עבור לתוכן

במפרט החדש שלי שמבוסס AMD WIN XP לא עובדת טוב

Featured Replies

פורסם

ניסיתי לשים WIN7 X64 SP1. בהתחלה הכל היה טוב יפה. הכל רץ חלק. ממש הייתי מרוצה. פתאום לאחר יום יומיים התחילו להעלם לי אייקונים משולחן העבודה. לכן התאכזבתי ושמתי XP. גם היא לא עובדת טוב. עד כמה שידוע לי הלוחות החדשים לא בנויים ל-XP. אם אני אשים VISTA X64 SP2, האם יש סיכוי שהכל ירוץ לי יותר טוב מהשתיים הנ"ל?

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

הקטע עם האייכונים זה באג של חלונות 7, פשוט תתקין מחדש. אם היית שם לב היית רואה שגם נעלמים לך פריטים מתפריט התחל.

אם המחשב שלך חדש עם חומרה מעודכנת כדאי שתשתמש ב 7, הוא יממש את הפוטנציאל של המחשב שלך טוב יותר מכל גרסה קודמת.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאני לא אדע איזה אייקונים נעלמו, ומהיכן להתקין מחדש. האם שחזור מערכת יכול לפתור את הבעיה? נראה לי שכן כי זו בעיה ברג'יסטרי. ואם כן האם כדאי לעשות זאת מתוך הווינדוס, או עדיף מ-ERD COMMANDER?

פורסם
הבעיה שאני לא אדע איזה אייקונים נעלמו, ומהיכן להתקין מחדש.

לא הבנתי, תסביר

פורסם
  • מחבר

כשנעלמים לי אייקונים, אני לא יודע איזה אייקונים נעלמים לי ואני גם לא זוכר, כך שאני לא יודע אילו לשחזר.

ליתר דיוק, מרוב שיש לי כל כך הרבה אייקונים על שולחן העבודה, אני לא זוכר אילו נעלמים, כך שאני לא יכול לדעת אילו לשחזר.

פורסם

נראה לי שנוצר ביננו קצר בתקשורת

דיברתי על זה שתתקין מחדש את כל המערכת הפעלה ולא את התוכנה הספציפית של האייקון שנעלם לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים