עבור לתוכן

HD 4870 אם טמפרטורה של 80 מעלות זה תקין?

Featured Replies

פורסם

אם טמפרטורה של 80 מעלות זה תקין?

ואם זה לא תקין מה אני יכול לעשות? ואין לי כבר אחריות.

פורסם

אם זאת הטמפרטורה במאמץ זה תקין ואין לך מה לדאוג

פורסם
  • מחבר

זה לא במאמץ זה במנוחה ?

פורסם

אני לא מבין, אתה שואל אותנו? לי היה כרטיס בדיוק כמו שלך, והמעלות האלו בסדר גמור, רק אל תגע בהגדרות של המאוורר - למדתי את זה בדרך הקשה.

פורסם

חחחחחח כן גם אני למדתי את זה בדרך הקשה אל תגע בכלל בהגדרות של המאורר....

פורסם
  • מחבר

אוקיי

למה לא לגעת בהגדרות של המאוורר אם אפשר לפרט?

כי אני העליתי אותו למהירות של 35 אחוז. (לפני שאני באמת עושה נזק)

פורסם

לי זה פשוט אחרי תקופה מסוימת המאוורר הפסיק לעבוד בגלל שהגברתי את המהירות של המאורר והוא עד עכשיו לא עובד ובזמן מאמץ הוא מתחמם לי והמחשב עושה ריסט עכשיו אני צריך לקנות כרטיס חדש או לבדוק עד מתי יש לי אחריות.

פורסם

לי יש כרטיס כזה

הוא רותח בלי לעשות כלום, גם כשאני גולש באינטרנט

בחורף זה סבבה כי חם ונעים מתחת לשולחן, אבל בקיץ, אתה יכול להתפגר!

הבנתי שזהו בעיה של ה - 4870, גם ב IDLE הוא צורך המון הספק.

אני מתכוון להחליף אותו

פורסם

זה טיפה גבוהה אבל גבולי. הכרטיס הזה מאוד חם יחסית מההתרשמות שלי והוא מסוגל לעמוד בטמפרטורות האלו.

בכל אופן אם אתה רוצה להוריד מעט את החום, תבדוק את הסירקולציה שבמערכת + מה שהשאר הציעו.

פורסם
  • מחבר

תראו מה AMD ענו לי...

Your service request : SR #{ticketno:[8200431184]} has been reviewed and updated.

Response and Service Request History:

Radeon chipsets can get over 100C in games, the fan on the card will usually speed up keeping temperature below the mid 80's. At idle the temperatures usually range from 30-60C.

Freeing up as much space around the card and directing airflow over the card is about all you can do to assist the cards cooling system short of changing it to a 3rd party

cooling solution which would void warranty.

For the game issue please try the suggestion below:

פורסם

רק תדאג שאתה לא מגזים ומעלה את זה מעל 60, אמרו לי לא לעשות את זה ולא ממש הקשבתי, רק רציתי שהוא יהיה קריר. איך אומרים? הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות. תשאיר אותו להחליט מתי להעלות ומתי להוריד, הכי טוב לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים