עבור לתוכן

בעיה בשיתוף חיגן

Featured Replies

פורסם

שלום

כאשר אני משתף את החייגן לאינטרנט - אינטרנט זהב, כבלים.

אני לא מצליח להתחבר ומקבל את ההודעה:

שגיאה 769: the specified destination is not reachable

כאשר אני מוריד את השיתוף אני כן מצליח להתחבר.

אני משתמש בראוטר של CNET(אני לא חושב שזה קשור - הראוטר לא יכול לחייג לבד רק בDSL)

אשמח לקבל עזרה

פורסם

אתה מנסה לעשות שיתוף אינטרנט, אחרי שהמחשבים מחוברים למודם כבר דרך נתב?

אתה מנסה לנתב אינטרנט מנותב?

לא הגיוני.

אם יש לך ראוטר של CNET, אין שום סיבה בעולם שתנסה לעשות שיתוף אינטרנט (שזה בעצם אומר להפעיל את הראוטר של הווינדוס) בנוסף לכך.

כמו-כן, כשראוטר מחובר, לא צריך להיות חייגן על המחשב בכלל.

אם החיבור שלך לספקית האינטרנט שלך נעשה בעזרת חייגן (תלוי בספקית), אז הראוטר צריך להיות זה שמחייג לספקית, ושאר המחשבים מחברים אליו ברשת ביתית רגילה ללא חייגן.

אם החיבור שלך לספקית האינטרנט שלך נעשה ללא חייגן, אתה צריך פשוט לחבר את הראוטר למודם וזהו. את שאר המחשבים אתה גם מחבר לראוטר, וזהו. אתה רק צריך לחבר רשת תקינה בין כל המכשירים (כמובן שיכול להיות שתצטרך להגדיר הגדרות כלשהן בראוטר, גם אם אין חייגן. הכל תלוי בראוטר עצמו).

פורסם

לא הבנתי בדיוק באיזו קונפיגרציה אתה מנסה לעשות שיתוף.

אצלי אין router - רק 2 כרטיסי רשת - לאחד נכנס החיבור מהמודם של הכבלים ולשני מחובר כבל רשת מוצלב, שבצידו השני מחובר למחשב השני.

בקשר לבעיה - יכול להיות שאתה משתף את חיבור הרשת הלא נכון, וכך למעשה החייגן מופנה לרשת הפנימית שלך ושם מחפש את שרת ההתחברות של אינטרנט זהב. מן הסתם הוא לא ימצא אותו שם.

אם אתה יכול לפרט יותר בקשר לכל המבנה של הרשת, זה יכול לעזור (וגם תמונות של איך שאתה מפעיל את השיתוף).

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתיחסות

יש לי ראוטר של ST LAB לא (CNET טעות שלי) הראוטר יכול לחייג רק בDSL לאינטרנט, בחיבור דרך חברות הכבלים הוא לא מסוגל

לחייג למרות שהוא DSL/CABLE ולי יש מת"ב.

אני משתמש בו לרשת הביתית ו FIRE WALL החוצה.

אני מתחבר ע"י אינטרנט זהב בעזרת חייגן

אני רוצה לגלוש משאר המחשבים בו זמנית ע"י שיתוף החייגן במחשב אחד.

הבעיה היא כאשר אני משתף את החייגן לאינטרנט אני לא יכול להתחבר

ומקבל את השגיאה 679.

פורסם

תתאר בדיוק איזה מחשב מחובר למה ברשת שלך בבית. מה מחובר לנתב, ולאן הנתב מחובר?

איפה מחובר המודם כבלים בכל העסק הזה?

לפי מה שנראה לי, חיברת את המודם במחשב הראשי על אותה רשת של שאר המחשבים. ומפני שכשאתה משתף אינטרנט, הכתובת של הכרטיס רשת שלך משתנה אוטומטית ל-192.168.0.1, הכרטיס רשת כבר לא נמצא באותה רשת עם המודם ולא יכול לתקשר איתו, ולכן אתה לא יכול לחייג.

שוב, בשביל שנהייה בטוחים, תתאר בדיוק את צורת החיבור של כל מה שקשור לרשת בבית שלך.

פורסם
  • מחבר

טוב אז בפשטות

לצורך הענין נגיד שיש לי מחשב אחד שמחובר ע"י כבל רשת לראוטר שמחובר למודם כבלים, פשוט לחלוטין, רשת של מחשב אחד.

במצב אידיאלי הראוטר מחייג לאינטרנט אך שלי לא יכול.

התקנתי את החייגן של אינטרנט זהב - אי אפשר בלי חייגן.

אני מתחבר והכל עובד יפה

כאשר אני משתף את החייגן אני לא יכול להתחבר ומקבל את השגיאה 679.... באותה רשת של מחשב אחד.

ברגע שיהיה לי שיתוף על חייגן אני אוכל לגלוש דרך כל המחשבים ברשת.

פורסם

אז כמו שחשבתי.

בעיקרון, הנתב שלך לא משמש כנתב, אלא סתם מקשר בין כמה מחשבים ועוד מודם, ומשתמש כסוויטצ' בלבד.

כאמור, הבעייה היא שברגע שאתה משתף אינטרנט על חייגן בווינדוס, הווינדוס משנה אוטומטית את ה-IP של כרטיס הרשת ל-192.168.0.1, כדי שיתאים לרשת ביתית. אבל במצב הזה, הכרטיס לא יכול לתקשר עם המודם, מפני שה-IP של המודם הוא מסוג שונה.

הפיתרון הכי פשוט בשבילך הוא לקנות כרטיס רשת נוסף ולהכניס אותו לאחד המחשבים. כעת, על המחשב הזה יהיו לך שני כרטיסי רשת: אחד יחובר ישירות למודם, והשני יחובר לרשת עם שאר המחשבים, שאצלך עובדת דרך הנתב (שבעצם לא עובד כנתב בכלל).

פיתרון אחר הוא להגדיר שני IPים על כרטיס הרשת שלך, אבל זה כבר יותר מסובך ומצריך קצת ידע בנושא.

פורסם
  • מחבר

אני עובד בצורה כזו שבכל מחשב יש חייגן וכאשר רק הוא דולק אז הוא מחייג ומתחבר לאינטרנט

כל המחשבים מחוברים לראוטר שנכון משמש כSWITCH

הבעיה צצה כאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט כאשר משהו אחר כבר מחובר.

אני חושב שהפתרון הטוה ביותר הוא לשתף את החייגנים במחשבים ובמצב כזה להתחבר דרכם.

כך שחיבור עקיף של הרשת והמודם לא פותר לי את הבעיה.

תודה על ההיענות

פורסם

עכשיו הבנתי קצת יותר טוב את המטרה שלך.

אז נראה שהפיתרון הכי יעיל בשבילך יהיה לשים שני IPים על כרטיסי הרשת בכל מחשב.

קרא את המדריך הבא שמסביר בדיוק על תצורה כמו שאתה רוצה:

http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=ICS

זכור אבל ששם מדובר על מודם שונה. ה-IP השני שמדובר שם עליו (האחר מזה של הרשת בין המחשבים- 192.168.0.1) הוא אייפי מסוג 10.0.0, שמתאים למודם אלקטל.

אתה תצטרך לבדוק מה ה-IP של המודם שלך ולתת לכל מחשב IP מתאים לסוג שלו.

פורסם

אם יש לך שני מחשבים ואתה רוצה לשתף ביניהם אינטרנט אז למה שלא תגדיר מחשב אחד כשרת ואת המחשב השנ י שיתחבר דרכו, בשביל מה כל הסיפור עם הראוטר עם הוא ממילא לא יכול לחייג ולשתף את האינטרנט בעצמו?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה

איך אני יכול למצוא את כתובת המודם שלי?

פורסם

לאן או וואן ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים