פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים הייאתם יכולים להגיד לי איך יוצרים קובץ Cue כדי שאני יוכל לצרוב בנרו משהותודה
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים אתה רוצה ליצור רק את הCUE,?כלומר יש לך כבר את הBIN ?אם זה המצב אז אני מציע לך להוריד תוכנה כמו WINISO ולהמיר את הBIN לקובץ ISO וככה תוכל לצרוה את הקובץ ללא CUE (כל המידע יהיה בISO)אפשר ליצור קובץ CUE זה קובץ טקסט פשוט שמכיל פרטים על הBIN ,אבל בCUE יש מידע (לNERO) איך לצרוב את הקובף כמו שצריך בלעדיו כנראה הצריבה לא תהיה טובה,עכשיו אם התכוונת שאתה רוצה ליצור קובץ IMAGE ממקור כלשהוא אני ממליץ לך על ALCOHOL 120% שמה יש אפשרויות פשוטות וחזקות ליצירת IMAGES אבל יש עוד המון תוכנותמקווב שעזרתי. :-*
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=3;action=display;threadid=42912;start=msg389811#msg389811
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים מחבר יש לי כבר את הBIN אבל אין לי את הCUEעכשיו ניסיתי את מה שכתוב בלינק אבל אני עדיין לא מצליח ליצור קובץ CUEאתם יכולים לעזור לי?
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים מחבר יצרתי TXT כתבתי בדיוק מה שהוא כתבאחרי זה אני לא מצליח לשנות את הסיומת כדי שהקובץ יהפוך לCUE
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים כשאתה יוצר את הקובץ,File > Save Asשנה את ה Save as type ל All Filesוב File Name פשוט תוסיף .Cue בסוף השם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.