פורסם 2003 בדצמבר 722 שנים ראיתם איזה יופי של משחק?ממש משחק השנה שליגרפיקה אדירה והכול שם פשוט מדהים!!אני הולך לחרוש על זה עכשיומה דעתכם?
פורסם 2003 בדצמבר 722 שנים המשחק מהנה מאוד רק הבעיה שלו היא שהוא יותר מדי פלטפורימי, כמה אפשר לקפוץ מעמוד לעמוד ומהליכה על קיר לקפוץ לוו ולהסתובב לקומה מעל? אני מקווה שבהמשך מגוונים יותרשאלה: האם יש טקטיקה לקטעי הקרבות או שפשוט לוחצים על מכה, קפיצה ותנועה במקביל עד שהיריבים נופלים ודוקרים אותם?
פורסם 2003 בדצמבר 722 שנים המשחק מהנה מאוד הבעיה היחידה בו זה שהאתגר בו זה כל הקפיצות מהקירות שצריך לבצע ולא האוייבים שאתה צריך להלחם בהם.בסה"כ משחק ממש טוב.
פורסם 2003 בדצמבר 722 שנים מחבר אני די בהתחלהעכשיו שיחררתי את חולות הזמן ואני נלחם במפלצות וצריך לקחת להם את הנשמה או משהו
פורסם 2003 בדצמבר 722 שנים בהמשך אתה עוד תגלה שהחסרון העיקרי של המשחק הוא חוסר האפשרות לשמור מתי שבא לך, אלא רק בנקודות Checkpoints..
פורסם 2003 בדצמבר 722 שנים אני תקוע ב 33% איפה שאני אמור לקבל חרב חדשה כדי לשבור את הקיר ...אבל אני לא יודע איך להגיע לידית הגדולה השניה , הקפיצה מהמעקה לא מספיקה כדי להגיע למעקה השני ונגמרו לי כל הרעיונות ...
פורסם 2003 בדצמבר 722 שנים אני ב14 אחוזויש איזה מפלצת גדולה שאני לא מצליח לעבורשאני בא לקפוץ עליה היא מעיפה אותינ.באני משחק בPS2
פורסם 2003 בדצמבר 822 שנים אני לא מצליח להרוג את המפלצות בשלב שהבחורה יורה בהם עם קשת.פשוט לא יכול להם, זה מטריף אותי.אבל משחק מעולה, אהבתי!
פורסם 2003 בדצמבר 822 שנים משחק חביב, למרות שהקטע עם השמירה באמת מרגיז, אף פעם לא אהבתי משחקים שדגלו בשיטה הזאת.
פורסם 2003 בדצמבר 1022 שנים כרגע סיימתי את המשחק ו לדעתי זה אחד המישחקים הטובים ביותר ששיחקתי , הגרפיקה פשוט מדהימה , סאונד מדהים ו המישחק עצמו פצצה.כן להרוג את המפלצות קצת קשה אבל עדיין אפשרי , קטעים עם חשיבה קצת קשים אבל גם זה אפשרי חיחי אבל זה כל הקטע, קיצר אני מביא למישחר זה 10\9.7
פורסם 2003 בדצמבר 1022 שנים מחבר אני חושב שאת זה יקח לי הרבה יותר זמן לגמור כי במשחק הזה צריך לחשובבמקס פיין לא צריך לחשוב, רק לירות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.