עבור לתוכן

בחירת עכבר אופטי.

Featured Replies

פורסם

שלומות לכולם, יש ברשותי כיום עכבר אופטי יחסית פשוט מבית גניוס"net scroll+ eye" והוא פשוט אחרי כמעט שנתיים מתחיל לגסוס לי, לחיצות לא נלחצות ודברים כאלה.

עכשיו הדבר הראשון שעלה לי לראש זה כמובן הMX500 אבל המחיר של 300 ש"ח קצת מוציא ממנו את החשק.

עכשיו יש איזה משהו שנמצא חצי רמה מתחת וזול יחסית? אני אוהב את הכפתורים הנוספים אבל לא צריך 9 מהם...

המלצות??

פורסם

המממ.. MX300? :P

פורסם

לי יש את האקספלורר של מיקרוסופט (אבל משום מה הכפתורים שלו יותר קטנים משל שאר האקספלוררים שראיתי. עריכה: כי שלי v3), ואני מאוד מרוצה.

מאוד מדוייק ונוח, וגם מאוד זול (~130 שקל)...

אגב האופטי הרגיל שלהם פשוט מעפן...

פורסם

יש באופיס דיפוט, תמיד, קולקציה אופנתית של דגמי לוג'יטק ומיקרוסופט ב120~ פלוס מינוס.

פורסם

לדעתי IntelliMouse Explorer rev3 הוא אחלה עכבר באחלה מחיר.

גם לי יש אותו. קח ולא תצטער.

חשוב לשים לב שזה rev3 (קטן יותר, ונוח יותר) !

פורסם

סתם שאלה, בדקת את ה-MX300 לפני שחשבת לקנות אותו ?

פורסם

האקפלורר V3 כמו שאמרו פה טוב מאוד

יש לי אותו כבר הרבה זמן, הוא מדוייק, נוח, ולא מתקלקל כל חצי שנה כמו הדגמים הקודמים

פורסם
  • מחבר

looks like a winer ;D

פורסם

עכבר אופטי זה סתם זבלה לדעתי

100 היו לי וכולם מתחרפנים ונהרסים אחרי זמן מה, לא נוחים מגעילים מעצבנים ומשתגעים

חוץ מהאלה שעולים 300-900000 שקל...

אני עם לוג'יטק "פושט" כבר כמה שנים, ואני עדיין מחסל 50-0 בקאונטר סטרייק בHEAD SHOTS

its my lucky mouse ;D

וגם הם הכי נוחים...

ולא נהרס פעם אחת... פעם בחודש אני מנקה אותו

פורסם
  • מחבר

א. לרובם יש אחריות.

ב. כמו שאמרתי, יש לי אופטי שעולה 60 ש"ח כבר קרוב לשנתיים והבעיה היחידה זה שאין לי כוח לנקות אותו (הכפתור לא נלחץ...)

ותודה רבה לכולם אני יקנה את המיקרוסופט

פורסם

MS intellimouse Explorer 2.0 אופטי אלחוטי

בסביבות ה 200 ש"ח

נעים למגע, מאוד מדוייק, אין איתו אף בעיה.

ממליץ בחום.

פורסם

MS intellimouse Explorer 2.0 אופטי אלחוטי

בסביבות ה 200 ש"ח

נעים למגע, מאוד מדוייק, אין איתו אף בעיה.

ממליץ בחום.

מכונית לוקחת פחות כוח בטרייה

פורסם

לפני יומיים קניתי את העכבר הנ"ל ( מיועד ליד ימין- מעולה) MS intellimouse browser ver 3.0 A .האם לעכבר הזה אתם מתכוונים ? כי יש דגם אחר וקודם של MS explorer שאני לא בטוח מה הדגם המדוייק שלו.

מצורף לינק.

http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=33&pcid=f918997d-8a10-49a2-86d4-350fc658f447&type=ovr

פורסם

כן, זהו ה- MS intellimouse Explorer 3.0 שדיברנו עליו פה.

הדגם הקודם והמגושם יותר (עם בעיית המגעים המפורסמת) הוא MS intellimouse Explorer 1.0.

הנה תמונה של MS intellimouse Explorer 3.0:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים