פורסם 2011 באוגוסט 314 שנים שלום אני לא יודע באיזה פורום לפרסם את הבעיה הזאת ולכן אני מפרסם אותה כאןיש לי מחשב נייד DELL D620 עם WINDOWS XP SP3ברגע שאני מחבר את כבל הUSB של המדפסת XEROX PE16 הוא מקפיץ לי הודעה שההתקן USB לא מזוהה או UNKNOWN USB DEVICEוזאת לאחר שכל הדרייברים מותקנים ואין סימני קריאה או שאלה על ההתקנים במנהל ההתקניםאשמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת כי כרגע איני יכול להשתמש במדפסתתודה מראש[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באוגוסט 314 שנים http://www.support.xerox.com/support/workcentre-pe16/downloads/enus.html?operatingSystem=winxpתנסה להוריד את הדרייברים המתאימים מפה
פורסם 2011 באוגוסט 314 שנים אז מה השאלה ?אתה צריך אני מתרגם לך מה כתוב ? לאיזו שפה ?תחליף כבלתנסה במחשב אחר תממש אחריות[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באוגוסט 314 שנים מחבר כשאני מחבר התקנים אחרים באותה היציאה הם עובדים מעולה אבל בחיבור הכבל של המדפסת הוא לא מזהה אותו כל זה ללא סימני קריאה או שאלה במנהל ההתקנים!אני בכוונה מנסה לפתור את הבעיה הנקודתית הזו כי אני לא רוצה לפרמט ולהתקין מחדש ממש לא בא לי על זה!אולי אני יחליף כבל? אני כבר לא יודע מה לעשות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.