עבור לתוכן

כרטיס מסך עד 1000

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס מסך להחליף את ה-HD4850 שכנראה בדרך לשבוק חיים. אני צריך כרטיס שיתאים למחשב (קונפיגורציה מפורטת למטה) מבלי להחליף חומרה נוספת. כמובן שאם כבר אני מחליף כרטיס הייתי רוצה לראות שיפור ולכן אני מעוניין בכרטיס שטוב מהנוכחי ביותר מאחוז שולי. אילו כרטיסים בסביבות המחיר הנ"ל עונים על הדרישות ונותנים תמורה טובה למחיר?

CONNECT3D HD4850 OC 512MB DDR3 AC TWINTURBO

CoolerMaster Real Power Pro 550W PSU

Gigabyte GA-EP43-DS3L

Intel Core 2 Duo Processor E8400 3.0GHz 1333MHz 6MB LGA775 Tray

CoolerMaster Hy per 212 CPU Cooler

G.SKILL DDR2 4096MB 800MHZ CL4 HK

פורסם
  • מחבר

חשבתי על ה-HD6870. האם הוא מתאים והאם אני אצליח לנצל את היכולות שלו עם המערכת הנוכחית שלי? האם ספק הכוח מספיק חזק להחזיק אותו?

פורסם
  • מחבר

המעבד לא יהווה צוואר בקבוק?

פורסם

בכל מקרה OC יעזור מאוד (המעבד הנ"ל אוברקלוקר מעולה!)

פורסם
  • מחבר

השאלה אם צוואר הבקבוק יגרם ממהירות המעבד (שהיא לא כזו רעה גם בלי OC) או כיוון שיש לו רק שתי ליבות. בכל אופן אני לא חושב להתעסק עם OC של המעבד אז מה שאני רוצה זה לקנות כרטיס שבהנתן המעבד במצבו הנוכחי ישפר את הביצועים ויאריך את תוחלת חיי המחשב מבחינת משחקים. האם ה-6870 מתאים לכך או שהוא טוב מידי עבור מה שיש לי וכדאי ללכת על כרטיס זול יותר שיתן את אותם הביצועים?

פורסם

אתה לא חייב לעשות OC. הכרטיס יהיה מצויין

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה. לגבי הגרסאות השונות של חברות שונות של ה-6870 יש של SAPPHIRE, GIGABYTE, ASUS ולכל חברה יש מספר דגמים. אפשר הסבר על מה ההבדל ביניהם ולמה חלק עולים יותר יקר? ממבט חיצוני המאווררים נראים אחרת ויש מספר שונה של מאווררים בין הדגמים השונים. האם יש דגמים של 6870 שיותר שקטים מאחרים? האם יש דגמים טובים יותר מאחרים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים