עבור לתוכן

Dota 2 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

יש אישור שהמשחק יוצג ב GAMESCOM ב 17 לחודש ולכן הגיע הזמן לפתוח לכבודו דיון :cool2:

מפתחת: VALVE בשיתוף עם IceFrog

מפיצה: VALVE

תאריך יציאה: TBA 2011

מחיר: TBA

ג'אנר: RTS

מצבי משחק: Multiplayer only

מנוע: Source

פלאטפורמות: PC ו MAC.

המשחק הוא המשך רוחני ל DotA, מוד מצליח של WARCRAFT 3. במהלך השנים האחרונות ההצחה של DotA גררה הוצאה של מספר משחקים שכללו אך ורק את סגנון המשחק היחודי של DotA. בין הבולטים יותר אפשר למצוא את Demigod, League of Legends ו Heroes of Newerth כאשר גם Hi-Rez עובדים על משחק נוסף בסגנון בשם Smite.

מעניין ליראות מה VALVE יביאו לשולחן, מאז שהוקמה החברה היא תמיד דאגה לשמור על איכות גבוהה מאוד ולחדש עם משחקים כמו HALF LIFE, PORTAL ו TF2. הציפיות מהחברה גבוהות יחסית במיוחד לאור העובדה שלאחרונה היא החלה להפיץ משחקי F2P והציפיה שהמשחק יהיה זמין בחינם ביום יציאתו (בניגוד ל TF2 שעבר למודל חינמי כמה שנים אחרי שיצא).

גם השחקניות האחרות מתכוננות ל Dota 2, כאשר 2 מבין החברות עברו למודל F2P. הראשונה הייתה Riot Games עם League of Legends ובשבוע האחרון S2 העבירו את Heroes of Newerth למודל חינמי בניסיון להגדיל את מספר המשתמשים לפני יציאת המשחק של VALVE.

VALVE מתכוננים להציג את המשחק החודש ב GAMESCOM, ארוע הגיימינג הגדול באירופה (מקביל ל PAX בצפון אמריקה). הצגת המשחק הראשונה גם תתחיל את תחרות ה DOTA הראשונה ב Dota 2, הקבוצות הטובות בעולם ילחמו אחת נגד השניה על פרס של 1,000,000 דולר (כן, מיליון דולר). כמו כן יהיה שידור ישיר של התחרות באנגלית, גרמנית, רוסית וסינית למען חובבי DOTA שאינם יכולים להגיע ל GAMESCOM.

לסיום VALVE אמורה להכריז על תאריך היציאה (הראשון) של המשחק.

http://kotaku.com/5826678/valves-bringing-dota-2-and-a-1-million-prize-to-gamescom

• תגובות 35
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדיוק התחברתי לאתר כדי לפתוח נושא זהה ;D

פשוט לא ייאמן! מאיפה הם הביאו את הסכום הזה?

לא פלא ש HON הפך לחינמי. dota2 הולכים לגנוב את כל השחקנים המקצוענים מהם ומLoL ואחריהם וגם את הלא מקוצענים

גם אם יהיו תחרויות עם עשירית מהפרסים

אולי החלטה טובה יותר הייתה לעשות טורניר השקה בחצי מליון ואז טורניר דו חודשי בהפרש (:

הסכום המשוער הראשוני שפורסם באתר סיני דיבר על שמונים אלף דולר וכבר אז אנשים היו בשוק

http://www.dota2.com/

*האתר עבר עדכון רציני ראשון מאז שעלה לאוויר

*פורסמו פרטי האירוע ב gamescom כולל הקבוצות המתחרות

פורסם

כמה נובים הצטרפו לHON מאז שהוא נהפך לחינמי :facepalm:

פורסם
  • מחבר

אנשים רוצים לנסות, ברוב המקרים הממש גרועים מפסיקים אחרי שבוע והשאר משתפרים עם הזמן. בסופו של דבר עדיף שיהיו יותר שחקנים, יותר קל למצוא שרתים ואז גם אי אפשר להגיד THE PC IS DEAD.

בקשר לפרס, הם אפילו לא צריכים ספונסרים :P הכסף מגיע מ VALVE, הספונסרים רק מספקים את המחשבים שישחקו עליהם.

התחרות הזו טיפה לא הוגנת, רוב המשחקים האלה הגיעו מחברות קטנות יחסית (חוץ מ DEMIGOD שהגיע מ GPG), הם לא יכולים לעשות כל כך משהו אם חברה בגודל של VALVE (שיש לה את החנות הדיגיטלית הגדולה והטובה בעולם וגם מערך PR משומן שיותר שעושה דברים שחברות אחרות יכולות רק לחלום עליהם) רוצה לגנוב להם את השוק.

פורסם

מעקב..

פורסם

אני ממש מחכה לזה.. מקווה שזה יצא טוב, כמו שvalve יודעים לעשות.

וד"א, אני חושב שכדאי לשנות את הז'אנר בהודעה הראשונה מRTS לMOBA, מכיוון שזה לא ממש RTS...

פורסם
  • מחבר

Multiplayer Online Battle Arena זה לא התיאור הכי טוב שראיתי בחיים שלי :P

בכללי זה RTS, זה בזמן אמת ויש בזה אסטרטגיה :P הכי מדוייק זה Action RTS.

פורסם

אז זהו, שאין בזה באמת אסטרטגיה, יותר טקטיקה. הרעיון הוא שזה לא עונה על הסגנון הרגיל של RTS. נוהגים לכנות את המשחקים הללו MOBA באופן כללי, לא אני המצאתי.

ודרך אגב, הסיבה שזה מפריע לי היא בגלל שזה פשוט מטעה. לקח לי הרבה זמן עד שהסכמתי לנסות LoL כי חשבתי שזה RTS ואני לא כ"כ מחבב RTS. אבל מסתבר שזה לא RTS, ואני די אוהב את זה.

פורסם

זה הקניה הכי בטוחה שהולכת להיות לי, שילוב חלומי! DOTA + VALVE

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
פורסם

הסכום המשוער הראשוני שפורסם באתר סיני דיבר על שמונים אלף דולר וכבר אז אנשים היו בשוק

Riot Games הכריזו על Prize pool של 5 מיליון דולר לעונה השניה של League of Legends שתפתח בקרוב.

פורסם

סוף סוף השקעות ראויות לתחום הגיימינג בעולם. מחכה בקוצר רוח לקנות את Dota 2, ל-LoL דווקא פחות התחברתי.

פורסם

הקטע של חינם הוא מטעה.

נכון שעם מספיק השקעה (של זמן) תוכל במשחק כמו LoL לרכוש את כל הגיבורים, ואת כל הרונות שאתה רוצה, אבל זה המון זמן (וכאמור time is money). אני השקעתי לא מעט עשרות דולרים כדי לקנות את כל מה שרציתי (שזה היה הכל למעשה :) ).

פורסם

לא חייבים לקנות את כל הגיבורים... יש כל כך הרבה גיבורים שאני אפילו לא חושב על לקנות, כי הם ממש לא מתאימים לי. בסך הכל, הגיבורים שחופשיים במחזור השבועי פלוס כמה גיבורים שאני קונה מספיקים לי לגמרי.

ואלו באמת סכומים אדירים לפרסים. אני ממש רוצה לראות את הטורניר הזה, הוא ישודר ב http://dota2.com , לא?

פורסם

כנראה שאני אצטרך לקנות מחשב חדש רק בשביל המשחק הזה...

בכל אופן הסרטון נראה מעולה, רק אני מקווה שהגיימפלי יהיה כמו ש-dota צריך להיות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים