עבור לתוכן

בקשת מפרט| מפרט מחשב לגיימינג כבד מאוד 5500+-

Featured Replies

פורסם

1. אתה נדבק לדברים כי אמרו לך. מי אמר לך? למה אתה מקשיב גם לנו אם הם חכמים יותר?

2. תקלות בזיכרון יכולות להיות בכל חברה. 100% ניצול? בעייה במערכת ההפעלה ולא ברכיב החומרה.

3. בלי להיכנס יותר מדי לארכיטקטורה של מעבדים, כדי לנצל את המעבד טוב יותר משתמשים בריבוי נימים. תוכנות שכתובות ככה יודעות

לעשות דברים במקביל ולשתף ביניהם משאבים. אתה לא משתמש בזה. ממש אין לך 8 ליבות. זה בסה"כ אופטימיזציה מסויימת לתוכנה.

4. אם אתה רוצה CF קח שני 6850\6870. כל דבר מעבר יהיה בזבוז כסף ולא ינוצל. כמובן שמערך כזה יהיה חזק אפילו מ-GTX580 שיעלה

יותר.

• תגובות 43
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ברור שאני ידבק לדברים כי אמרו לי אלא מה ושאלתי ב-FXP ו2 מנהלים אמרו לי את זה..

אז בעצם לפי מה שאתה אומר לI7 יש 4 ליבות גם אבל הקטע אצלו זה הריבוי נימים שלפה נכנסות הליבות הוירטואליות שהן בסה"כ "עוזרות" למהירות הכתיב אבח שוב יש לי רק 4 ליבות של 3.4 פר ליבה?

פורסם

תקשיבו אני נידבק לראם ולספק ספציפית כי פשוט אמרו לי שהספק הזה ממש! איכותי ואם אני לוקח 750W אז לא להתפשר ולקחת רק אותו ו

אף אחד לא אמר שהוא לא איכותי, הוא פשוט חזק מידי לצרכים שלך וניתן לקחת אחד אחר לא פחות טוב שיעשה את אותה עבודה בפחות כסף

לגבי הראם אני גם עליו נידבק בגלל שגם אמרו לי שעדיף G.SKILL הוא הרבה יותר איכותי ואין איתו שום תקלות להבדיל מה שקורה לי עם הקינגסטון שלי שפתאום הוא מחליט שהוא נתקע על 100% ניצול כשאני לא עושה כלום..ודרך אגב אתה הבאת לי 1333 אני לקחתי 1600..

G.SKILL וקינגסון באותה רמה, התקלה שהייתה לך אינה קשורה לזיכרון אלא לבעיה אחרת במחשב

גם אם היה לך סטופר של דולצ'ה אנד גבנה מ 24 קראט לא היית מצליח למדוד את ההבדל בין 1333 ל 1600 כי אין כזה בשימושים שלך

ולגבי המארז אני מסכים איתך אני יבדוק איך הוא כשהוא רגיל איך הוא מתפקד אם צריך עוד אז אני יוסיף.

אני פחות מתערב בענייני מארזים כי נכנס פה טעם אישי אומר רק מילה לגבי האיכות, NZXT ידועים בפלסטיק הזול שלהם וה PHANTOM אינו יוצא מן הכלל

ניתן למצוא מארזים יותר איכותיים יותר מאווררים עם אורגונומיה מעולה ושקטים בחצי מחיר

ולגבי ה-I7 אני באמת לא מבין בכללי איך הוא עובד יש לו 4 ליבות פיזיות 4 וירטואליות.. אז בעצם יש לנו 8 ליבות שפר ליבה 3.4GHZ ??

או איך זה עובד אני ממש ישמח להסבר מקיף וטוב.

יהיה שימוש ב 8 ליבות רק אם התוכנה תומכת והאדם הרגיל לא משתמש באף תוכנה כזו (מבלי להכנס לקטנות של RAR)

אני יגיב לגבי הכ.מסך עוד מעט כי אני קורא ובודק..אז ביינתיים תתייחסו כאילו אני כן רוצה SLI/CFX

פורסם
  • מחבר

1600 זה לOC בעתיד..

יש לך מארז יותר טוב לתת לי שלא יורד באיכות מהפנטום והוא נראה נורמאלי לפחות?אם כן אז בבקשה תציע..

אוקיי ושיכנעתם אותי אני ייקח את ה-2500K.

פורסם
  • מחבר

חחח ידעתי שתציע אותו אחי אני ממש שונא את איך ש הוא נראה והקירור בפאנטום הרבה יותר טוב.

פורסם

ברור שאני ידבק לדברים כי אמרו לי אלא מה ושאלתי ב-FXP ו2 מנהלים אמרו לי את זה..

טוב, בהחלט מקור מהימן :facepalm::kopfpatsch:

כמו שנאמר, הספק טוב אבל יקר. ניתן למצוא ספקים לא פחות טובים במחיר זול יותר.

פורסם
  • מחבר

חחח אוקי ולגבי המארז איזה מארז איכותי שגם נראה טוב וגם בעל מערכת איוורור טוב ואיכותית יש לכם להציע לי?

ומה הבעיה בפלסטיק שהופך אותו לזול ואיך אפשר לראות את זה?..ומה זה אורגונומיה?

פורסם

ארגונומיה , עכשיו כשאתה יודע את הפירוש המילולי תראה איך זה בא לידי ביטוי מפי אנשים המתפרנסים ממודינג למארזים

פורסם
  • מחבר

אחי הם רק התלהבו מבחינת הפרקטיות שלו וזה לא כזה דבר חשוב בשבילי לפחות אז יקח לי עוד דקה במארז אחר לפרק חלק מסויים ואתה גם מדבר כאילו הפאנטום לא פרקטי בכלל הוא איכותי ואפילו יותר ממנו תראה את הפנטום אחי קירור יותר מסיבי פרקטי אולי ממש ממש פחות רק בכניסה של הכ.מסך חוץ מזה והפירוק של המאווררים כלום הוא סתם עוד מארז חוץ מזה הם גם לא דיברו על המערכת איוורור שלו סה"כ התלהבו מהכניסות אוויר שלו :nixweiss: ואני רק רוצה שתגיד לי איך אתה יודע אם הפלסטיק שלו הוא סתם זבל ואל תגיד לי זה ידוע תראה לי עובדות או הוכחות..אני אולי נשמע תוקפני בעמדה שלי אבל אני לא אני פשוט רוצה לראות שאתה מתבסס על משהו ולא סתם זורק לי משהו באוויר..

פורסם

היה פה איזה דיון על המארז הנ"ל ואנשים ציטטו סקירות מחו"ל ועליו התבססתי, מכיוון שלא מצאתי את הדיון הלכתי לקרוא בעצמי קצת ברשת ואפילו מצאתי סקירה ביוטיוב מאותם חברה שסקרו את ה K60 שורה תחתונה הפלסטיק בסדר, פה ושם ניתן לשפר כמו בכל מארז.

מה שחשוב באמת זה מה אומרים תכלס האנשים שקנו ומשתמשים ואת זה ניתן לקרוא ב NEWEGG תחת לשונית Feedback

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811146068

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811112239&SortField=0&SummaryType=0&PageSize=10&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&IsFeedbackTab=true#scrollFullInfo

שניהם מוציאים ציונים טובים, אך ה K60 (ההבדל היחיד בין ה 62 ל 60 הוא שב 62 פנים המארז צבוע בשחור) מוביל מבחינת שביעות רצון כללית

בהתחשב בכך שה LANCOOL עולה חצי ופרט לגודל נותן את אותו דבר אם לא יותר הוא הבחירה היותר הגיונית, לפחות לדעתי, אך כמו שאמרתי בראשית הדיון על המארז הבחירה לרוב באה ממקום של טעם אישי ועליו לא ניתן לתהתווכח

פורסם
  • מחבר

טוב האמת היא שאין לי מה להגיד לך באמת מה שבסןף קובע זה הטעם אחרי הכל..

ואני חושב שסיימתי פחות או יותר:

מעבד:

[..] INTEL 2500K (TRAY) + SCYTHE MUGEN II- שילוב מושלם של מעבד +קירור ₪1065

לוח אם:

[..] ASROCK P67 EXTREME 4 B3 - זמין במלאי ₪736

זיכרון:

[..] G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X - זמין במלאי ₪400

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 DUAL FAN DIRT3 SPECIAL EDITION חדש! לרוכשי מערכת מחשב מעל 4000! ₪1297

כמות:2

מארז:

[..] NZXT PHANTOM (WHITE) w/o PSU ₪663

ספק כוח:

[..] SEASONIC 750W Active PFC 62A/12V Single Rail SS-750AT ₪575

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪254

הרכבת מחשב:

[..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪6287

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

אמרתם שבמקרה ואני ילך על CFX/SLI אז הספק כדאי..אז הלכתי כל הכ.מסך האלו אני חושב שזה יספק אותי ממש גם לעתיד..אם יש לכם כ.מסך עדיף אז אני אשמח אם תציעו חשוב שיהיה לו קירור טוב..!

פורסם

ממליץ בחום לרדת לשני 6870 - תקבל ירידה של כ-7% ביצועים לעומת חיסכון של כמעט 40% כסף...

פורסם
  • מחבר

וואו בדקתי את זה עכשיו זה באמת ירידה ממש משמעותית במחיר..תראה הכרטיס הזה בא לי טוב בעין :SAPPHIRE HD6870 VAPORX 1GB GDDR5אבל הוא רק 1GB זה לא הבדל הרבה יותר רציני.?

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD6870 VAPORX 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪890

פורסם

פלוס הירידה לספק זול יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים