פורסם 2011 ביולי 3114 שנים אם טמפרטורה של 80 מעלות זה תקין?ואם זה לא תקין מה אני יכול לעשות? ואין לי כבר אחריות.
פורסם 2011 ביולי 3114 שנים אני לא מבין, אתה שואל אותנו? לי היה כרטיס בדיוק כמו שלך, והמעלות האלו בסדר גמור, רק אל תגע בהגדרות של המאוורר - למדתי את זה בדרך הקשה.
פורסם 2011 באוגוסט 214 שנים מחבר אוקיילמה לא לגעת בהגדרות של המאוורר אם אפשר לפרט?כי אני העליתי אותו למהירות של 35 אחוז. (לפני שאני באמת עושה נזק)
פורסם 2011 באוגוסט 214 שנים לי זה פשוט אחרי תקופה מסוימת המאוורר הפסיק לעבוד בגלל שהגברתי את המהירות של המאורר והוא עד עכשיו לא עובד ובזמן מאמץ הוא מתחמם לי והמחשב עושה ריסט עכשיו אני צריך לקנות כרטיס חדש או לבדוק עד מתי יש לי אחריות.
פורסם 2011 באוגוסט 414 שנים לי יש כרטיס כזההוא רותח בלי לעשות כלום, גם כשאני גולש באינטרנטבחורף זה סבבה כי חם ונעים מתחת לשולחן, אבל בקיץ, אתה יכול להתפגר!הבנתי שזהו בעיה של ה - 4870, גם ב IDLE הוא צורך המון הספק.אני מתכוון להחליף אותו
פורסם 2011 באוגוסט 414 שנים זה טיפה גבוהה אבל גבולי. הכרטיס הזה מאוד חם יחסית מההתרשמות שלי והוא מסוגל לעמוד בטמפרטורות האלו.בכל אופן אם אתה רוצה להוריד מעט את החום, תבדוק את הסירקולציה שבמערכת + מה שהשאר הציעו.
פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים מחבר תראו מה AMD ענו לי...Your service request : SR #{ticketno:[8200431184]} has been reviewed and updated.Response and Service Request History:Radeon chipsets can get over 100C in games, the fan on the card will usually speed up keeping temperature below the mid 80's. At idle the temperatures usually range from 30-60C.Freeing up as much space around the card and directing airflow over the card is about all you can do to assist the cards cooling system short of changing it to a 3rd partycooling solution which would void warranty.For the game issue please try the suggestion below:
פורסם 2011 באוגוסט 814 שנים רק תדאג שאתה לא מגזים ומעלה את זה מעל 60, אמרו לי לא לעשות את זה ולא ממש הקשבתי, רק רציתי שהוא יהיה קריר. איך אומרים? הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות. תשאיר אותו להחליט מתי להעלות ומתי להוריד, הכי טוב לדעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.