עבור לתוכן

GTA IV - ארטיפקטים (חודש לאחר קנייה)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קניתי מחשב חדש לפני חודש מהיום (יש לנו חודש P: ) ולפני יומיים כשיחקתי GTA IV פיתאום התחיל לי ארטיפקטים ולהיעלם קצת מהכביש וכאלה..

יש לי כרטיס PNY GTX 570 1280MB

יש לי אחריות על המחשב, אז אם צריך להחליף משהו אז אני יילך אליהם.

הוא עובד סבבה מצויין! אין שום בעיות אבל במשחק הזה יש לי בעיות (אני משחק על HIGH)

מה אני צריך לעשות ?

פורסם

קודם כל תרשה לי להגיד לך שזה לא ארטיפקטים, זה המשחק עצמו שבנוי בצורה מגעילה ביותר.

קודם כל המשחק עובד טוב יותר על הPATCH של ה1.0.4.0 רק שתדע ועל 1.0.7.0 עובד ממש גרוע, דבר נוסף יש רק כרטיס אחד שמאפשר הגדרות מלאות לגמרי וזה הGTX580 בגלל כמות הזיכרון שלו, ודבר אחרון המשחק מצריך מעבד חזק והמשחק עובד כמו שצריך רק על הI7 2600.

ככה שאתה דיי רחוק מי רמת ה"מושלם" במשחק הזה.

פורסם

היום התקנתי מחדש את המשחק עם הפאץ' האחרון(משחק מקורי כמובן). אני עם GTS250 ו2500K ורץ לי חלק לגמרי.(1080P, הכל על HIGH חוץ מSHADOWS שביטלתי).

לגבי הPOP-INS:

http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=445554

יש שם כמה הצעות לפיתרון הבעיה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תרשה לי להגיד לך שזה לא ארטיפקטים, זה המשחק עצמו שבנוי בצורה מגעילה ביותר.

קודם כל המשחק עובד טוב יותר על הPATCH של ה1.0.4.0 רק שתדע ועל 1.0.7.0 עובד ממש גרוע, דבר נוסף יש רק כרטיס אחד שמאפשר הגדרות מלאות לגמרי וזה הGTX580 בגלל כמות הזיכרון שלו, ודבר אחרון המשחק מצריך מעבד חזק והמשחק עובד כמו שצריך רק על הI7 2600.

כן אני יודע שהמנוע שלו צורך הרבה, אבל לא ידעתי שעד כדי כך..

בכ"מ אתה אומר שכדאי לרדת להגדרות מדיום ולבדוק ? אני גם יבדוק בעוד משחקים שיש לי כאן (C2, MEAL OF HONOR וכד' ..)

פורסם

לי יש I920 בOC ל3.8GHZ והמשחק לא מתקרב לנצל אפילו חצי מהכוח שלו.

פורסם

לי יש I920 בOC ל3.8GHZ והמשחק לא מתקרב לנצל אפילו חצי מהכוח שלו.

אח שלי משחק אותו על E4300..

פורסם

לי יש I5 760 בסטוק שזה מספיק מעל ומעבר למשחק, אבל מה THEONE צודק בקשר לזיכרון ה-VRAM שהמשחק דורש יש לי 6950 2GB והמשחק משתמש בכמעט כל הזיכרון כשההגדרות על הכי גבוה....

פורסם

לפי מה שאתה אומר HD6950 אמור להיות חזק יותר מ GTX580 ב GTA כי יש לו יותר זכרון ?

המשחק מגביל הגדרות גרפיות לפי הכמות זכרון שיש על הכרטיס, יש איזה שורה שכותבים שעוקפת את השטות הזאת, ובפועל עובד מצויין גם בהגדרות מלאות עם כרטיס עם 1GB זכרון ( שכמובן מספיק מהיר )

פותח הדיון, הייתי בודק את הכרטיס עם תוכנות יעודיות לעיניין, כמו ATI TOOL / 3DMARK / HEAVEN, אם אין בהם ארטיפקטים האשם היחיד הוא המשחק...

פורסם
  • מחבר

בדקתי עם 3DMARK 11 ואין שום ארטיפקטים .. ושיחקתי גם MOH וגם אין ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים