עבור לתוכן

התייעצות לגבי כרטיס מסך - Sparkle GTX460 768MB GDDR5 Dual

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת אם כדאי לי. התקציב הוא 700 שקל, המפרט:

מעבד intel q6600 2400MHz

לוח אם Gigabyte ga-ep35-ds3l

זיכרון - 3GB, לא זכור לי מהירות או חברה, בכל מקרה אני מתכנן לבדוק ולשדרג ל-4 בהמשך

ספק כוח - HEC winpower win 550UB

מארז - HEC 6C28 Silver

כרגע אני משתמש ב-Geforce 9600GT.

בעתיד אני מתכנן לקנות גם קירור למעבד ולעשות OC קטן כדי להקטין צ.ב.

המפרט יכול להחזיק את הכרטיס מסך? יהיה צוואר בקבוק רציני? אם כן, איזה רכיבים אני צריך לשדרג?

תודה מראש!

נ.ב אני משתמש בו לגיימינג

פורסם

המעבד שלך לא רע, OC יעזור אבל גם בלעדיו הביצועים יהיו טובים...

המערכת שלך מתאימה לכרטיס הזה, הביצועים יהיו משמעותית טובים מהביצועים שהתרגלת אליהם עם ה 9600GT...

פורסם

אתה יכול ב 50 ש"ח יותר לקחת 5850 מ RSM והוא חזק משמעותית מה GTX460 768

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות

אתה יכול ב 50 ש"ח יותר לקחת 5850 מ RSM והוא חזק משמעותית מה GTX460 768

ולגבי צוואר בקבוק? אם הוא חזק משמעותית אבל אני לא אגיע להפרש הזה בגלל שהמעבד לא מספיק חזק אז אין טעם

פורסם

גם היום המעבד שלך נחשב טוב ועם OC קל אז בכלל. לגבי צוואר בקבוק, הוא תמיד יהיה לא משנה מה תיקח ולאיזה כיוון (הכרטיס יוגבל ע"י המעבד או הפוך) השאלה היא אם יורגש או לא על כל מקרה כרטיס חזק יותר לא יוריד לך ביצועים הוא מקסימום לא יממש את מלוא הפוטנציאל.

פורסם
  • מחבר

איזו מהירות שעון תגיע למקסימום של gtx460 או 5850?

האם אני אצטרך לקנות בשביל זה קירור טוב ממה שיש לי כיום? (הטמפרטורה של המעבד מגיע לבערך 72 מעלות במאמץ שזה המקסימום המומלץ על ידי אינטל)

פורסם

כל כרטיס בפני עצמו אבל כעיקרון nVidia נחשבים לאובר קלוקרים טובים יותר.

ל RSM את ה 5850 המורץ של גיגה ב 784 ש"ח. יש לי אותו והוא רץ על 800MHz לעומת זאת ה Sapphire לא הציע כאלו ביצועים מרשימים מבחינת יציבות ואני מריץ אותו על 770.

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1220

פורסם
  • מחבר

התנסחתי לא נכון, התכוונתי למעבד - באיזה תדר המקסימום ביצועים שלו ייתן את המקסימום ביצועים של הכרטיס? אני לא רוצה לעשות OC משמעותי כי גם ככה אני לא מבין בנושא ומעדיף כמה שפחות להתעסק עם זה...

ושוב תודה :xyxthumbs:

פורסם

יש פה תותחים ב OC, תפתח ת'ראד בפורום המתאים ותעזר בהם. אבל כעיקרון אומרים שמעל 3GHz תוספת הפריימים למשחקים היא משמעותית.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל העזרה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים