עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך שיתאים לחומרה של המחשב שלי

Featured Replies

פורסם

מחפש כרטיס מסך שיתאים לחומרה של המחשב שלי ולא יעשה לי צווארר בקבוק.

ועוד שאלה איך אפשר לדעת איזה כרטיס מסך מתאים ואיזה כן יעשה לי צוואר בקבוק איך בודקים את זה?

חומרה של המחשב:

11471102.jpg

Uploaded with ImageShack.us

פורסם

המערכת שלך די עתיקה. אם יש לך כיום כרטיס מסך מסדרת HD4600 (כלומר או 4650 או 4670) זה כבר כמעט המקסימום שהייתי שם במחשב כזה.

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר על הכרטיס GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E או GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 2.0 יתאימו?

פורסם

שניהם "יתאימו", אבל חלשים משמעותית ממה שיש לך כרגע.

פורסם
  • מחבר

איזה בעיות הם יגרמו לי?

פורסם

אולי בתור התחלה תסביר למה בכלל אתה רוצה להחליף את הכרטיס הנוכחי?

פורסם
  • מחבר

זה לא שאני רוצה להחליף. כרגע אני משתמש במובנה כי הישן הלך לעולמו.

אז כמו שאמרת אלו בעיות הם יגרמו לי ?

פורסם

שום בעיות אלא אם אתה משחק במשחקים, פשוט אז לא תקבל את הביצועים שהתרגלת אליהם עם הכרטיס הקודם.

פורסם
  • מחבר

למה הכרטיסים האלו עד כדי כך יעשו לי צאוור בקבוק חמור?

איזה כרטיס מסך היית ממליץ לי לקנות אבל לא מATI אני מעדיף רק geforce.

פורסם

אתה מודע לזה שהכרטיס הקודם שלך הוא ATI, נכון?

בכל מקרה, זו החלופה הכי בסיסית שלא תפגע בביצועים לעומת הכרטיס הקודם: http://tms.co.il/product/7998

פורסם
  • מחבר

כן אני מודע לזה בגלל זה אני לא רוצה של חברת ATI היה לי איתם מלא בעיות אם הכרטיסים שלהם מחברת ספיר.

זה הכרטיס היחיד? יש לו 512RAM. הוא תומך במסך FULL HD 1080P ?

מה אתה אומר על הכרטיס הזה?

כרטיסי מסך ‏ASUS - nVidia‎ - ‏GT210 Silent 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-‎Graphics Engine NVIDIA GeForce 210‎

‎ Bus Standard PCI Express 2.0‎

‎ Video Memory DDR2 512MB‎

‎ Engine Clock 589 MHz‎

‎ Shader Clock 1402 MHz‎

‎ Memory Clock 800 MHz ( 400 MHz DDR2 )‎

‎ RAMDAC 400 MHz‎

‎ Memory Interface 64-bit‎

‎ Resolution D-Sub Max Resolution : 2048x1536‎

‎ DVI Max Resolution : 2560x1600‎

‎ Interface D-Sub Output : Yes x 1‎

‎ DVI Output : Yes x 1 (DVI-I)‎

‎ HDMI Output : Yes x 1‎

‎ HDCP Support : Yes‎

‎ Software ASUS Utilities & Driver‎

‎ Low Profile Bracket Bundled Yes ( 2 slots x 1 )‎

‎ Note The card size is 7 inches x 5.43 inches

p500.jpg

Uploaded with ImageShack.us

פורסם

אחי, נראה לי אתה סובל מבלבול קשה. בכל הנוגע לסרטים, גם הכרטיס הכי זבל שתמצא היום תומך בהאצת חומרה ויתן ביצועים מספקים (בהנחה שהסרט לא מקודד באופן שיפיל את הכל על המעבד, ואז עם כל כרטיס מסך אתה תהיה באותה בעיה). דבר שני, גם הכרטיס שאתה משום מה מתעקש עליו פה הוא 512MB, רק איטי בהרבה. לכרטיס כמו ה210 גם לא יעזור יותר זכרון - אין לו אפיק גישה רחב מספיק בשביל לעשות בו שימוש. למעשה, גם 512MB זה יותר ממה שהוא יכול לנצל כנראה.

אני חוזר למען הסר הספק: ה210 הוא הכי בסיסי וחלש שאפשר שמיועד לאנשים שצריכם כרטיס מסך לשימושים בסיסיים מאוד ואין להם כרטיס מסך מובנה, או כאלה הזקוקים לכרטיס רק בשביל האצת החומרה לסרטים כיוון שיש להם מחשבים ישנים שכבר לא סוחבים. למשחקים הוא מתאים בערך כמו שסוסיתא תתאים למירוצים.

זו תהיה הודעתי האחרונה בדיון זה, לירן. כפי שאתה רואה ממונה ההודעות מתחת לשמי, אני פה די הרבה זמן ויצא לי להשתתף בלא מעט דיונים מהסוג הזה. בד"כ כשמגיע מישהו שעושה רושם שאינו ממש מבין בתחום עם שאלה לגבי רכיב ספציפי שהוא שוקל לקנות, ואז מתעקש עליו למרות שמסבירים לו שמדובר בבחירה גרועה, לא מדובר באדם שהגיע לפה לייעוץ, אלא לקבלת אישור לדעתו, דעה שהוא יחזיק בה לא משנה מה יגידו לו ושבסוף ינהג לפיה - כי למרות שהוא מודה שאינו בדיוק מבין, הוא עדיין לעולם לא יודה בכך שדעתו הראשונית היתה שגוייה. ברוב המוחלט של המקרים, לייעץ לאדם כזה זה בזבוז זמן טוטאלי, הן שלי והן שלו, כי אין בכך שום תועלת.

אם תחליט להתייחס לעצותי (או עצות אחרות שאתה עשוי לפגוש כאן, ואני בהחלט מציע לך להמתין לכמה כאלה), סבבה. אם לא, תאמין לי שלא אכפת לי. באמת שלא אזיל דמעה גם אם תקנה את ה210 ואז תגלה שאינך מסוגל להפעיל כמו שצריך הרבה מהמשחקים שעבדו לך יפה קודם.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים