עבור לתוכן

Dota 2 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הדרישות מערכת של המשחק מאוד נמוכות, קשה לי להאמין שיש לך מחשב שלא יצליח להפעיל אותו.

נ.ב.

אין דרישות מדוייקות אבל מספיק ליראות את הדרישות של PORTAL 2 , TF2, L4D2 וכו'.

• תגובות 35
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפילו אותם אני לא יכול להריץ כמו שצריך... (5200)

בעיקרון אני כמעט לא משחק במחשב, ואם כן אז רק ב-wc3 dota הקלאסי.

אני כבר ממש מצפה לראות אם ה-dota 2 יהיה קלאסה כמו זה.

לפי מה שהבנתי , מחר מודיעים על תאריך יציאה משוער?

פורסם

נפתחה ההרשמה לבטא

www.dota2.com

פורסם

תודה רבה על המידע!

אז מחר ב 10 המשחקים מתחילים?

פורסם

אחלה שעה מצאו לעצמם :bash:

נקווה שיהיו VODs

פורסם
  • מחבר

חחח ממחר ב 11 בבוקר...אני חוזר הבייתה רק ב 2 :(

בטוח יעלו ל YOUTUBE ו GT.

פורסם

רגע לא הבנתי... זה DOTA 2 של VALVE ?!

מה, כבר יש גיימפליים??

פורסם

המפתח המקורי מפתח את זה עם וואלב. יש לו שליטה מלאה על הפרוייקט, ואת הגב של וואלב.

ומחר, תוכל לראות גיימפלי אם תצפה בטורניר. http://www.dota2.com/tournaments/international/

פורסם
  • מחבר

הוא לא המקורי, הוא זה שמפתח את הפרוייקט כרגע. בפועל גם DOTA 2 לא יסיים את הפיתוח של DOTA הראשון שנשאר בחיים ובפיתוח מתמיד. בכל מקרה מכל החברות שמוציאות משחקים מהסוג הזה VALVE היא הגדולה ביותר, RIOT יכולים לעשות תחרות של 5M דולר אבל לא הרבה יותר מזה, VALVE יכולים לעשות כמה שהם רוצים, בשבילם 5M דולר זה ריפוד לכיסאות בעבודה :P

פורסם

רק נקווה שהתחרות בין LoL, DotA ו-HoN תמשיך לייצר משחקים איכותיים יותר ויותר. ל-DotA המקורי יש מגבלות מאוד מהותיות בגלל הפלטפורמה שלו (אם מישהו מתנתק אפשר כבר לסגור את המשחק ב-90 אחוז מהמקרים, אנימציות איטיות מאוד וכו') ככה שעל מנת שהמשחק יזכה לכבוד לו הוא ראוי בהחלט היה צריך חברה רצינית מאחוריו.

אני כבר מכין את הארנק :)

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהמשחק יהיה בחינם כמו TF2 אז אל תמהר עם הארנק :D

עוד משחק F2P מעניין מהסגנון הזה אמור להגיע בזמן הקרוב, SMITE של HI REZ (המפתחים של GLOBAL AGENDA ו Tribes: Ascend). הוא יהיה שחיק ב PAX PRIME יחד עם עוד כמה משחקים חדשים (כמו CS: GO). כמו שאר המשחקים של HI REZ הוא הולך להשתמש ב UE3 מה שיתן לו יתרון גרפי על DOTA 2 או כל אחד מהמשחקים האחרים שיש מולו.

פורסם

ואי כמה שאני מחכה למשחק הזה.

אבל נראה לי שפספסתי פה משהו. מחר בטורניר זה יהיה הגיימפלי הראשון שנראה מהמשחק?

כי עד היום לא ראיתי שום זכר לגימפליי ביוטיוב ובשאר האתרים.

כמו כן , מתי הבטא נפתחת?

פורסם

כן. הטורניר מחר הוא גם הגיימפלי הראשון שנראה מהמשחק הזה - בהחלט מהלך שיווקי מצויין מצד Valve שמצד אחד חוסכת בעלויות פרסום לטובת טורניר, ומצד שני גם מחזקת את מעמד ה-eSports וגורמת לכולנו לצפות בו :) .

לא ידוע מתי הבטא תפתח, אבל בגלל שהמשחק אמור לצאת השנה, כנראה היא תפתח ממש בקרוב.

פורסם
  • מחבר

לא פספסת שום דבר, אתמול יצא הטריילר הראשון למשחק ומחר בפעם הראשונה יראו אנשים משחקים. אותו דבר עם CS: GO שיהיה שחיק ב PAX PRIME (שמאוד קרוב ל VALVE פיזית) למרות שהודיעו עליו רק עכשיו.

בקשר ל BETA, אין כרגע שום תאריך שקשור למשחק, לא תאריך יציאה ולא תאריך ל BETA. בכל זאת זה משחק של VALVE.

אני אוהב את הגישה החדשה שלהם, פחות טריילרים ויותר הצגות של משחקים במצב שחיק. מראים טריילר ראשון יומיים לפני שמראים GAMEPLAY ראשון שמשוחק על ידי גיימרים ולא משהו ערוך שעשו בחברה עצמה.

נ.ב.

משחקים של VALVE לא יוצאים בזמן, או שהוא יצא ממש בסוף 2011 או בתחילת 2012, על ה BETA ניראה לי נשמע גם ב PAX.

פורסם

הוא לא המקורי, הוא זה שמפתח את הפרוייקט כרגע. בפועל גם DOTA 2 לא יסיים את הפיתוח של DOTA הראשון שנשאר בחיים ובפיתוח מתמיד. בכל מקרה מכל החברות שמוציאות משחקים מהסוג הזה VALVE היא הגדולה ביותר, RIOT יכולים לעשות תחרות של 5M דולר אבל לא הרבה יותר מזה, VALVE יכולים לעשות כמה שהם רוצים, בשבילם 5M דולר זה ריפוד לכיסאות בעבודה :P

icefrog לא פיתח את DOTA? :s05: אני מתחיל להיות מבולבל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים