פורסם 2011 באוגוסט 414 שנים תודה לכל מי שיוכל לעזורתקציב: 300חריגה מקסימלית:500 (לא נראה לי שאני יכל כי ספק הכוח שלי גרוע)אני לא מעוניין לקנות ספק כוח חדשמה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים):גיימינג\ כרטיס לSLI או CF\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית.האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה)חנות:האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: IVORYמפרט של המחשב:מעבד:Processor: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHzלוח אם:ASUS P5K SEכרטיס מסך נוכחי: NIVIDIA GEFORCE 8500 GT(אם אתם לא יודעים מה המפרט שבידכם העזרו בתוכנה EVERSET הסבר לתוכנה פה!)ספק:PFC 450W FAN12 CI-POWER CWTאיזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): 19" 1280X1024
פורסם 2011 באוגוסט 414 שנים מחבר ודרך אגב אני מחליף את הכרטיס הנוכחי שלי בגלל שהוא קופא מדיי פעם .. יכל להיות שהספק כוח שלי לא מתאים ל nividia geforce 8500 gt ובגלל זה הוא קופא לי כל הזמן ?
פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים קודם כל בתקציב שלך אין כרטיס שווה אחד וכמו שמובן גם אין טעם לקחת כרטיס בסגנון הHD6670 בIVORY שעולה יותר מי 500 שקל, הייתי מציע לעשות את השדרוג באופן שונה ועדיף בהחלט 1- כרטיס מסך הGTX260 כרטיס מאוד חזק אפילו היום מחיר של 350 שקל שזה מעולה. http://tradezone.co.il/showproduct.php/product/20270/cat/34 2- ספק כוח מציע את הספק הבא שבהחלט מהווה שיפור רציני, מעולה אפילו כשתשדרג את כל המחשב. http://tradezone.co.il/showproduct.php/product/20237/cat/42 ביחד יוצא לך 550 שקל שזה אחלה מחיר לעומת החלקים שאתה מקבל, עצה שלי הכי טוב זה לקנות ביד שנייה בגלל שהמחשב שלי כמעט כולו מורכב מי חלקי יד שנייה ולא ממשתי אחריות כבר הרבה מאוד זמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.