פורסם 2011 באוגוסט 414 שנים שלום לכולם אז אתמול עידכנתי שהחליפו לי את הכרטיס מסך שהיה פגום אך לצערי הבעייה לא נפתרה בכדי לכבות את המחשב אני נאלץ להוריד את המפסק דרך הספק כוח המחשב לא כבה דרך הוווינדוס כשאני לוחץ על כיבוי אני שואל איך אפשר לדעת במה מדובר אולי זה לא הספק למרות שפעם קרה מקרה דומה והבעיה הייתה בספק אז מה אתם אומרים חומרה או תוכנה המחשב לאחר איחוי,וניקוי דיסק ,סריקת רגולות ומזיקים ,ניקוי מאבק אשמח לעזרתכם תודה רובי
פורסם 2011 באוגוסט 414 שנים נסה לראות אם הפונקציה עובדת כראוי מ-LIVECD של חלונות ומשם תמשיך.כמו כן נא ערוך את הכותרתhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0"מחשב מסרב להיכבות כראוי - כיבוי רק דרך כפתור פיזי" או משהו בסגנון
פורסם 2011 באוגוסט 414 שנים מחבר אני מתנצל אם הכותרת בלבלה מישהו להבא אני אדייק יותר לגבי מה שאמרת אם תוכל לפרט קצת יותר על הפונקצייה ולהסביר איך מריצים את הפקודה אודה לך מאוד תודה וסוף שבוע נעים לכולם
פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים מחבר כשאני לוחץ על כיבוי כל התוכניות מהסרגל התחתון שמצד שמאל של המסך נסגרות ונשאר רק השעון המחשב עצמו לא כבה הוא יוכל להישאר כך שעות וגם ימים ולכן אני נאלץ להוריד את המפסק דרך ספק הכוח השאלה שלי האם הבעיה קשורה לספק הכוח או אולי לתוכנה של הוווינדווס אני לא מביןם בנושא ואשמח לעזרה תודה ושבת שלום רובי
פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים מחבר חברה אני מודה לכם על הרצון לעזור אני מבקש שתפרטו את אופי הפעולה שאותה אתם מציעים היות ואני לא מבין את כל המונחים תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.