עבור לתוכן

supreme snowboarding ב xp

Featured Replies

פורסם

כשאני מפעיל את המשחק הוא כותב לי שגיאה, אצל חבר שלי שיש לו 98 זה פועל והתקנו מאותו דיסק, זה מה שהוא כותב לי:

פורסם

כשאני מפעיל את המשחק הוא כותב לי שגיאה, אצל חבר שלי שיש לו 98 זה פועל והתקנו מאותו דיסק, זה מה שהוא כותב לי:

ההודעה הזאת אומרת לך שהמשחק לא מתאים לפעול בסביבת חלונות XP. אתה יכול לנסות את מצב התאימות - Compatibility mode שיש ב-XP ולנסות על ידי כך לגרום למשחק לחשוב שהוא רץ בחלונות 98.

לא תמיד זה עובד אבל שווה נסיון..

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר, זה לא עובד

פורסם

אז פשוט תגיד למשחק ביי ביי לבנתיים.... ;)

פורסם

את בטוח שמותקן DirectX כמו שצריך והדרייברים של הכרטיס מסך גם?

כי הרצתי את המשחק בווינדוס 2000, אם ב2000 זה פועל, אין סיבה שלא בXP.

פורסם

גם ב2000 יש בעיות עם משחקים בדיוק כמו בXP? לא ידעתי...

זה פשוט נראה כמו ההודעה שהXP מציג כשהמשחק לא פועל בסביבה שלו.....

פורסם
  • מחבר

הדריברים הם החדשים ביותר (בדוק) והדירקט איקס מותקן טוב (גירסא 8.1), יש איזה פאטצ שזה יעבד ב xp ?

פורסם

לא שידוע לי...

בדקת באתר של החברה\משחק?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע את הכתובת

פורסם

גם ב2000 יש בעיות עם משחקים בדיוק כמו בXP? לא ידעתי...זה פשוט נראה כמו ההודעה שהXP מציג כשהמשחק לא פועל בסביבה שלו.....

בעיקר עם חלונות 2000 יש בעיות עם משחקים מהסיבה הפשוטה שהמערכת הזו לא מיועדת למשתמש הבייתי ובטח לא לגיימר. במשך הזמן שעבר מאז שהוציאו אותה, הופיעו כל מיני פאטצ'ים ועידכונים לדרייברים ול-DIRECTX ששיפרו את המצב. עדיין חלונות 98 היא המערכת הכי מומלצת למי שכל כך אוהב משחקים..

פורסם

לא יודע למה, אבל נדמה לי שזו בעיית זכרון.

זה קורה לך רק עם היישום הזה?

פורסם
  • מחבר

כן (למזלי :jump:)

פורסם

לא יודע למה, אבל נדמה לי שזו בעיית זכרון.

זה קורה לך רק עם היישום הזה?

אני בספק גדול אם זאת בעית זיכרון. XP פשוט קורס עם מסך כחול או בכלל לא עולה אם יש בעיה בזיכרון. קיבלתי הודעת שגיאה דומה כשניסיתי להתקין תוכנת לכידת וידאו שמיועדת ל-95 98 או מילניום אבל במצב תאימות לא הופיעה הודעת השגיאה והצלחתי להתקין ולפעיל את אותה תוכנה.,

פורסם

אם כל כך המשחק חשוב לך אז תתקין 98 ותעשה dual boot

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים