פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים זה הכל התחיל עם אקסבוקס 360 מקולקל(טבעת המוות) הוצאתי את כל הרכיבים הפנימיים, ולמרבה השמחה הצלחתי לתקן אותו. אך לא זו המטרה. קניתי כמה רכיבי חומרה בשביל הפרוייקט: intel core i5-2400 gigabyte h67n-usb3-b3 scythe big shurikan- 58mm high 2X2gb ddr3 2.5" 320gb hdd 5400 והתחלתי להתאים את הכלוב מתכת של האקסבוקס ללוח MINI-ITX שלי. הגיע הזמן לפתוח פתחים לחיבורים האחוריים וליצירת חורים לתושבת של הלוח: לצערי גיליתי שיחידת הקירור הזו גבוהה לי מדי, ומכיוון שאני מעוניין להשאיר את המארז של האקסבוקס כמו שהוא בלי חורים מיותרים החלפתי את היחידת קירור לSCYTHE KOZUTI בגובה 40ממ בלבד. הלוח הולבש בתוך הכלוב מתכת יחד עם בידוד וגומיות שנותנות לו הגבהה. כמו כן, הוכנס הכונן קשיח לתוך המארז של האקסבוקס: כעת, הגיע הזמן להתחיל לטפל בספק של האקסבוקס שיתאים למחשב: מחשב צריך בשביל לפעול מתחים של 12V 3.3V 5V כאשר הספק של האקסבוקס מוציא 12V 16.5A ומתח של 5V 1A לצורך זה בניתי רגולטור אשר מקבל מתח 12V(בעצם מקבל כל מתח בטווח 1.2-37 אם אינני טועה) ומוציא 3.3V עד 1.5A הפרויקט הסתיים, מוזמנים להסתכל בהודעות 15, 16 להמשך הפרויקט! הסרטון התווסף להודעה מספר 21.
פורסם 2011 באוגוסט 614 שנים במחשבה שנייה - אם הצלחת לסדר את הXBOX, למה לא להשאיר אותו ולהשיג XBOX תקול בשביל הפרוייקט?
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים מחבר במחשבה שנייה - אם הצלחת לסדר את הXBOX, למה לא להשאיר אותו ולהשיג XBOX תקול בשביל הפרוייקט?האקסבוקס נקנה מלכתחילה למטרת הפרויקטכאשר אני מתכנן להשתמש בספק כוח המקורי של האקסבוקס ולהסב אותו שיעבוד עם המחשב.הספק המקורי מגיע עם הספק של 200W, הרבה יותר מכל מארז בגודל הזה שיש כיום בשוק, וכמובן ספק ללא מאווררים כלל.
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים רעיון נחמד... ביצוע בעייתילא לוקחים את הגוף קירור הזה עם מעבד I5 הוא לא יחזיק מעמד יותר מדי, לפחות לא בטמפ' נורמליתI3 היה אופציה טובה יותר במיוחד עם UV קל
פורסם 2011 באוגוסט 814 שנים מחבר רעיון נחמד... ביצוע בעייתי לא לוקחים את הגוף קירור הזה עם מעבד I5 הוא לא יחזיק מעמד יותר מדי, לפחות לא בטמפ' נורמלית I3 היה אופציה טובה יותר במיוחד עם UV קל לא בדיוק נכון מה שאתה אומר: http://www.silentpcreview.com/article1202-page3.html כאשר יכול להיות שבמקרי קיצון של 100 אחוז עומס על המעבד ו100 אחוז עומס על הכרטיס הגרפי אז יהיה המון חום, אבל המחשב לא יגיע לזה בשימוש היום-יומי שלו. עוד דבר, היחידת קירור הנ"ל מאפשר להוסיף עוד מאוורר בצד העליון שלה אם יהיו בעיות חום, אך מבדיקה ראשונית המחשב נשאר קריר ולא מתחמם כלל. יש לציין שיהיו מאווררים אשר יהיו אחראיים על סירקולציה במארז.
פורסם 2011 באוגוסט 814 שנים אם תוכל לעדכן בפוסטים נפרדים זה יקל על המעקב והשינויים.אני מקווה שאתה בטוח לגבי השינויים במתחים.
פורסם 2011 באוגוסט 1214 שנים וואי אחי אתה לא מבין כמה אני מעריץ אותך. גאוני.תמשיך לעדכן.אגב, לא יזיק לצבוע את המארז של האקסבוקס כדי שלא יראה כמו אקסבוקס (;לוח אם ממש קטן. יש לו יציאת HDMI? וכמה הוא עולה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.