעל עסק. אתה לא יכול לשכלל את ההוצאות הקבועות שלך במחיר המוצר. אתה צריך לעבוד על כמויות גבוהות יותר.
פורסם 2011 באוגוסט 614 שנים מזכיר לי שעבדתי ברולדין בחנוכה מכרנו 8 שקל למיני סופגניה.... אנשים עמדו בתור מטורף וקנו וקנו וקנו מדהים אותי הטימטום : האמת שהייתי אחד מהם... לא יודע מה איתך, אבל לפי דעתי זה היה שווה את ה8 שקל, נתן לי סיפוק לכל היום ;D גם ככה לא היו מתחרים לסופגניות של רולדין בחנוכה, אני טועה?
פורסם 2011 באוגוסט 614 שנים מזכיר לי שלפני כמה שנים בערך 8 הייתי קונה דונאטס בקניון מלחהעכשיו אני רזה יותר מפעם בזכות זה שאין דונאטס
פורסם 2011 באוגוסט 614 שנים בתור ילד רק מהמראה של הדונאטס אתה מרייר תמיד בסרטים/משחקים רואים שוטרים זוללים דונאטס
פורסם 2011 באוגוסט 614 שנים כן אבל בתור ילד רק מהמראה של הדונאטס אתה מרייראני ילד בן 27 וזה עדיין עושה לי את זה.
פורסם 2011 באוגוסט 614 שנים להשוואת סופגניות לדונאטס זה פשע, יש לך מזל שאתה אנונימי אחרת הייתה נידון לשנת מאסר בפועל!
פורסם 2011 באוגוסט 614 שנים אני ממש מקווה שלא יהיו כאלה בארץ, אני משתגע מדברים כאלה, אפילו סופגניות של חנוכה אני מסוגל לאכול בכמויות מטורפות בקצב מטורף....אני מבין שכולנו וואנאבי של אמריקאים אבל האם אנחנו באמת רוצים להגיע לאחוז של השמנת יתר כמו אצלהם ?
פורסם 2011 באוגוסט 614 שנים ^ זה לא קשור בהכרח. ניתן להנות מאוכל משמין ובכל זאת להיות בריאים ורזים.תעשה הרבה ספורט, תאכל מסודר ותתפלא כמה ג'אנק אפשר לאכול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.