עבור לתוכן

כמה שאלות על OC

Featured Replies

פורסם

אני זוכר שאמרו פעם שהמכפלה של P3 נעולה

אז איך הצלחתי לעשות OC ??

ובקשר לעניין של הקצרת החיים ע"י OC אם נגיד אני מחזיר את המעבד למצב "רגיל" אז אורך החיים שלו יהיה ארוך יותר ?

פורסם

עשית לו אוורקלוק על ידי העלאת התדר שלו , הFSB . אם הרצת את המעבד שלך פרק זמן ארוך באוורקלוק , יכול להיווצר מצב של צריבת מוליכים , ועל ידי זה שתוריד את התדר של המעבד לתדר המקורי שלו , זה כבר לא כל כך יציל אותך . אמממ .... תגדיר אורך חיים של מעבד .

פורסם
  • מחבר

10 שנים??

ובאמת כמה שנים מעבד עם OC יחזיק ?

3-4?

פורסם

הוא יכול לעבוד בלי אוורקלוק שנה ופתאום למות והוא יכול לחיות יותר מבן אדם ממוצע באוורקלוק של 50 אחוז . עניין של קירור , מזל ו.... מזל ? ;D

פורסם
  • מחבר

בוא נקווה שהמזל יאיר לי פנים ;D ;D

ותודה על העזרה....

פורסם

אני זוכר שאמרו פעם שהמכפלה של P3 נעולה

אז איך הצלחתי לעשות OC ??

ובקשר לעניין של הקצרת החיים ע"י OC אם נגיד אני מחזיר את המעבד למצב "רגיל" אז אורך החיים שלו יהיה ארוך יותר ?

המכפלה נעולה הבאס לא

אני אסביר למה אני מתכוון למרות שפרוטו הסביר לך קצת

יש לך מעבד פנטיום 3 733 יש לו מהירות באס של 133 במקורי ואם תעשה 733 לחלק ל133 יצא לך 5.5 שזו המכפלה של המעבד

אם תעלה את המכפלה אתה בעצם תעלה רק את מהירות המעבד אבל אתה לא יכול מכיוון שהמכפלה נעולה

אם אתה מעלה את הבאס מ133 ל150 נגיד אז אתה מקבל את המהירות שיש לך עכשיו 825 אבל מכיוון שהבאס יותר גבוהה לא רק המעבד עובד במהירות גבוהה יותר אלא גם הלוח אם הזיכרונות הכרטיס מסך הרשת והכל

מכך שעדיף להעלות את הבאס מאשר את המכפלה

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר 8)

טוב גררתה אותי לשאלה אחרת

איך אני מעלה את המכפלה ?

לא משנה באיזה מעבד....

פורסם

המכפלה של מעבדי אינטל הייתה פתוחה רק עד מעבדי פנטיום ובחלק ממעבדי פנטיום 2. את המכפלה של מעבדי AMD ניתן לפתוח באמצעים פשוטים במעבדי ה ThunderBird (אם היא בכלל נעולה) אבל במעבדי Athlon XP נדרשת עבודה רבה יותר. אחרי הפותחים את המכפלה ניתן לשנות אותה דרך הביוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים