פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים מחבר עקב בקשת הלקוח המחשב יהיה מבוסס על ספק פנימי, לצורך כך נרכש ספק כוח חדש: seasonic ss-250su 80+bronze ולכן אני חוזר עכשיו למקדחה לדרמל ולשולחן השירטוטים. עדכונים בהמשך.
פורסם 2011 באוגוסט 2614 שנים מחבר כמו שכבר אמרתי, עקב בקשת הלקוח הייתי צריך לחזור להתחלה ולהתאים את המארז לספק פנימי. הורכב מיקרו סוויץ' לכפתור ההדלקה ובנוסף 4 לדים כחולים, לצערי אין לי תמונה של זה כרגע. הורכב פורט USB קדמי: כמו כן הורכבו שני מאווררים 60ממ EVERCOOL בתקרת המארז: ולבסוף גם הלוח והספק תפסו את מקומם: בד בבד כל חלקי הפלסטיק החיצוני נצבעו לצבע לבן פנינה בצבע לרכב(צבע עם מקשה= חיבור כימי, יותר חזק ועמיד ותוצאה בהרבה יותר טובה): ומרכיב הכל חזרה: אז מה היה לנו עד כה??? 1. Intel® Core™ i5-2400 Processor (6M Cache, 3.10 GHz) 2. gigabyte GA-H67N-USB3-B3 3. 2x 2GB DDR3-1333 4. 2x 60mm evercool case fan 5. Samsung 2.5' 320GB 6. Scythe Kozuti CPU Cooler 7. Bluetooth mini adapter 8. wifi adapter 9. Seasonic psu 250w 8oplus bronze ss250su 10. Xbox360 case, 3 stage Pearl white painted. 11. 2xFront port USB 12. 4X 25,000mcd Blue LED 13. LG IPS236V 23'' LED IPS screen 14. Apple wireless keyboard 15. Microsoft BlueTooth NoteBook Laser Mouse 5000 ככל הנראה, זהו סוף הפרוייקט, אולי יהיו כמה שינויים קטנים, אבל זה רק לאחר תקופת הרצה של חודש לפחות. מקווה שנהנתם.
פורסם 2011 באוגוסט 2614 שנים יצא מדהים! יישר כח על העבודה והרעיון הצבע בכלל נראה מעולה. איך הטמפרטורות?
פורסם 2011 באוגוסט 2614 שנים מחבר יצא מדהים! יישר כח על העבודה והרעיון הצבע בכלל נראה מעולה. איך הטמפרטורות? תודה! במנוחה סביב ה33 מעלות במאמץ- הכי הרבה שאימצתי אותו היה קידוד של סרטון(שבהמשך אעלה אותו לכאן) תוך כדי שאני מבצע את הבדיקה של ווינדווס של בדיקת ביצועי מערכת, ובנוסף ניגון סרט HD הוא הגיע ל55 מעלות. מבחינתי אין טעם לבדוק מאמץ מלא עם תוכנה רצינית כמו OCCT, אך ורק בגלל שהוא לא יגיע לזה בשימוש יום יומי. אגב, אם המארז שוכב ולא עומד אז הטמפרטורות עולות ב5 מעלות.
פורסם 2011 באוגוסט 2614 שנים ממש יפה,הרעיון ,הביצוע ,הצבע..שתף אותנו במידות הרעש א"א.חשבת לשפר אותו בSSD?אני עדיין מתפעל..
פורסם 2011 באוגוסט 2714 שנים יצא יפה מאוד!רק שאלה אחת קראתי הכל ולא מצאתי את המקום של הארדיסק איפה הוא יושב ?שקד
פורסם 2011 באוגוסט 2714 שנים מחבר יצא יפה מאוד!רק שאלה אחת קראתי הכל ולא מצאתי את המקום של הארדיסק איפה הוא יושב ?שקדאם תשים לב, תראה שבהודעה הראשונה יש תמונה של ההרדיסק בתוך המארז של הארדיסק של האקסבוקסתוכל לזהות את כבל המולקס והSATA האדום שיוצאים ממנו
פורסם 2011 בספטמבר 2514 שנים נראה מצויין. האמת שגם לי יש xbox ששבק חיים, אני שומר אותו במיוחד לדברים כאלו. אם כי אני מתכנן לו משהו יותר "מרושע" כמו מתקן למפיות שראיתי שאחד עשה. (נקמה על התקלה )
פורסם 2011 בספטמבר 2514 שנים LOL מתקן למפיות? אני כבר ראיתי מארז שהוסב למנגל. הטמפרטורות שלו היו נורא גבוהות, אגב.
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתתת דרך אגב היית יכול לקנות מודינג לXBOX והיית משדרג אותו עוד אבל חוץ מזה התוצאה הסופית מדהימה באמת אדיררר יצאאא!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.